Waar vandaan: Geld en Werk > Werk & Carrière > Zij werden geen miljonair door een verkeerde keuze ...

Zij werden geen miljonair door een verkeerde keuze ...

Zij werden geen miljonair door een verkeerde keuze ...

De beursgang van Facebook is nogmaals het bewijs dat je als twintiger met een fantastisch idee stinkend rijk kan worden. Maar niet iedereen springt op het juiste moment op de juiste trein ...

The Bachelorette op ABC in plaats van Facebook-aandeelhouder

In 2009 stond Fedotowsky voor een dilemma. Ze deed mee aan The Bachelor, maar verliet de serie om terug te gaan naar haar job bij Facebook. Want al haar vakantiedagen waren op door de opnames. Maar toen ABC haar daarna voorstelde om The Bachelorette te worden, zei ze terug goodbye tegen Zuckerberg & co. Daarmee verloor ze ook haar aandelenopties van Facebook. Ook met de kerel die ze deze keer uitkoos, werd het niets. En bij Facebook ... wilden ze haar niet terug in dienst nemen. Haar ex-collega's van Facebook kunnen cashen dankzij de beursgang.

Niet naar Instagram gegaan (waarde: 1 miljard dollar)

Amanda Wixted heeft een aanbod van Instagram in 2010 naast zich neergelegd, ze kon daar de allereerste werknemer worden. "Het klikte met de oprichters van Instagram. Ze toonden me hun ideeën, maar ik was niet enthousiast over hun app om foto's online te delen. Ik vond ? en vind nog steeds ? dat ik aan complexere dingen moest werken. Ik bleef in de game sector werken. Ik sla me nu voor m'n kop natuurlijk." Facebook kocht Instagram voor niet minder dan 1 miljard dollar, en de aandeelhouders cashten.

Lees ook:

Bron: Jobat.be