Waar vandaan: Culinair > Recepten > Rodekoolsalade met filet d’anvers

Receptendatabank

Rodekoolsalade met filet d’anvers culinair

Caloriearm Keuken: Belgisch Afdrukken

Boodschappenlijstje

Voor 4 personen heb je nodig:

Voedingswaarde

1 portie = 1/4 / kcal 167

Bereiding

Snijd de rodekool heel fijn. Schil de appel en snijd hem in julienne.

Meng appel en rodekool en vermeng met de slasaus en de honing.

Serveer het rodekoolslaatje in het midden van het bord.

Schik de filet d’anvers eromheen en besprenkel met wat Balsamicoazijn en olijfolie.

Extra / Tip

Ipv Olijfolie gebruik de Vandemoortele Culinaire Olie.

Waardering

culinair culinairculinair culinairculinairculinair culinairculinairculinairculinair culinairculinairculinairculinairculinair

Reacties (0)

Bron recept: Hartvriendelijk koken - Piet Huysentruyt. Voor meer recepten surf naar www.vitelma.be | 1605 keer gezien

Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=80