Waar vandaan: Weetjes > Horoscoop

Uw horoscoop van vandaag

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Neem contact op met jouw familie. Vooral met jouw verre familie, als je reeds een sterke band hebt met jouw dichte familie. Jouw gedachten zitten in de juiste lijn voor herenigingen en om de band met jouw wortels aan te halen.
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Laat jouw mensen weten hoe jij je vandaag voelt. Je kan hen verrassen met een vertoon van geluk dat jij zelden hebt. Het doet jouw familie goed om deze kant te zien. Maak hier dus het beste van!
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Jouw gezond verstand staat vandaag in een hogere versnelling. Probeer jouw vrienden te betrekken in activiteiten die gedrevenheid en plezier combineren. Je hebt veel goede ideeŽn!
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Druk jouw innerlijke persoonlijkheid uit. Je hebt hier meer voeling mee dan normaal. Niemand kan ontkennen wat je zegt. En je kan een nieuwe brug bouwen die voor jou een grote betekenis heeft.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Vandaag heb je minder voeling met wat er rond jou gebeurt. Toch is het een goede dag om iets nieuw te beginnen. Wacht niet te lang. Je zal snel een groot succes boeken!
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Jouw sociale energie komt en gaat zoals de wind draait. Maar op dit moment geeft ze een duwtje aan jouw leven! Je kan niet anders dan een goede indruk te maken. Zelfs op diegenen die je wilt wegjagen.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Vermijd nieuwe projecten. Je hebt meer als genoeg te doen. Als je er nog iets bijneemt zal je niet alles gedaan krijgen. Indien het niet anders kan moet je snel iemand zoeken die jou kan helpen.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Jouw intellectuele kant doet overuren. Laat deze los op alle belangrijke delen van jouw leven. Het is niet zo moeilijk om te bepalen wat er moet gebeuren en wanneer.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Jouw stemming bepaalt veel. Let dus goed op! Als je niet luistert zal je norser of speelser worden in minder geschikte situaties. Hou je hoofd erbij!
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Je zal zien dat je er voordeel uit kan halen wanneer je de grote verandering aanvaardt in plaats van tegenwerkt. De bal gaat snel aan het rollen. Zorg ervoor dat je er het meest uithaalt!
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Iemand herinnert jou aan een grote verantwoordelijkheid die jij hebt en vergeten was. Nu is het ogenblik om dit te hervatten. Eenmaal dit gedaan is wordt het leven gemakkelijker.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Je kan iets nieuw in jouw leven brengen. Dit is bijna te gemakkelijk! Jouw grote ideeŽn hebben de neiging om in rust te blijven, maar op dit moment kan je ze omzetten in actie. Zonder dat jij jezelf dood hoeft te werken.

Uw horoscoop van gisteren

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Jouw ouderschap, of dat van iemand anders, moet herkneed worden. Je voelt je niet klaar voor de uitdaging. Dit betekent dat je jouw inspanningen moet verdubbelen!
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Een golf van geluk overspoelt jouw leven. Je voelt je opgewonden over hoever deze golf jou meeneemt. Dit is zo een dag dat zelfs jouw duistere kant blij is met het leven.
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Vandaag moet je niet veel uitgeven om kwaliteit te bekomen. Het is zelfs beter om voor goedkoop te gaan! Status betekent niet veel op een dag als deze. Alleen de status van slimme koper spreekt jou aan.
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Jij voelt je opgeladen en klaar om er voor te gaan! Gelijk wat jouw pad kruist. Je hebt de juiste energie om de zaken aan te pakken. En ondertussen plezier te maken.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Je hebt een warm gevoel waardoor jij je afvraagt hoe je zo lang, zoveel positieve eigenschappen kon missen in jouw collegaís en kennissen. Dit gevoel blijft niet duren, maar doet je wel nadenken.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Jij en jouw groep kunnen vandaag ver gaan. En een verschil maken in jullie eigen leven. Dit alles dankzij jullie eigen positieve energie. Het is gemakkelijk om de handen in mekaar te slaan en naar gemeenschappelijke doelen te werken.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Doe het rustiger aan! De zaken geraken verhit. En jij wilt hier niet in betrokken geraken. Als je een paar uur, of de hele dag, kan onderduiken zit je goed.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Haast je niet om gesprekken te beŽindigen. Laat mensen uitpraten en kijk waar de gesprekken eindigen. Je zal verrast zijn door de diepgang die je kan bereiken met mensen waarvan je dacht dat ze niet zo slim waren.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Doe je best om jouw talenten te tonen. De mensen kijken en zijn geÔnteresseerd. Als jij je kan aanpassen aan verandering, ben jij de volgende voor een promotie of een nieuwe kans.
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Iemand, misschien jij, komt op de proppen met een gewaagd idee. En het is er ťťn dat ernstig genomen moet worden. Zelfs als het duidelijke tekortkomingen bevat. Je kan deze obstakels omzeilen door het plan aan te passen.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Je voelt de verveling die de routine met zich meebrengt. Verander nog niet te veel op dit moment! Je kan hier gebruik van maken om jouw leven comfortabel te laten verlopen.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Verken jouw creativiteit vandaag. Op het werk. Of bij familie. Maar je maakt zeker plezier! Jouw geweldige persoonlijke energie helpt jou om nieuwe ideeŽn te bedenken en deze kunstzinnig uit te drukken.