Waar vandaan: Weetjes > Horoscoop

Uw horoscoop van vandaag

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Het is een van die dagen dat je gewoon moet bewegen. De energie hangt in de lucht en je voelt dat je gek gaat worden als je geen actie onderneemt.
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Vandaag denk je aan jouw financiŽle situatie. Dat is niet ongewoon, maar nu ben je veel kalmer en heb je een veel duidelijker beeld. Dit stelt jou in staat om vooruitgang te boeken.
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Jij en je vrienden groeien op een nieuwe manier naar elkaar toe. Misschien is dit het goede moment om samen een professionele activiteit op te zetten?
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Jouw gedachten gaan vooral over jezelf. Zorg er eerst voor dat jouw noden vervuld zijn. Daar is niets mis mee. En iedereen die van jou afhankelijk is moet dankbaar zijn dat je jezelf gezond houdt!
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Als je iets met iemand hebt, of gewoon regelmatig ziet, verwacht dan een vlaag van romantiek! Als alleenstaande is het een mooie dag om iemand te ontmoeten.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Je probeert snel vooruit te gaan, maar je moet het net rustiger aan doen! Neem de tijd, want er zijn veel kleine obstakels die je moet zien.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Ga de baan op, of vind een andere manier om de wereld te verkennen! De zin om op ontdekking te gaan is groot. Als je niet kan reizen, vind dan een nieuwe plaats waar je kan eten of plezier kan maken.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen De nood om te winkelen overvalt je. Natuurlijk moet jij proberen om te weerstaan! Als je toegeeft zal de stress die je voelt zal er achteraf nog steeds zijn, samen met een gepeperde rekening.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Je hebt een geweldige dag dankzij de zoete energie die jou vrolijk en gemotiveerd houdt. Anderen worden nerveus van jouw positieve ingesteldheid. Maar wie geeft daar om?
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Zorg ervoor dat je alles hebt om jouw plannen uit te voeren. Er kunnen afleidingen opduiken, waardoor je de draad kwijt raakt.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Momenteel heb je meer te doen dan de meeste mensen beseffen. Deel jouw verborgen talenten met de wereld! Verruim jouw horizon en zie welke reacties je krijgt.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Je bent opgewonden over de recente problemen op het werk of thuis. Dit kan zijn weerslag hebben op de andere facetten van jouw leven. Probeer niet uit te barsten tegen diegenen die het niet verdienen!

Uw horoscoop van gisteren

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Niemand gaat zo snel als jij wilt. Je kan er niets aan doen. Zorg er voor dat je alles onder controle houdt en maak je klaar om later vooruit te gaan.
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Vandaag ben je in de juiste stemming voor serieuze romantiek. Als alleenstaande is dit het moment om op zoek te gaan naar die ene speciale persoon.
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Draag je hart op de tong in de buurt van jouw geliefde of familie. In het begin zal dit een beetje oncomfortabel zijn, maar op het einde ziet iedereen het voordeel van de discussie.
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft OfficiŽle documenten kunnen in jouw ogen totale onzin lijken. Probeer belangrijke beslissingen uit te stellen. Indien je toch iets moet tekenen, laat dan eerst iemand alles nalezen.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Jij bent meer dan voldoende intuÔtief om lege velden in te vullen en de puntjes te verbinden.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Probeer diep in het mysterie te duiken. Misschien los je het niet meteen op, maar je zal een verbazingwekkende kennis vergaren over jouw vrienden en collegaís indien jij jouw neus volgt.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Geldproblemen veranderen vandaag in iets leuker. Toch is het nog geen tijd om te ontspannen! Behoud de routine en kijk wat je kan doen om jouw vrienden te helpen.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Als je alleenstaande bent of gewoon nieuwe vrienden wil ontmoeten, is vandaag de ideale dag om op te vallen. Jouw dierlijke aantrekkingskracht is tamelijk sterk, wat jou het juiste soort aandacht geeft, eender wat je aan het doen bent.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Het is een goede dag om na te denken en in je eigen te kijken. Probeer tijd te maken voor jezelf. Als dat niet lukt kan je er altijd met een goede vriend of familielid over praten.
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Je voelt je minder persoonlijk betrokken bij een grote job of zaak op school die jou de laatste tijd dwars zit. Probeer afstand te nemen of een oplossing te vinden die je voorheen niet zag.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Eender wat je voor vandaag voorzien hebt, je zal iets niet kunnen doen. Iedereen zit achter op schema, vooral jij en dat betekent dat je niet alles kan doen.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Je kan je niet inbeelden hoe de dingen zo konden evolueren zonder dat jij een beslissingen genomen hebt, maar het wordt tijd om te beslissen. Vraag om een extra dag tijd.