Waar vandaan: Geld en Werk > Werk & Carrière > De 3 vuilste jobs ter wereld

De 3 vuilste jobs ter wereld

De 3 vuilste jobs ter wereld

Je doet je werk niet graag? Wedden dat het nog erger kan? Vuiler in ieder geval!

De 3 vuilste jobs ter wereld volgens ons ...

1. Een parenclub proper houden

Daar kom je wat tegen (van horen zeggen). Achtergelaten condooms, plakkerige wanden ... Je hebt er ook van die filmzaaltjes waar je leuke video's kan gaan bekijken. Iets anders dan bij Kinepolis. Die plakkerige plekken zijn er meer dan een omgestoten beker frisdrank.

Je kan natuurlijk wel gratis naar porno kijken. En je kan opscheppen op café met wat je allemaal meemaakt. Maar om een lief te versieren of bij een bezoek aan je schoonmoeder verzin je best toch maar best een fictief beroep. Model, president of tv-presentator ofzo.

2. Dieren masturberen

Onderzoekers die sperma van beesten nodig hebben voor vruchtbaarheidsonderzoeken of kunstmatige inseminatie hebben een aantal opties. De ene al aantrekkelijker dan de andere ...

Ze kunnen het goedje proberen te verkrijgen door een elektrische sonde anaal in te brengen. Zo kan bij de dieren opwinding en ejaculatie opgewekt worden. Andere manieren zijn een kunstmatige vagina over het dier z'n penis brengen of het (eenvoudiger?) doen op de ouderwetse manier: het dier met de hand masturberen. Voor deze laatste 2 opties moet het beest getraind worden vooraleer je het voor "echt" kan doen. Ook die trainingen lijken ons niet echt een superjob.

3. Dode dieren van de rijweg verwijderen

De resten van overreden dieren van de weg schrapen: er bestaan leukere jobs. Ze doen hun werk terwijl het verkeer gewoon verder raast. Nu moet wel gezegd dat dit vooral in landen zoals Australië gebeurt. Een overreden kat of konijn laten we in België gewoon liggen.

Lees ook:

Bron: Jobat.be