Waar vandaan: Weetjes > Horoscoop

Uw horoscoop van vandaag

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Er gebeurt iets positiefs vandaag uit onverwachte hoek, strubbelingen in het leven lijken plots onbelangrijk You should get a big clue today -- and your largest problem doesn't seem so big any more! Now is the time to make a move and try to solve the puzzle that has been baffling you for so long.
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Laat niet over je heen lopen, jouw mening is zeker niet minder waard dan die van een ander. Anderen profiteren op dat moment van jouw zwakheid, hetgeen alleen maar nadeling is voor jou. Bijt van je af!
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Een onverwachte wending in een bepaalde situatie zorgt ervoor dat je korter bij je vrienden komt te staan, hetgeen dringend nodig was. Breng samen tijd door en hou het gezellig, het is er de tijd van het jaar voor.
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Iemand slaagt erin jou behoorlijk op stang te jagen, laat het niet aan je hart komen en doe iets met die borrelende woede. Het zal jouw resultaten positief beÔnvloeden en dat is een goede zaak!
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Volg de vrolijkheid! Overal waar het plezant is, dat is waar je vandaag moet zijn want jij bent in een tophumeur. Wie weet is dit ook de ideale moment om eens wat nieuwe mensen te leren kennen of nieuwe plekken te ontdekken.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Leg het tempo misschien iets minder hoog, je kan niet blijven presteren op topniveau zonder uiteindelijk te crashen. Let op je financiŽn, er komt een dure maand aan dus wees nu even zuinig, dan is je budget straks groter.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Jij houdt van compromis, maar vandaag eist men toch iets te veel van je. Aarzel niet om dit keer voet bij stuk te houden, ookal wil je de lieve vrede behouden. Soms is dit gewoon onmogelijk, zoals nu bijvoorbeeld.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen De zaken escaleren om je heen, maar jij zit er niet tussen. Hou afstand en geef het goede voorbeeld door je boven alles te stellen. Achteraf ga je zien dat dit de juiste manier van reageren was.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Vandaag staat in teken van de kunst. IdeeŽn, invloeden, impressies vullen jouw binnenste. Maak gebruik van deze creatieve opwelling en verbaas jezelf met je kan verwezenlijken. Je zal er heel wat voldoening uithalen.
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Zeg vandaag desnoods een minder belangrijke afspraak af want je moet je concentreren op wat van cruciaal belang is op dit moment. Als je je niet laat afleiden kan je heel wat gedaan krijgen op korte tijd.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Leid het leven dat je wil leiden, en alleen jij weet exact hoe dat is. Je beschikt over heel wat actieve energie, kleine strubbelingen brengen je niet van de wijs vandaag. Er wacht jou nog een kleine, aangename verrassing op het einde van de dag.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen De verantwoordelijkheid die op jouw schouders wordt gelegd weegt zwaar door. Aan doorzettingsvermogen en ijver ontbreekt het je gelukkig niet. Dankzij de steun van vrienden en familie bereik je vlekkeloos je doel.

Uw horoscoop van gisteren

Ram (21/03 tot 19/04)
Ram Probeer eens iets aan je conditie te doen, de stress eraf sporten kan nooit kwaad. Betrek ook anderen erbij, samen sporten is immers veel gezelliger.
Stier (20/04 tot 20/05)
Stier Het is goed dat je niet overhaast beslist of handelt, maar soms mag je ook niet te lang twijfelen. Alles rustig aanpakken kan in je voordeel werken maar kan soms ook ronduit inefficiŽnt zijn.
Tweeling (21/05 tot 20/06)
Tweeling Het is geen slecht idee om die goede vriend of dat dierbaar familielid in nood een helpende hand te bieden. Je weet de juiste snaren te bespelen en kan verandering brengen in diens benarde situatie.
Kreeft (21/06 tot 22/07)
Kreeft Waarom morgen de dingen doen als je ze ook gisteren had kunnen doen. Stel je zaken niet uit, schuif niet op de lange baan want het zal je achteraf zuur opbreken.
Leeuw (23/07 tot 22/08)
Leeuw Er staan grootse dingen te gebeuren vandaag en jij bent er helemaal klaar voor. Denk eraan, een mens leert alle dagen bij en moet daar ook voor openstaan.
Maagd (23/08 tot 22/09)
Maagd Probeer je tussen bepaalde zaken uit te houden, laat het drama vandaag passeren ookal is dat niet evident. Doe je dit toch, dan krijg je ongetwijfeld de rekening gepresenteerd en dat wil je vermijden.
Weegschaal (23/09 tot 22/10)
Weegschaal Je krijgt te maken met relatieproblemen, je zal je naaste moeten dwingen om te luisteren naar wat je te zeggen hebt. Voor weegschalen zonder partner wordt het tijd om de pijlen op een ander te richten.
Schorpioen (23/10 tot 21/11)
Schorpioen Indien conflicten zich voordoen vandaag is het beter dat je ze uit de weg gaat, het zou je zuur kunnen opbreken. Achteraf kan je altijd nog informeren en eventueel je mening geven.
Boogschutter (22/11 tot 21/12)
Boogschutter Je liefdesleven krijgt een boost, dankzij je eigen inspanningen dan nog! Je richt je energie tot de juiste persoon waardoor je inspanningen beloond zullen worden. Let er wel op dat je niet overdrijft.
Steenbok (22/12 tot 19/01)
Steenbok Jij wil vooruit in het leven, uitblinken in wat je doet. Dit schrikt wel sommige mensen uit je omgeving af, maar dat is niet jou probleem. Blijf erin geloven want met die vastberadenheid zal je jou doel bereiken.
Waterman (20/01 tot 19/02)
Waterman Je zit ver voor op de rest zoals gewoonlijk. Maar anders dan normaal ziet jouw omgeving dit keer wel in dat jouw vooruitstrevend denken resultaten boekt. Je mag hier gerust fier op zijn en lichtjes triomferen.
Vissen (20/02 tot 20/03)
Vissen Een ingesloten gevoel maakt zich van jou meester, je vindt de juiste plooi niet. Dit maakt je onzeker, je moet jezelf erop wijzen dat je angsten en onzekerheden onnodig zijn. Vrienden en familie kunnen je hierin bijstaan.