Waar vandaan: Weetjes > Horoscoop

Uw horoscoop van vandaag

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Probeer je eigen noden nog even op zij te zetten voor een tijdje – anders zou je een goede vriend of familielid boos kunnen maken die jou nu nodig heeft. Als ze er nu eens recht voor uit zouden komen, en het gewoon vragen, zouden de dingen heel wat eenvoudiger zijn!
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier De mensen waarmee je vandaag je dag spendeert – collega’s, studenten, familie of wie dan ook- zouden je dag een beetje fijner moeten maken, Afzondering is slecht voor’ je op een dag als deze.
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Vandaag is een goede dag voor je liefdesleven. Als je een geliefde hebt verras die dan met een bezoekje of geschenk- of misschien wordt jij wel verrast. Als je nog single bent ga je zeker iemand ontmoeten die geknipt is voor jou.!
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Je hebt een goede vriend of familielid nodig aan je zijde vandaag. Partnerschap gaat je gemakkelijk af, dus je zou de basisregels moeten vastleggen en duidelijk maken wat er verwacht wordt.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Je bent vandaag meer verbonden met de technologische wereld, dus kijk of je die oude computer weer aan de praat krijgt – of zoek een goede deal om een nieuwe aan te kopen. Je zou in staat moeten zijn om vooruit te komen!
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Je zou je verstrikt kunnen voelen in alle details- wat vreemd is, want gewoonlijk brengen ze jou juist een helder inzicht! Het is aangewezen om de beslissingen over te laten aan mensen die je vertrouwt, tot je alles weer op een rijtje hebt gekregen!
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Je hebt de juist energie om dingen af te maken vandaag – en geniet ervan terwijl je ermee bezig bent! Je zou wel eens wat mensen kunnen verrassen als je voorbijkomt met die grote glimlach op je gezicht!
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Je bent het merendeel van de dag maar half wakker, maar dat lijkt eigenlijk het beste te werken voor je vandaag! Het is een goede dag om naar doelen toe te werken waar je je eerder pessimistisch over voelt.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Je bent verzekerd van de steun van familieleden en collega’s vandaag. Misschien lopen de zaken niet helemaal zoals je gepland hebt, maar je kunt er zeker van zijn dat er goed voor je gezorgd wordt totdat de zaken verbeteren.
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Verwacht een grote uitdaging die vandaag uit het niets gaat opduiken. Het zou kunnen gaan om een kind, een stagiair of om bijna ieder ander, eigenlijk, maar als je het goed aanpakt kan je van het storend element een bondgenoot maken.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Je bent in de ban van totaal nieuwe emoties vandaag – meestal positieve. Het is een goede tijd voor jou om ze te leren kennen en er vertrouwd mee te geraken, want je weet nooit wanneer het tijd is om je leven om te gooien.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Je hebt geldzaken aan je hoofd vandaag, alhoewel ze je niet teveel zorgen zouden mogen baren. Doen ze dat wel, dan moet je wachten om actie te ondernemen, omdat je eerst alle consequenties moet overwegen voor de juiste stap te nemen.

Uw horoscoop van gisteren

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Het is de perfecte dag om grote projecten in beweging te brengen – vooral als ze te maken hebben met officiële papieren of andere serieuze aangelegenheden. Je hoofd staat er vandaag naar om ermee bezig te zijn met de ernst die de zaken vragen.
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Vandaag kan je sociale leven weer helemaal opleven, dus kijk of je een paar mensen warm kunt maken om er op uit te gaan en plezier te maken! Het gaat je gemakkelijk af anderen op te vrolijken en je bent super aantrekkelijk om mee om te gaan!
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Je voelt je bruisen van energie vandaag, dus ga er op uit en laat de dingen gebeuren! Jij kan de vonk zijn die iets groots en nieuw laat beginnen, dus haal het maximale uit alle goede ideeën die je in je hoofd hebt!
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Je moet vandaag in en om het huis blijven, zoveel je kan! Als je toch moet buiten komen, blijf dan zo dicht mogelijk in de buurt van het bekende, je hebt zo min mogelijk nieuwe stimulansen nodig als je op dit moment aankunt.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Het draait vandaag allemaal rond communicatie – subtiele gebaren en lichaamstaal inbegrepen. Je vermogen om mensen via alle kanalen te bereiken is toegenomen, dus je zou er mee willen spelen om er je voordeel uit te halen.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Je moet een serieus gesprek met een vriend of collega aangaan vandaag – uitstellen gaat de zaken erger maken. Je hebt de juiste soort energie om tot de kern van de zaak door te dringen, dus ga er voor!
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Al je zintuigen werken optimaal vandaag , en je bent volledig in harmonie met schoonheid en persoonlijke esthetiek. Het is een perfecte dag om her in te richten, je eigen kunst te creëren of iets moois en heerlijk te ontdekken.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Je vindt het moeilijker dan gewoonlijk om te begrijpen wat er in je vrienden omgaat vandaag, overwegend omdat ze in een soort codetaal lijken te spreken. Als je ze kan bewegen klare taal te spreken, dan is alles goed.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Zelfs als je vandaag niet echt zin hebt in gezelschap vind je je omringd door de juiste mensen. Je zou je sociale leven snel nieuw leven moeten inblazen en er met volle teugen van genieten!
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Je zou je vandaag met iets volkomen nieuw moeten bezighouden - liefst iets waarmee je zelf gaat beginnen. Het is echt een goede tijd voor jou om je ervan te overtuigen dat iedereen klaar staat om te handelen als jij het startsein geeft.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Je verlangen om te reizen en ontdekken is op een hoogtepunt vandaag. Als je onderweg bent heb je geluk! Als je nog thuis bent kun je iets nieuws opsnorren om er even tussenuit te gaan in de nabije toekomst
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Je hulp is hoognodig vandaag – de mensen in je leven kunnen niet in staat zijn om rechtstreeks je hulp te vragen, maar dat wil niet zeggen dat je niet op het laatste nippertje kan inspringen om alles in orde te brengen!