Receptendatabank
Tomaten in de oven met zuiderse Alpro soya Tofu vulling
Vegetarisch | Keuken: Belgisch | Afdrukken |
Boodschappenlijstje
Voor 4 personen heb je nodig:
- 1 eetlepel(s) verse tijm
- 1 eetlepel(s) gehakte rosmarijn
- 2 eetlepel(s) gehakte peterselie
- 2 stuk(s) sjalotten
- 2 teentje(s) look
- 4 stuk(s) trostomaten
- 50 gram Alpro soya Light Bakken en Braden
- 100 gram geraspte parmezaan
- 250 gram Alpro soya Tofu fijngehakt fijn gekruid
Voedingswaarde
Bereiding
Was de tomaten en snijd er het hoedje van. Hol ze met een theelepel uit en houd het vruchtvlees opzij.
Snijd sjalot, look en verse kruiden zeer fijn. Fruit deze in de hete Alpro soya Light Bakken en Braden.
Voeg er de Alpro soya Tofu fijngehakt fijn gekruid en het tomatenvruchtvlees bij.
Laat 5 minuten sudderen. Haal van het vuur en meng er de helft van de parmezaan onder.
Kruid met versgemalen zwarte peper.
Vul de tomaten met het tofumengsel, zet het hoedje erop en schik ze in een ovenschaal.
Overgiet met wat Alpro soya Light Bakken en Braden en strooi er de rest van de parmezaan over.
Plaats 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Serveer met lintpasta.
Extra / Tip
Waardering
Reacties (0)
Bron recept: Voor meer recepten surf naar www.alprosoya.com | 47627 keer gezien | 7 waarderingen
Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=250