Waar vandaan: Weetjes > Horoscoop

Uw horoscoop van vandaag

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Hou je koest vandaag, zelfs al lijken anderen rondom jou enorme vooruitgang te boeken. Het is niet de moment om nieuwe dingen uit te proberen.
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Een goede vriend heeft je nodig vandaag, maar het zou kunnen dat je van hem/haar hoort als het al te laat is. Vraag rond en probeer uit te zoeken wie je hulp nodig heeft vandaag.
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Je wilt dat de zaken veranderen, maar het beste wat je momenteel kan doen is erover praten. Je kan niet verwachten dat zaken in 1,2,3 veranderen. Heb hier geduld in.
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Zorg dragen voor je werk- of woonomgeving om je leven te verbeteren is de het belangrijkste werkpunt vandaag. Je moet je nu focussen op het investeren van energie, zodat alles in de toekomst vlotter verloopt.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Denk niet te veel aan kleine probleempjes en focus op je artistieke of creatieve kant. Het zou wel eens een goede dag kunnen zijn om over grootse ideeën te dromen voor de toekomst.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Laat de impuls varen om aan andere mensen te zeggen wat ze verkeerd doen. Iedereen zijn gevoelens lopen sterk op en dit kan nare gevolgen hebben.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Je bent een beetje overdonderd door wat je vandaag allemaal te doen hebt. Dit wil echter niet zeggen dat je ze de rug moet toekeren en ervan weglopen. Schakel hulp in of delegeer naar iemand die op dit moment meer energie heeft dan jij.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Je voelt je speels en frivool vandaag. Maak er dan ook het beste van. Dit zal ervoor zorgen dat je op communicatief vlak dingen beter kan oplossen dan anders. Let wel op dat je niet overdrijft.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Open jezelf ten opzichte van een vreemde vandaag, je zou wel eens verbaast kunnen staan van de resultaten. Jouw sociale energie verlangt naar nieuwe contacten.
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Je maakt vandaag de juiste indruk op de juiste persoon. Jouw ongelooflijke inter-persoonlijke energie zou je moeten helpen obstakels te overwinnen en veel te kunnen bereiken.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Je zult vandaag snel ondervinden dat jouw liefdesleven een boost krijgt. Jouw ongelooflijke persoonlijke energie zorgt ervoor dat je er staat.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Je moet je zelf vandaag verkopen. Je energie is zeer geschikt daarvoor. Je zal niet de Nobelprijs winnen, maar je zal wel een grote mijlpaal bereiken.

Uw horoscoop van gisteren

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Je bent ambitieuzer dan ooit. Zorg ervoor dat jouw omgeving je helpt. Op een dag zoals vandaag maken veel handen licht werk.
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier De sterren staan perfect voor jou vandaag, laat je meenemen vandaag, je zou versteld staan waar je zal eindigen. Je bent in staat dingen te doen die normaal niet werken.
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Je bent niet de enige sceptische persoon vandaag. Maar dit wil niet zeggen dat je daarom andere mensen niet meer kan vertrouwen. Sceptisch zijn is goed maar geef iedereen toch een kans.
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Jouw intellect is sterk genoeg vandaag om bijna alles aan te kunnen vandaag. Gebruik dit ook en zorg ervoor dat je intellect dominant is. Je kan beter je “mind” volgen in plaats van je hart.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Vandaag heb je een aangename dag met veel sociale contacten. Het zou kunnen dat mensen bij jou met zaken waar ze zelf niet echt een oplossing voor zien en zien jou als de redder.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Zorg ervoor dat je echt luistert naar wat mensen je proberen te vertellen. Het zijn zou wel eens heel waardevolle informatie kunnen zijn.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Gebruik al je positieve energie vandaag. Het ben jij die een verschil kan maken op de werkvloer of thuis. Je hebt plezier in wat je ook doet, en de dingen lopen steeds beter en beter.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Het is belangrijk dat je kan omgaan met driftbuien zoals een volwassene, ook al zou je het soms anders willen doen vandaag. Rust en kalmte kan wonderen doen.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Je hebt nood aan communicatie met een goede vriend of familielid vandaag. De manier waarop kan steeds beter, maar het feit dat je communiceert is wat telt.
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Je krijgt een kleine glimp in de toekomst dankzij een golf van intuïties verassend op je afkomt. Als je eraan werk kan je deze toekomst ook echt waarmaken of voorkomen als dat beter lijkt.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Je hebt zin om er eens tussenuit te gaan, maar je hebt bergen werk te verzetten. Probeer misschien plannen te maken om er binnenkort eens tussenuit te gaan zodat je toch naar iets kan uitkijken.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Jouw diepste dromen liggen dicht tegen de oppervlakte vandaag en je zou wel een vandaag ook kunnen beslissen om eentje waar te maken en om te zetten in realiteit. Het is de dag om de richting om te draaien en grote beslissingen te nemen.