Waar vandaan: Weetjes > Horoscoop

Uw horoscoop van vandaag

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Je bent niet helemaal tevreden met de situatie. Toch weet jij hoe je de dingen gedaan krijgt. Dit is een goed moment om naar voor te treden. Zorg ervoor dat men aandachtig is!
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Breng meer tijd door aan het thuisfront. Je moet enkele beslissingen nemen of opnieuw de band aanhalen met jouw persoonlijke ruimte. Het is niet zo moeilijk om orde op zaken te stellen. Zolang jij jezelf er tijd voor geeft.
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Vandaag kan jij ongelooflijk productief zijn. Eigenlijk heb je niet veel keuze. Er is veel aan de hand op het thuisfront. Dit heeft jouw aandacht nodig!
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Je kan alles aan! Jouw energie zit goed voor de obstakels die jouw pad kruisen. Reik de hand uit en help een vriend in nood. Het kan altijd beter.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Je beleeft heftige emoties op dit moment. Maar je bent gericht op hoe anderen er mee omgaan. Je toont wat je kan. Dit bevalt de meeste mensen.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Vandaag moet je jouw familie confronteren. Dit kan een grote ruzie worden of gewoon een kleine schreeuw om aandacht zijn. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel zorgt ervoor dat je het ernstig neemt.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Iemand, met wie jij samenwerkt, heeft jouw hulp nodig op het gebied van voorkomen. Dit heeft letterlijk te maken met zijn of haar uiterlijk. Maar kan ook te maken hebben de manier waarop deze persoon zich organiseert.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Een kind of een collega antwoord jou. Geef deze persoon iets meer vrijheid. Laat hem eerst een fout maken die jij kan voorkomen. Daarna wordt het interessanter.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Voorzie tijd en energie om je aan te passen aan evoluerende omstandigheden. Het wordt raar. En jij moet een beetje gekker worden als jij voordeel wilt doen in deze situatie.
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Jouw energiepijl start hoog, maar neemt snel af. Maak er het beste van terwijl je nog energie hebt!
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Huisdieren eisen meer mentale energie dan gebruikelijk. Als je geen huisdier hebt overweeg je om er n in huis te nemen. Je hebt de nood om je nodig te voelen.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Jouw liefdesleven wordt gestimuleerd. Alles hangt af van wat je nodig hebt. Binnenkort krijg je veel van het goede spul.

Uw horoscoop van gisteren

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Je werkt niet alles af waaraan je vandaag begint. Maar dit is jouw keuze. Jouw energie geeft jou een vreemd gevoel. Je merkt er niet veel van zolang je actief blijft.
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Doe jouw mensen met elkaar praten. Enkele van hen hebben ruzie met elkaar. Jij kan hen bedaren als dit nodig is. Begin er dus aan!
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Jouw hoofd is minder helder dan jij wilt. Dit weerhoudt jou er niet van om plezier te maken! Wees niet te ernstig in de buurt van familie. Of als het om romantiek gaat. Wie weet waar je anders eindigt!
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Vandaag ben jij naar jouw innerlijk gericht. Dit voelt goed aan. En dat is het ook! Laat jouw energie de donkere uithoeken van jouw ziel verlichten. Je leert enkele dingen die jou interesseren.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Zelfs in een gespannen situatie houd jij het hoofd koel. Ook al knarsetand je iets harder dan jouw tandarts goed vindt. Binnenkort wordt alles rustiger.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Men is te afhankelijk van jou op vlak van organisatie. Maar het kan hen niets schelen mocht je er niet goed in zijn! Steek een helpende hand uit en wees trots op wat je bereikt.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Neem de tijd om de kleine dingen in het leven te bewonderen. Het is zon dag dat alles fout gaat. Gelukkig niets erg waardoor je het zou willen opgeven.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Je wordt sterker als je durft loslaten. Eenmaal je ziet hoe alles verloopt, zal jij je comfortabel voelen.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Jouw partner of naaste collega maakt het je moeilijk. Maar jij kan begrip aan de dag leggen en blijven doorzetten. Eigenlijk is alles prima!
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Mensen zullen vandaag roepen en schreeuwen. Trek je hier niets van aan en doe gewoon verder. Deze uitbarstingen hebben niets met jou te maken. Jij hebt wel wat beters te doen.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Gebruik jouw overbodige energie. Je hebt meer dan je nodig hebt. Een beetje beweging kan geen kwaad. Achteraf voel jij je tien keer zo goed!
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Vertrouw op jouw emoties. Zij zijn een betrouwbare gids. Het is een goed moment om beloften in te vullen. Aan familie of op romantisch vlak. Je hebt meer energie dan je vandaag nodig hebt.