Waar vandaan: Culinair > Recepten > Gehaktbroodje met Meesterlycke ham en gebakken witloof

Receptendatabank

Gehaktbroodje met Meesterlycke ham en gebakken witloof culinair

Keuken: Belgisch Afdrukken
Gehaktbroodje met Meesterlycke ham en gebakken witloof

Boodschappenlijstje

Voor 4 personen heb je nodig:

  • ei
  • Vandemoortele Culinaire Olie
  • 1 eierdooier
  • peper en zout
  • 1 blaadje(s) bladerdeeg van 20 cm x 20 cm
  • 2 eetlepel(s) gehakte peterselie
  • 4 plakje(s) ham
  • 8 stronk(je) witloof
  • 500 gram gehakt

Bereiding

Breng het gehakt op smaak met peper en zout en de peterselie en voeg er het ei aan toe.
Smeer het deeg aan de randen in met de eierdooier en leg de ham erop.
Leg daar het gehakt op.
Maak er een broodje van en bak het geheel 25 minuten op 180 °C.
Snijd het witloof en bak het in Vandemoortele Culinaire. 
Serveer het broodje met een gekookt aardappeltje en het witloof. 

Waardering

culinair culinairculinair culinairculinairculinair culinairculinairculinairculinair culinairculinairculinairculinairculinair

Reacties (0)

Bron recept: Lekker lichte seizoensgerechten. Voor meer recepten surf naar www.vandemoortele.be | 58071 keer gezien | 20 waarderingen

Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=200