Waar vandaan: Geld en Werk > Werk & Carrière > 4 jobs waarbij het elke dag vakantie lijkt

4 jobs waarbij het elke dag vakantie lijkt

4 jobs waarbij het elke dag vakantie lijkt

Je snakt naar vakantie, maar je hebt helaas te weinig dagen verlof of te veel werk om echt languit te kunnen luieren op een zonovergoten strand? Dan zijn deze jobs, waarbij je het hele jaar door een vakantiegevoel hebt, misschien wel iets voor jou?!

1. B&B-uitbater

Toegegeven, een Bed & Breakfast uitbaten mag zeker niet worden onderschat. Maar als B&B-uitbater krijg je wel dagelijks te maken met gasten die wél op vakantie zijn en die hun vakantiegevoel ongetwijfeld op jou zullen afstralen. Daarnaast kan je allerlei leuke activiteiten voor hen organiseren, waardoor het soms zelfs niet eens aanvoelt als werken.

2. Surfmonitor

De sfeer in een surfclub is doorgaans erg relax. Een surfclubmonitor wordt constant omringd door knappe surfbabes- en dudes én hij mag dan nog eens iedere dag datgene doen wat hij (of zij) graag doet, namelijk in het water ploeteren! Als daarbovenop de zon nog schijnt, is dat instant vakantiegevoel niet veraf.

3. Reisorganisator

Werken in een reisbureau is een droom voor velen die graag hun reizen tot in de puntjes zelf uitstippelen. Klanten komen naar jou voor hotelboekingen of een gedetailleerd reisschema, en jij mag het allemaal klaarspelen! Dat je daarom zelf niet op reis kunt gaan, moet je er, naast de vaak lachende gezichten, bij nemen.

4. Tester van pretparkattracties

Al die nieuwe attracties waar pretparken ieder jaar weer mee uitpakken, moeten uiteraard ook worden uitgetest. Iemand moet zich opofferen, niet waar? Uiteraard is deze job niet zonder gevaar en komt er heus meer bij kijken dan enkel wat gillen in de DIZZ (Bobbejaanland) of de Screaming Eagle (Bellewaerde). Maar leuk blijft het wél.

Lees ook:

Bron: Jobat.be