Waar vandaan: Anekdote > Overige (198) > agressieve bejaarden

agressieve bejaarden

ik ben 33jaar en word al maanden geterroriseerd door een bejaarde dame uit de buurt. deze dame denkt namelijk dat alles van haar is, zo ook het graspleintje in de buurt, waar kinderen spelen honden wandelen enz. zij scheld roept tiert tegen iedereen die er passeert. de eerste keren draai je gewoon je hoofd en probeer je het te negeren. dit helpt echter niet want dan zet ze de achtervolging in. ik onderga het al maanden tot een paar dagen geleden ze me vastgrabbelde me begon te slagen het was echt niet meer normaal, ik heb ze toen echt van me af moeten duwen. het ergste kwam nog want toen ik snel verder wou gaan liet ze haar expres vallen en begon te roepen dat ik haar in elkaar gerammeld had.
je moet weten dat ik onder de blauwe plekken zit van haar. mijn bovenarm ziet volledig bont en blauw. ik voel me vrij machteloos tegenover dit fenomeen, buurtbewoners geloven me wel omdat ze de bejaarde kennen en ik niet het enige slachtoffer ben, maar als je bij de politie komt lachen ze je vierkant uit. welke 80jarige kan er nu iemand van 33 in mekaar slaan?
ik vraag me af of er nog mensen zijn die gelijkaardige dingen hebben meegemaakt, maar vooral hoe moet ik daar mee omgaan want ik moet daar elke dag passeren. het is niet meer leefbaar

 

Anekdote ingestuurd door de keuster lesley () op 27-08-13 (ID 1247)