Receptendatabank
Artisjokslaatje met mosseltjes
Caloriearm | Keuken: Belgisch | Afdrukken |
Boodschappenlijstje
Voor 4 personen heb je nodig:
- kervel
- 1 kilogram mosselen
- 1 eetlepel(s) kerriepoeder
- 1 stuk(s) tomaat
- 1 teentje(s) gepelde knoflook
- 1 snuifje(s) cayennepeper
- 2 teentje(s) geplette look
- 4 eetlepel(s) mosterdsaus
- 16 stuk(s) mini-artisjokken (uit blik)
Voedingswaarde
1 portie = 1/4 / kcal 111
Bereiding
Kook de mosselen op klassieke wijze, voeg de geplette knoflookteentjes toe aan de mosselgroenten. Haal de mosselen uit hun schelp.
Snijd de artisjokken in stukjes.
Ontvel en ontpit de tomaat en snijd ze in blokjes. Hak de knoflook fijn.
Meng de artisjokblokjes met de mosselen, de knoflook en de tomaat.
Meng er de currykruiden en mosterdsaus door.
Serveer en versier met veel kervel.
Waardering
Reacties (0)
Bron recept: Hartvriendelijk koken - Piet Huysentruyt. Voor meer recepten surf naar www.vitelma.be | 845 keer gezien
Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=86