Waar vandaan: Culinair > Recepten > Loempia met Alpro soya Tofu reepjes Pittig gekruid

Receptendatabank

Loempia met Alpro soya Tofu reepjes Pittig gekruid culinair

30 min. Vegetarisch Keuken: Belgisch Afdrukken
Loempia met Alpro soya Tofu reepjes Pittig gekruid

Boodschappenlijstje

Voor 4 personen heb je nodig:

  • 4 grote brikdeegvellen
  • peper
  • 1 eetlepel(s) tomatenpuree
  • 1 eetlepel(s) Alpro soya Light Bakken en Braden
  • 1 mespunt cayennepeper
  • 50 gram rijstnoedels (= mihoen)
  • 100 gram sojascheuten
  • 150 gram fijngesneden witte kool
  • 150 gram geraspte wortel
  • 180 gram Alpro soya Tofu reepjes Pittig gekruid
  • 250 mililiter Alpro soya Cuisine

Voedingswaarde


Bereiding

Roerbak de witte kool en wortel in Alpro soya Light Bakken en Braden tot ze bijtgaar zijn.

Voeg er de sojascheuten en de Alpro soya Tofu reepjes Pittig gekruid bij.

Roerbak nog 2 minuten en breng op smaak met peper.

Breng water aan de kook en leg er de rijstvermicelli in.

Haal van het vuur en laat de rijstvermicelli 2 minuten garen.

Giet af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken.

Meng daarna onder de gestoofde groentjes.

Vouw elk brikdeegvel dubbel, leg in het midden 2 eetlepels vulling, vouw dicht en rol op tot een loempia. Smeer de loempia’s aan alle kanten in met Alpro soya Bakken en Braden en schik ze in een ovenschaal.

Laat gedurende 10 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 200°C.

Meng de Alpro soya Cuisine, de cayennepeper en de tomatenpuree voor de saus.

Serveer deze bij de loempia’s samen met een frisse salade.

Extra / Tip


Waardering

culinair culinairculinair culinairculinairculinair culinairculinairculinairculinair culinairculinairculinairculinairculinair

Reacties (0)

Bron recept: Voor meer recepten surf naar www.alprosoya.com | 88724 keer gezien | 11 waarderingen

Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=255