Waar vandaan: Geld en Werk > Werk & Carrière > De 5 meest sexy ceo's van het moment

De 5 meest sexy ceo's van het moment

De 5 meest sexy ceo's van het moment

Welke ceo's beschikken naast ambitie en brains ook over de juiste looks? De Amerikaanse zakenwebsite Businessinsider.com maakte een overzicht van de meest sexy ceo's, rekening houdend met hun macht, modegevoel, presentatie, altruïsme én ambitie.

1. Ben Rattray (Change.org)

Ben Rattray

De 32-jarige Ben Rattray is de oprichter en ceo van de petitiewebsite Change.org, die in 2007 online ging. Change.org begon als een sociaal netwerk voor activisme, transformeerde daarna tot een blogplatform en eindigde in 2011 ten slotte als petitieplatform. Het doel van Ben Rattray met zijn website? "De machtsbalans veranderen tussen individuen en grote organisaties." Iedere maand worden op de website meer dan 10.000 petities opgestart.

2. Tory Burch (Tory Burch)

Tory Burch

In februari 2004 lanceerde Tory Burch haar eigen gelijknamige, ondertussen zeer succesvolle modelabel. Een paar jaar later startte de 46-jarige Amerikaanse met de 'Tory Burch Foundation', een liefdadigheidsonderneming die de economische empowerment van vrouwen en gezinnen ondersteunt.

3. Jack Dorsey (Square)

Jack Dorsey

Deze 35-jarige Amerikaanse webontwikkelaar staat bekend als de medestichter van de sociale netwerksite Twitter. Daarnaast is hij ook de oprichter en ceo van Square, een bedrijf gespecialiseerd in mobiele betalingen.

4. Jennifer Hyman (Rent the Runway)

Jennifer Hyman

In 2009 kwam Jennifer Hyman met haar 'Rent the Runway'-website op de proppen. Op deze modewebsite krijgen vrouwen de kans om couture jurken te dragen, die ze zich eigenlijk niet kunnen veroorloven. Voor een fractie van de verkoopprijs kunnen vrouwen immers de jurken voor een tijdje lenen.

5. Pete Cashmore (Mashable)

Pete Cashmore

Op 19-jarige leeftijd richtte de Schot Pete Cashmore in 2005 'Mashable' op, een nieuwswebsite over het belang van digitale innovatie en de manier waarop dit soort innovatie mensen over de hele wereld versterkt en inspireert.

Lees ook:

Bron: Jobat.be