Waar vandaan: Weetjes > Horoscoop

Uw horoscoop van vandaag

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Hou in gedachten dat je financiŽn nog in orde moeten gebracht worden. De zaken staan momenteel niet zoals jij het zou willen, maar probeer de omstandigheden om te buigen in jouw voordeel.
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Men heeft zijn twijfels over jouw capaciteiten vandaag maar trek je dit vooral niet aan. Je hebt het bij het rechte eind en je weet je zaken op orde te stellen. Verwen vandaag je partner eens goed.
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Je zit met heel wat vragen die plotseling naar boven zijn komen drijven. Vooral door het voortdurend doorvragen van een vriend of kennis. Denk eens goed wat je eraan kan doen en neem dan pas actie.
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft De buitenwereld kan jou even gestolen worden, je hebt er vandaag helemaal geen zin in. Gelukkig is het thuis gezellig en warm, sluit je een paar dagen op dan kan je er nadien weer even hard tegenaan gaan.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Vermijd het uitstellen of afstellen van familiale of professionele verplichtingen, je zal het je anders achteraf moeten beklagen. Je hebt er de energie niet voor, maar bijt even door de zure appel heen, laat zien dat je moeite doet.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Op sociaal vlak loopt alles van een leien dakje. Je ontvangt iemand nieuw met open armen in je vriendenkring of je integreert zelf vlekkeloos in een nieuwe groep, kortom, je sociale leven gaat er alleen maar op vooruit.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Je hebt geluk vandaag, je bevindt je in een positief krachtveld. Maak hier gebruik van, neem initiatief op romantisch of professioneel vlak. Je weet je perfect te gedragen en trekt hier de aandacht van de juiste personen mee.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Wees er als de kippen bij vandaag, probeer de eerste te zijn, het zal succes opleveren. Singles kunnen maar beter die eerste stap zelf zetten, anders komt er toch niets van.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Beperk je handelingen tot wat je kent vandaag, blijf ver weg van nieuwigheden. Ze zullen enkel leiden tot frustraties en dat leidt dan weer tot onnodige stress. Heb je toch nood aan afwisseling, maak dan een wandeling of ga sporten.
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Zet die ene speciale persoon eens in de bloemetjes vandaag, maar alleen vandaag. Er zijn grenzen aan je welwillendheid! Op het werk zal je even op je tanden moeten bijten want enkele collega's ergeren je mateloos.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Een beetje afleiding kan al eens geen kwaad, je kan geen 24 uur per dag geconcentreerd zijn. De boog kan niet altijd gespannen zijn, zelfs niet voor jou! Je presteert ook beter als je jezelf af en toe rust en ontspanning gunt.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Een goede communicatie naar de mensen in je omgeving toe kan al heel wat misverstanden doen vermijden. Maak duidelijke afspraken met collega's, partner of vrienden, anders zou het wel eens verkeerd kunnen uitdraaien.

Uw horoscoop van gisteren

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram De laatsten zullen de eersten zijn! Je kan vandaag niet bijbenen, maar dit ligt niet aan jou. De anderen werken er gewoon de kantjes af en jij wil alles correct afhandelen. Laat je niet opjutten door je naasten.
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Hou je portefeuille zo veel mogelijk dicht vandaag, ookal is de verleiding groot. Een ogenschijnlijk goede deal kruist je pad, maar het zou toch nog verkeerd kunnen uitdraaien dus wees op je hoede.
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Waarom leer je niet eens de vrienden van jouw vrienden kennen. Je leert weer wat nieuwe mensen kennen en wie weet wel iemand die de moeite waard is. Wees vandaag voorzichtig in het verkeer, het is glad en dat is gevaarlijk.
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Denk eerst eens tien seconden na voor je iets zegt en betrap je er soms op dat je de verkeerde dingen tegen de verkeerde mensen zegt. Je ongeremdheid heeft een charmante uitwerking maar soms is spreken zilver en zwijgen goud.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Op sociaal vlak zit het je mee, iedereen wil vandaag in jouw aanwezigheid verkeren. Iemand die je nog niet zo lang kent, prikkelt je nieuwsgierigheid. Voor de singles, dit zou wel eens je nieuwe vlam kunnen worden.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Je ziet de mensen rondom je falen, vandaag is echter een goede dag om hen te laten falen. Probeer er niet op te letten en laat mensen hun eigen fouten ontdekken, ze zullen goede raad toch maar zien als bemoeienissen.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Humeurwisselingen, je hebt er zwaar last van! Laat dat slechte humeur echter niet tot een depressie komen. Onderneem, laat alles vallen en keer het je rug toe, lach het weg, het maakt allemaal niet uit maar doe iets.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Probeer wat gezonder te leven, je hebt enkele zeer ongezonde gewoontes waar je vanaf moet geraken. Gebruik je energie om in vorm te geraken, sporten is supergezond en je wordt er ook nog eens gelukkiger van.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Je krijgt te maken met een vervelende betweter die je tenen doet krullen. Ga er niet op in en toon dat jij de betere van de twee bent. Als anderen om je hulp vragen, wimpel hen niet af maar steek een handje toe.
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Af en toe terugvallen op vaste waarden kan geen kwaad, ze zijn er nu eenmaal met een reden. Het houdt je overeind en later kan je nog veranderingen aanbrengen indien nodig. Streef naar vooruitgang in plaats van achteruitgang.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Je zoekt vandaag overal patronen, zelfs waar er helemaal geen zijn. Laat die achtervolgingswaanzin achterwege en geniet van de dingen rondom je. Niemand heeft het slecht met je voor, stel je open voor je omgeving.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Een goede vriend lijkt wartaal uit te kramen, maar laat hem/haar gewoon zijn zegje doen. Veins desnoods interesse, hij/zij is slechts op zoek naar een luisterend oor en jij kan dat bieden.