Receptendatabank
Rodekoolsalade met filet d’anvers
Caloriearm | Keuken: Belgisch | Afdrukken |
Boodschappenlijstje
Voor 4 personen heb je nodig:
- 1 eetlepel(s) olijfolie
- 1 eetlepel(s) honing
- 1 eetlepel(s) Balsamicoazijn
- 1 stuk(s) Jonagold-appel
- 1 1/8 rode kool
- 4 eetlepel(s) Vandemoortele Vinaigrette Fris
- 12 plakje(s) dun gesneden filet d’Anvers
Voedingswaarde
1 portie = 1/4 / kcal 167
Bereiding
Snijd de rodekool heel fijn. Schil de appel en snijd hem in julienne.
Meng appel en rodekool en vermeng met de slasaus en de honing.
Serveer het rodekoolslaatje in het midden van het bord.
Schik de filet d’anvers eromheen en besprenkel met wat Balsamicoazijn en olijfolie.
Extra / Tip
Ipv Olijfolie gebruik de Vandemoortele Culinaire Olie.Waardering
Reacties (0)
Bron recept: Hartvriendelijk koken - Piet Huysentruyt. Voor meer recepten surf naar www.vitelma.be | 1605 keer gezien
Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=80