Waar vandaan: Weetjes > Horoscoop

Uw horoscoop van vandaag

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Vandaag maak je banen vrij die anderen volgen en je beleeft er plezier aan. Let er wel op dat je een goed voorbeeld bent aan de mensen voor wie je deze banen hebt vrijmaakt.
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Het is geen goed moment voor jou om te gaan shoppen, ook niet als het enkel is om rond te kijken. De verleiding om te kopen vandaag is groot en de kans is zeer groot dat je veel geld zal uitgeven aan zaken waar je niet veel aan hebt.
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Vroeg op de dag krijg je een bericht van een vriend of college dat niet genegeerd kan worden. Het is zo goed als zeker dat het met hulp of sturing te maken heeft. Zorg ervoor dat je het ten harte neemt, want het is een belangrijke boodschap!
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Je zou wel een met goede ideeŽn tevoorschijn kunnen komen deze morgen, maar het is toch beter dat je ze opschrijft voor later. Je zal al je energie nodig hebben voor andere taken tot een goed einde te brengen vandaag.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Je hebt eigenlijk teveel plezier om de indruk te hebben dat je dingen leert, maar toch. Of je nu op school zit of jezelf op professioneel vlak ontwikkelt, dit is hoe het altijd zou moeten zijn.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Er zijn vele mensen die jouw hulp nodig hebben vandaag, dus kijk rond en biedt het aan. Vrienden, familie, collegaís en vreemden appreciŽren wat je te bieden hebt.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Jouw onderhandelingsvaardigheden zijn gegeerd vandaag. Toch ben jij een van de partijen die water bij de wijn zal moeten doen.. Al bij al is het een goede dag om tot een goed compromis te komen.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Je wil zonder probleem een vriend helpen die het nodig heeft vandaag. Dit gaat je goed af en jouw instincten zitten goed, dus je zal hem/haar goede raad geven indien ze dit nodig hebben.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Het is een lange, trage ochtend voor jou en het lijkt alsof de klok stilstaat. In de namiddag tikt ze echter als een raket. Je energie evolueert in stijgende lijn zodat je op het einde van de avond kapot bent.
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Zeg neen tegen die uit het niets komende afspraak, ook al staat je agenda niet volledig vol. Soms moet je af en toe neen zeggen zodat je wat tijd voor jezelf overhoudt.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Jouw emoties zijn sterker dan anders, maar je moet ze laten bemiddelen met jouw plannen. Je moet ze opdelen in compartimenten of er morgen mee afhandelen.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Trakteer jezelf op iets zoet deze ochtend, want het wordt een rare en verwarrende dag. Dit wil niet meteen zeggen dat het daarom onaangenaam is, maar je zal toch wel je brein stevig aan het werk moeten zetten om het op te lossen. Treat yourself to something sweet this morning -- because life gets really weird and confusing later in the day! That's not to say it's unpleasant, but you do have to use up quite a bit of brain power to sort it out.

Uw horoscoop van gisteren

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Deze ochtend slaat grote verwarring toe. Laat deze je niet klein krijgen! Tegen de late namiddag kan je alles op een rijtje zetten en denk je opnieuw helder.
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Als je het gevoel hebt dat de hele wereld tegen jouw gekeerd is, heb je enkel gedeeltelijk gelijk. Het goede nieuws is dat er enkel een klein deel is daarvan dat probeert je in de foute richting te trekken.
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Verwacht een grote ommekeer deze namiddag, en het is meer dan welkom. Jouw energie staat op een laag pitje in de ochtend, maar snel zie je alles met een sterke focus en je weet exact wat te doen.
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Ook al voel je je nog steeds vrij goed, toch kan je het vrij moeilijk hebben je op een project of persoon te concentreren. Probeer te voelen waar je verstand je naartoe stuurt, dan zal je meer gedaan krijgen.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Denk goed na over zaken deze ochtend. Je bent veel beter af een beetje te wachten om tot actie over te gaan tot deze middag. Tegen dan zou je veel zekerder moeten zijn en je zal ook over meer energie beschikken.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Je zal je moeten neerleggen bij een traage ochtendstart. Het goede nieuws is echter dat dingen beter gaan in de namiddag. Je zal dan opeens in slechts enkele uren een enorme vooruitgang boeken.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Doe het rustig aan vandaag. Vooral met betrekking tot je belangrijkste relatie. Tegen de namiddag zou je gevuld moeten zijn met genoeg end e juiste energie om zelf de meest zware emotionele problemen aan te pakken.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Een sappig mysterie leidt je deze ochtend in een wilde nieuwe richting. Wat zeer leuk is tot op de moment dat je deze namiddag per ongeluk tussen twee van je vrienden komt te staan. Dit duurt echter niet lang.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Je kan veel leren van andere mensen vandaag op informeel vlak. Observeer en kijk hoe mensen rondom jou de zaken aan pakken en reageren.
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Creatieve communicatie is makkelijker voor jou vandaag. Dit wil ook zeggend at je met goede ideeŽn uit de bus komt en dat je sterk staat om terug contact op te nemen met oude vrienden. Doe het snel want hoe later op de dag, hoe moeilijker het wordt.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Jouw grote brein zal meer in problemen komend dan nodig. Probeer je brein niet over te belasten en hou je alleen met echt noodzakelijke zaken bezig.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Zelf nog voor je koffie heb je al een goede energie vandaag. Maak er het beste van, je kan vandaag weer bijna alles bereiken wat je maar wil.