Waar vandaan: Levensdromen > Hobby's > Leren beeldhouwen in steen

Levensdroom: Leren beeldhouwen in steen

Sinds jaren droom ik ervan om  mijn creativiteit bot te vieren in de beeldhouwkunst, maar ik heb geen enkele ervaring en zou graag door iemand die ervaren is, de knepen van het vak wat onder de knie krijgen.
Ik ben op brugpensioen en heb nu wat tijd om dit te realiseren.
Kan het samen met enkele andere die dezelfde willen bekomen, voor mij geen probleem hoe meer zielen hoe meer vreugde en twee weten immers meer dan één.
Men zegt altijd wie schrijft die blijft, maar dat is ook zo voor alle kunstenaars, of ik talenten heb weet ik niet maar ik zou ze graag ontdekken .

Milo Zandhoven (Zandhoven) , ingegeven op 16 februari 2007, 11:36

In totaal 2547 maal gelezen | 8 waarderingen

Kan u deze droom waarmaken? Klik hier!

Wil je deze levensdroom delen met een vriend? Klik dan hier!


Heb jij ook een levensdroom? Vertel het ons!

Waardeer deze droom

levensdroom levensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom

Ik heb ook deze droom (0)

Geen inzendingenReacties (1)

Steen
Beste, Als u totaal nieuw bent in deze branche raad ik u aan om een aantal boeken aan te schaffen voordat je materiaal gaat kopen. Daar beeldhouwen in steen niet goedkoop is (materiaal en steen) zijn vrij duur, als je opleiding wil volgen in een academie moet je rekenen op drie jaar. Ik raad u aan om enkele kleine stenen te kopen in speksteen die zich gemakelijk laat bewerken door zijn zachtheid, zodat u ook kan onder vinden dat het u ligt. Hier is het ook zo( veel geroepen maar weinig uitverkoren)maar beeldhouwen is fascinerend dat wel. Dus probeer eerst in de voorgestelde steen (speksteen)voordat je zwaarder gaat investeren goede raad. Veel succes

Carrara, ingegeven op 16 februari 2007, 12:38Voor de auteur:

Droom tegen de regels? Reactie tegen de regels? Meld het ons op: levensdroomabuse@SeniorenNet.be