Waar vandaan: Advies > Culinair

Ik wil tongrolletjes stomen en opdienen op een bed van preimousse

Ik wil tongrolletjes stomen en opdienen op een bed van preimousse( prei gemixt),met lange staafjes verse prei, en gekookte krielaardappelen.

Op de rolletjes : een sausje van witte roux (van verse visbouillon+witte wijn)

Juist voor het opdienen strooi ik gul met garnalen over de vis.

Zou dat een mooi en lekker hoofdgerecht kunnen zijn .

Ik hou van sobere gerechten, of dien ik ook nog andere verse groenten op?

Bij vis kunnen zeker groenten geserveerd worden.

Aangezien u reeds preimousse maakt is dat eigenlijk reeds voldoende aan groenten.

Andere groenten die passen zijn: asperges ( er zijn er op dit ogenblik uit Peru), broccoli, spinazie, jonge worteltjes.

In plaats van krielaardappelen kan u ook puree maken en spuiten en/of eerst kleuren in de oven.

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :