Waar vandaan: Mobiliteit > Pechverhelping

Professionele pechverhelping, een geluk bij een ongeluk

Pech of een ongeval kan iedereen overkomen

Oude en nieuwe wagens, dure en minder dure … allemaal kunnen ze pech hebben. Hieronder zie je dat pechoorzaak nummer één stomweg een storing in de elektronica of de elektriciteit is. Ook een lekke band, brandstofproblemen of autosleutels die nog in het contact van je gesloten wagen zitten, hebben niets met de leeftijd of de prijs van de wagen te maken. Eén op de drie autopech-gevallen overkomt je thuis, bijvoorbeeld door een probleem met de batterij.

pechverhelping

Vlotte en volledige bijstand, een veilig gevoel
Als je autopech krijgt, wil je maar één ding: snel en goed geholpen worden.
Kunnen rekenen op een snelle en complete mobiliteitsbescherming is een hele opluchting. Zeker als de kleinkinderen ook in de auto zitten of als je ’s nachts in panne valt op een verlaten autoweg of een ongeval hebt.

Als je een pechverhelper kiest, is het belangrijk dat die 24 uur op 24 bijstand wil verlenen, ook voor je deur. Hij moet je probleem indien mogelijk ter plaatse oplossen. Bij onherstelbare problemen sleept hij je wagen - gratis en zonder kilometerbeperking - naar de garage van je keuze. Zo kan je onbezorgd een dagje naar de kust of de Ardennen rijden. Stel dat je in Oostende autopech krijgt die niet meteen kan opgelost worden, dan ben je toch zeker dat je wagen zonder extra kosten bij jouw garagist geraakt - ook al bevindt die zich helemaal in Antwerpen.

Indien je wagen toch niet kan hersteld worden door de pechverhelper, zal hij jou en je passagiers veilig thuisbrengen, of je kan gedurende enkele dagen een vervangwagen gebruiken.

 

Bron: VAB-Pechverhelping