Waar vandaan: Weetjes > Horoscoop

Uw horoscoop van vandaag

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Het leven is niet duidelijk op dit moment. Er is niet veel waar jij iets aan kan veranderen! Neem afstand en kijk of jouw vrienden en familie kunnen omgaan met dubbelzinnigheid. Later kan je alles uitleggen.
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Jij bent op je best wanneer jij vrienden of totale vreemden kan helpen. Jouw energie is sterk en naar buiten gericht. Vandaag kan je veel goede punten scoren.
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Je krijgt jouw zin niet in een discussie. Dit brengt enorme frustratie met zich mee. Het goede nieuws is dat jouw flexibiliteit op lange termijn jou helpt om je aan te passen.
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Richt je op zaken als inrichting en planning. Jouw goede energie is te krachtig om te verspillen aan banale dingen.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Wees niet verrast wanneer jij jouw vrienden of familie niet begrijpt. Zij hebben het ook moeilijk om jou te begrijpen. Dit is slechts tijdelijk.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Je voelt de druk om iets aan jouw belangrijkste relatie te doen. Dit kan met jouw vriend, een kind of jouw geliefde zijn. Zet de eerste stap!
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Hou je vandaag op de achtergrond. Zelfs als jij je nergens voor hoeft te verbergen! Het is gewoon n van die dagen dat jouw hoofd niet helder genoeg is om confrontaties aan te gaan.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Je bent geobsedeerd door n grote vraag. Het antwoord is vanzelfsprekender dan jij denkt! Maak je geen zorgen als je het niet meteen vindt. Jouw moment van inspiratie komt net op het goede moment!
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Vandaag laat je iets of iemand los. Waarschijnlijk zonder dat je het zelf beseft! Het goede nieuws is dat dit in ieders belang is. Deze gebeurtenis kan jou even gek maken voordat je dit beseft.
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Speel met jouw creatieve ideen. Je hebt extra tijd om dit te doen. En dit brengt jou tot iets dat echt voor jou werkt.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Je moet vandaag met een massa mensen omgaan. Dit kan jou een beetje gek maken. Dat is het verschil tussen rustig door de straat wandelen en iedereen aanspreken.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Zonder opzet doe je iets ongelooflijk lief.. Voor jezelf! Het kost niemand iets. Ontspan en geniet van jouw hilarische fout. Dit zijn goede tijden voor jou!

Uw horoscoop van gisteren

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Je bent een geboren leider. Ga naar buiten en toon de mensen wat er gedaan moet worden en hoe ze dit moeten doen.
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Spreek over de laatste krachtmetingen die op kantoor of thuis plaats vinden. Je bent misschien niet in jouw element, maar als je passief blijft afwachten zal jij je dit later beklagen.
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Vandaag ontmoet je een nieuwe persoon. Misschien groeit er wel iets romantisch tussen jullie. Maar er zijn geen garanties en jij trekt het je toch niet aan.
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Misschien ben je innerlijk van streek. Probeer toch om vandaag flexibel te zijn. De dingen zullen uit de hand lopen als je er op aandringt om bij het schema te blijven of de dingen op jouw manier te doen.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Grote problemen vragen grote oplossingen. Maar geen van de vanzelfsprekende oplossingen lijkt te werken. Stel jouw geest zo ver mogelijk open om echt duidelijkheid te scheppen in de problemen van vandaag.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Iemand vraagt jouw kritiek. Jij hebt veel kritiek te bieden. Wees toch zo positief mogelijk als je iets zegt of wanneer je een brief schrijft.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Jij voelt je geweldig vandaag. En jouw goede energie werkt aanstekelijk. Als er iemand uit jouw kring neerslachtig is kan je hem of haar opbeuren door samen tijd door te brengen.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Je moet omgaan met jouw ouders of andere familieleden. Zelfs als het via het legale pad verloopt is het een rompslomp. Met een beetje inspanning lukt het jou om alles te regelen.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Verken de wereld. Je hoeft niet ter plaats te blijven eenmaal jij je gevestigd hebt. Als je het agressief aanpakt kan je iets nieuw en prachtig ontdekken!
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Jouw leven gaat de goede richting uit. Misschien voel jij je vandaag niet zo fantastisch, maar je ziet de dingen opklaren aan de horizon.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Probeer jouw visie uit te leggen aan anderen. Dit is niet zo moeilijk. Het is belangrijk dat anderen jouw zaak ook kunnen verdedigen.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Jouw hoofd zit boordevol ideen. Misschien zelfs te vol? Het is moeilijk om zoveel tegelijk te doen. Organiseer jouw leven zo dat je vandaag niet veel moet doen.