Waar vandaan: Geld en Werk > Werk & Carrière > Zo lijk je een miljonair ... ook al ben je er geen

Zo lijk je een miljonair ... ook al ben je er geen

Zo lijk je een miljonair ... ook al ben je er geen

Eén keer de volle pot van Euromillions winnen, meer moet dat echt niet zijn. Helaas, hoe graag we het ook willen, we beschikken nu eenmaal niet over miljoenen euro's. Maar niet getreurd, wij hebben een aantal leuke tips voor jou verzameld om toch nog als miljonair over te komen, zonder het daadwerkelijk te zijn.

Enkele tips om niet compleet onredelijk te worden na opmerkingen van je collega of baas ...

1. Kom fysiek groter over

Onbewust zoeken we leiders die fysiek groot zijn, omdat we lengte associëren met autoriteit. Koop dus schoenen die je groter doen lijken en draag kledij die je lengte benadrukt door bijvoorbeeld schoudervullingen en andere accessoires te gebruiken.

2. Beoefen een minder 'bereikbare' hobby

Een hobby is de ideale manier om met zelfs de rijksten op aarde in contact te komen. Vermijd sporten als paardrijden of tennis, want de meeste miljonairs hebben gewoon hun eigen manege of tennisveld. Kies liever voor sporten zoals skiën, want zelfs de rijksten zijn niet rijk genoeg om een skipiste in hun eigen tuin te hebben staan.

3. Verzamel spullen

Als je helaas niet echt over sportieve vaardigheden beschikt, kan je toch nog als een invloedrijk persoon overkomen door specifieke dingen te verzamelen, bijvoorbeeld. Het mooie aan een verzamelaar zijn, is dat het je automatisch een expert maakt. Elke verzamelaar is een genie op vlak van zijn eigen verzameling. Zo kan je je nadien mengen in gesprekken met gelijkgestemde individuen.

Lees ook:

Bron: Jobat.be