Waar vandaan: Weetjes > Horoscoop

Uw horoscoop van vandaag

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Jouw bezittingen wegen op je door. Dit is een goed moment om er onderuit te komen. Een uitverkoop is de ideale manier om jouw huis op te kuisen!
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Je bent bezeten door een stille intensiteit die jou aan enkele anderen bindt. Dit is een geweldige dag om een deel van jouw familie te zijn. Gelijk hoe je die term invult. Omhels dus de juiste mensen.
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Laat jouw mensen het rustiger aan doen. Ook al voelen zij, en jij ook, de nood om productief te zijn. Het is tijd om geduld en zelfbeheersing uit te oefenen.
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Geef vanavond een feestje. Dit kan volledig spontaan zijn en toch een succes worden! Dit kan ook een etentje onder goede vrienden zijn. Je voelt hoe de goede energie jullie dichter bij mekaar brengt.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Gebruik jouw sociale energie om de waarheid over jouw leven te verspreiden. Er zijn genoeg roddels om iemand uit balans te brengen. Toch is het gemakkelijk om de situatie recht te trekken.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Werp je op een nieuw idee of concept dat de wereld aan het veroveren is. Dit is gemakkelijker dan je denkt! Jouw energie kan bijna alles opnemen.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Het is gemakkelijk om de mensen jouw standpunt te laten zien. Zo gemakkelijk dat het als vals spelen voelt. Als je de dingen echt moet laten slingeren, weet je wat jou te doen staat.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Niet alle nieuwe ideeën zijn slecht. Maak er een grote show van als je iemand uithoort. Dit kan tot iets nieuw en opwindend leiden. Laat jouw twijfels voor één keer los.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Dit is de perfecte dag om jouw rekeningen en papierwerk in orde te brengen. Zelfs als er een enorme stapel wacht! Je hebt veel aandacht voor details. Ga er dus voor!
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Toon jouw partner wat deze voor jou betekent. Of maak iemand het hof als je geen partner hebt. Jouw fantastische energie maakt indruk op de juiste persoon. Wees zelfzeker, dan kan het niet fout lopen.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Keer enkele jaren terug in jouw geheugen. Je moet met jezelf overleggen over enkele voorbije gebeurtenissen. Dit is het moment om jouw verleden, heden en toekomst op orde te zetten.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Als alleenstaande is dit het moment om hoofden te doen draaien. Als je een geliefde hebt, profiteer je er best van om enige tijd samen door te brengen.

Uw horoscoop van gisteren

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Vandaag handel je financiële zaken af. Of je het nu graag doet of niet. Misschien raakt de algemene economie aan jouw leven. Of misschien moet je een grote aankoop doen. Je kan dit zonder probleem aan.
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Je bent op de juiste plaats op het juiste moment voor een grote pauze. Bereid je voor op verandering! Niets extravagant. Je plant dit gemakkelijk in jouw leven in.
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Neem afstand van het probleem. En vraag jouw vrienden en collega’s bij het opmeten van het laatste obstakel. Het is bijna even onheilspellend als het op het eerste zicht lijkt!
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Jouw geweldige energie is perfect om nieuwe mensen te ontmoeten en hen te leren kennen. Gebruik die intuïtie, waar je zo om gekend bent, voor hen te lezen. Vergeet niet om je open te stellen!
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Probeer je op het werk te richten. Of nog beter. Op jouw carrière als geheel. Dit is een goed moment om banden te smeden.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Vandaag sta je veel dichter bij iemand. Of misschien zelfs bij een groep van mensen. Dit is een goed moment om samen grote projecten te ondernemen. Of plannen te maken waarbij ervan uitgegaan wordt dat jullie band even sterk blijft.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Jij voelt je ongelooflijk aantrekkelijk. Je bent niet de enige die dit denkt! Jouw geliefde is extra lief. Als je geen geliefde hebt op dit moment, kan hier snel verandering in komen!
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Behandel elke kwestie op relationeel vlak die vandaag opduikt. Dit negeren maakt het gegarandeerd erger. Jouw openheid werkt geruststellend.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Laat jouw telefoonoproepen en e-mails niet onbeantwoord. Je bent goed in communiceren, maar je moet ze in jouw voordeel gebruiken! Alles uitstellen maakt de dingen erger.
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Stel jouw geest een beetje open. Er staat jou een creatieve uitbarsting te wachten. Als jij je voorbereidt kan je vooruit in de goede richting.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Haal de band aan met jouw ouders of andere naasten. Dit is er het ideale moment voor! Je zal zien dat je meer te vertellen hebt dan je dacht!
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Probeer echt de hand te reiken naar die ene belangrijke persoon die zich lijkt weg te trekken. Je kan deze tenminste even tegenhouden. Dit is een goed moment om volledig eerlijk te zijn en hen te laten weten hoe jij je voelt.