Waar vandaan: Geld en Werk > Werk & Carrière > De 5 coolste bureau accessoires

De 5 coolste bureau accessoires

De 5 coolste bureau accessoires

Over de gemiddelde kantoorinrichting van Belgische bedrijven kunnen we kort zijn: saai, karakterloos en jammer genoeg vaak ook kleurloos. Maar niemand zegt dat je het echt zo moet laten.

Met deze 5 gadgets fleur je dat saaie bureau in één, twee, drie op.

1. Het vergaderbed

Meetings hoeven niet altijd plaats te vinden in die saaie vergaderzaal. En wie beweert er trouwens dat je altijd netjes rechtop moet zitten? In dit vergaderbed zit/ligt iedereen comfortabel en lopen discussies ongetwijfeld minder hoog op.

2. De conferentiefiets

Deze fiets is ideaal om aan je conditie te werken én om collega's en klanten beter te leren kennen. Het is immers belangrijk om echt als een team te werken, want als er één iemand stopt met fietsen geraakt de fiets amper vooruit.

3. De zitbalans

Ook voor de zitbalans is goed samenwerken noodzakelijk. Dit gadget zit immers enkel comfortabel wanneer alle werknemers de juiste balans op de stoel hebben gevonden.

4. De bibliochaise

In de bibliochaise kan je alle boeken kwijt die je tijdens je werkdag wel eens nodig zou kunnen hebben. Je hoeft zelfs niets op te staan om het juiste handboek te vinden. Ideaal voor de iets luiere personen onder ons.

5. Het vliegtuigbureau

Dit bureau bestaat uit een helft van een vliegtuigvleugel. Ideaal om eventjes weg te dromen van je welverdiende vakantie ...

Lees ook:

Bron: Jobat.be