Waar vandaan: Weetjes > Horoscoop

Uw horoscoop van vandaag

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Je hebt vandaag veel aan jouw hoofd. Net als iedereen. Het is dus belangrijk dat je duidelijk praat. Zorg ervoor men begrijpt wat je vertelt.
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Vandaag moet je alles twee keer bekijken. Gelijk waar jij je bevindt. Stel je mentaal flexibel op om alles vanuit verschillende standpunten te bekijken. Dit helpt veel!
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Speel met enkele hoofden. Dit is gemakkelijk! Jouw geweldige energie is perfect om mensen te tonen dat jij het centrum bent van alles. Of tenminste dat je de moeite bent om tijd bij door te brengen.
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Onderzoek de details van jouw huidige situatie iets dieper. Je ontdekt iets vreemd, maar onweerstaanbaar! Je vindt een nieuw stukje van de puzzel.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Luister vandaag naar jouw vrienden. Niet dat je dit normaal niet doet! Jouw sociale leven is op dit moment belangrijker dan al de rest. Jouw energie is iets lager. Laat anderen dit tekort overbruggen.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Vraag je niet af of je correct omgaat met werkkwesties. Je zal later zien dat je nu juist handelt. Ook al twijfelen anderen hierover.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Je zit boordevol goede sociale energie die jou helpt in het overbruggen van kloven. Zowel zakelijk als privé. Je krijgt misschien niet precies wat je wilt, maar waardeer de inspanning.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Besteed vandaag extra aandacht aan de kleine dingen. Anders zal je teveel projecten hebben. Kleine details zijn het belangrijkst op dit moment.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Wanhoop niet als het er slecht uitziet. Het hangt allemaal van jou af! Ga tot het uiterste. Dan zal je veilig de finish bereiken.
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Jij vindt zelf dat je moeilijker te controleren bent. Laat jezelf dus vrij! Het kan vreemd voelen om in deze gekte terecht te komen. Maar binnenkort valt alles terug in plooi.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Laat observatie van buitenaf jouw vrije expressie niet belemmeren. Er moet iets gebeuren. En jij bent de persoon om de dingen vooruit te sturen. Anderen kunnen jou beïnvloeden, maar jij moet trouw blijven aan jezelf.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Er is vreselijk veel aan de hand. Maar jij kan alles aan als jij jezelf motiveert. Zet één stap tegelijk, dan krijg je de dingen gedaan.

Uw horoscoop van gisteren

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Houd de gesprekken kort. Alles verloopt goed voor jou! Toch mag je geen tijd verspillen aan dingen die kunnen wachten.
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Maak vandaag geen grote plannen. Wees flexibel voor veranderende omstandigheden. De situatie wijzigt binnenkort, maar het valt niet te voorspellen hoe dit zal gebeuren.
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Blijf de hele dag in beweging. Dit is leuk en geeft jou een actief gevoel. Jouw fantastische energie moet verspreid worden als je er het maximum uit wilt halen. Wandel rond en zie wat jouw pad kruist!
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Projecten, die groter zijn dan het bereiden van jouw middagmaal, kunnen tot frustratie leiden. Je verliest al snel de controle. Doe een beroep op anderen om veel gedaan te krijgen.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Laat jouw gedachten afdwalen. Je moet anderen laten nadenken over wat er aankomt. Stel grote beslissingen uit. Je beleeft veel plezier als je tijdelijk de belangrijke dingen negeert.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Jouw logische kant spettert vandaag. Je kan mensen gemakkelijk de waarheid achter jouw ideeën tonen. Sommigen gaan er tegenin, maar je kan hun argumenten eenvoudig weerleggen.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Een frisse wint blaast in jouw richting. Je bent opgewonden. Misschien zelfs vereerd. Het is een goed idee om deze wind te volgen, waar deze jou ook brengt.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Jouw aandacht zit bij iets dat belangrijker lijkt dan het is. Wat niet betekent dat het onbelangrijk is. Volg het op en laat andere zaken wachten als dit nodig is.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Besteed denktijd aan grote kwesties. Toch merk je dat jij voortdurend afgeleid bent. Het is één van die dagen.
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Laat van je horen. Zoveel als je kan! De situatie is vrij bizar. Maar je kan ze ophelderen als je de moeite doet om met alle partijen te praten.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Jij en jouw creatieve energie hebben nood aan een uitlaatklep. Zet jouw verstand aan het werk en bedenk jouw volgende stap! Maak het zo groot en opvallend mogelijk. Tenzij dit niet jouw visie is.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Zelfs op mindere dagen ben jij creatief. Op dit moment kan je zelfs ongelooflijk materiaal creëren. Duw iedereen nog een stap verder. Misschien kan je zelfs choqueren!