Waar vandaan: Geld en Werk > Werk & Carrière > 4 signalen dat jouw collega een alien is!

4 signalen dat jouw collega een alien is!

4 signalen dat jouw collega een alien is!

Is jouw collega vaak afwezig, draagt hij (of zij) de gekste klerencombinaties én lijkt zijn (of haar) gevoel voor humor bij momenten zeer bizar? Dan kan het misschien zijn dat jouw collega ... een alien is!

Achterhaal aan de hand van deze signalen of jouw collega een buitenaards wezen is.

Jouw collega ...

1. ... is vaak in ziekteverlof
"Een buitenaards wezen heeft vaak extra vrije tijd nodig om zijn kostbare energie te herstellen", aldus futurist en theoretisch bioloog Thomas Easton. Opgelet dus voor collega's die frequent afwezig zijn!

2. ... draagt de vreemdste klerencombinaties
Volgens auteur en UFO-onderzoeker Brad Steiger begrijpen aliens niet altijd de verschillende kledingstijlen van mensen. Dat resulteert vaak in slechte smaak, zoals streepjes gecombineerd met bolletjes en rare brilmonturen.

3. ... doet erg geheimzinnig over zijn (of haar) privéleven
Aliens praten niet over hun huishouden of andere persoonlijke details zoals wat hun plannen zijn voor het komende weekend. Wat moeten ze je vertellen? "Ik ga morgen een koe ontvoeren om medische experimenten mee uit te voeren?"

4. ... heeft een vreemd eetpatroon
Als je collega frieten eet met een lepel of steeds een hele reeks vreemde pillen slikt, dan kan het wel eens zijn dat hij of zij niet van deze planeet afkomstig is. Of hij/zij is aan de drugs, dat kan ook.

Lees ook:

Bron: Jobat.be