Waar vandaan: Levensdromen > Fotografie > Reclame model

Levensdroom: Reclame model

mijn droom is om model te worden in de reclame wereld,denk dat ze daar ook oudere dames voor kunnen gebruiken,ben 59 jaar en wil nog graag iets presteren in mn leven,wie helpt mij?

Roosje (mol) , ingegeven op 21 april 2008, 22:49

In totaal 13763 maal gelezen | 40 waarderingen

Kan u deze droom waarmaken? Klik hier!

Wil je deze levensdroom delen met een vriend? Klik dan hier!


Heb jij ook een levensdroom? Vertel het ons!

Waardeer deze droom

levensdroom levensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom

Ik heb ook deze droom (6)

Tawicu (Dendermonde)
Wij wachten opnieuw op reactie vanwege Dames die zich naakt willen gefotografeerd zien. Wij hebben een jarenlange ervaring.Komaan niet treuzelen, doen! Unieke ervaring dat is een zekerheid. Discretie gewaarborgd.

Ingegeven op 30 mei 2011, 14:54 door Tawicu

Tawicu (Dendermonde)
Hallo Jewel,Jij laat weten: wil wel eens model zijn bij een fotoshoot, ook naakt. Wel dat kan als je wil. Ik ben amateur fotograaf met jaren ervaring. Wat er nadien met de foto's gebeurt is volledig jouw keuze. Spreken wij af? Je kan me bereiken iedere werkdag tussen1030 en 1130 uur. Doen!!!

Ingegeven op 02 juli 2010, 13:52 door Tawicu

Ethan (Arnhem)
Geachte heer/mevrouw,Weet je wat jij eens zou moeten doen, zeggen mijn vrienden en collega's; modellenwerk.Ja, dat hjeb ik wel vaker gehoord, en het lijkt me ook heel leuk.En nu schrijf ik u een mail om u te vragen of eens een paar foto's van mij met een eenvoudige camerazou willen bekijken en of u mij als model zou kunnen inzetten?Met vriendelijke groet,Robert Rijkschroeff

Ingegeven op 02 juni 2009, 22:01 door Ethan

Maggi, Deventer (Deventer)
Na het bekijken van de verkiezing van de mooiste 50+ vrouw op tv vond ik eigenlijk dat ik er beter uitzie dan de winnares (hele mooie vrouw hoor). Ben 51 en zie er goed uit. Lijkt me echt heel leuk om modellenwerk te doen. Echt helemaal iets voor mezelf na een aantal hele moeilijke jaren........ en de kinderen de deur uit.

Ingegeven op 13 oktober 2008, 19:50 door Maggi, Deventer

Mia kortrijk (Kortrijk)
Hey,Ik ben op 3 augustus, nl 50 geworden. Ik werk part time als verzorgende en heb steeds mijn loopbaan opzij gezet omwille van de kinderen.Nu zou ik graag iets voor mezelf realiseren.Hopelijk een antwoord hierop.

Ingegeven op 03 september 2008, 10:39 door Mia kortrijk

Jewel (Blaasveld)
Hallo ,ja ik heb ook deze droom ,ben een vrouw van 46 jaar en denk dat dat zeker ook iets voor mij zou zijn. Er moet toch ook zoiets bestaan voor dames van onze leeftijd?!

Ingegeven op 16 juni 2008, 18:10 door JewelReacties (9)

Antwoord voor Rethan
Ik kan daar niet over oordelen, ik sta zelf ingeschreven bij n paar modellenbureaus,dus je kunt t daar beter vragen, ik heb wel al n paar leuke opdrachten gehad,succes,roosje.

Roosje, ingegeven op 02 juni 2009, 22:10

Info
Hallo Roosje en Addy, welke bureaus in Nederland zijn dat dan? Veel succes nog !! Groetjes, Robin

Welpke, ingegeven op 11 maart 2009, 17:46

Uw droom kan realiteit worden, gewoon doen
Tip:ga eens naar volgende link www.missmaxibelgium.be/50+Models.html en veel succes

Bert, ingegeven op 20 november 2008, 11:03

Hoi dames
Ik zie dat jullie ook mijn droom hebben,heb goed nieuws ik heb me in nederland bij verschillende bureaus ingeschreven en heb sinds kort 2 leuke shoots gedaan,een voor miele en een voor philips,en er komt binnenkort weer iets op mn pad. maar bij ons in belgie komt t niet van de grond,maar ook daar zijn modellen bueaus,gewoon inschrijven en....afwachten of ze jouw type kunnen gebruiken,veel succes en groetjes van roosje (foto reclame model)

Roosje, ingegeven op 13 oktober 2008, 20:07

Boek over modellenwerk
Dag iedereen, Ik denk jullie een beetje info te kunnen geven. Ik heb namelijk een boek geschreven over modellen en modellenwerk met enorm veel practische tips. " Spotlights. Hoe word je model " is uitgegeven door Houtekiet en ligt vanaf 22 september in de boekhandel. Het is een handleiding voor modellen, vol nuttige tips, waarschuwingen, handige adressen, hulp bij statuutkeuze, facturatie, carrièremanagment, promotietips, geïllustreerd met uitleg over soorten opdrachten en foto's, internationaal en free lance mogelijkheden. Het is een realistische kijk op modellen en modellenwerk geschreven uit 15 jaar ervaring. Het is niet alleen geschreven voor piepjonge mensen die een internationale carrière ambiëren maar ook voor people die graag af en toe eens een opdracht willen doen in de reclame. Er zijn veel handige adressen in het boek opgenomen en je vind er ook veel uitleg over hoe de "job" in elkaar zit. Je kan ook even piepen op de website www.spotlights-sofieweiss.com Ook worden er enkele exemplaren weggeschonken aan de 10 mensen die volgende vragen correct beantwoorden: Stuur je antwoord op volgende vragen en maak kans op één van de weggeschonken exemplaren 1. Door welke uitgeverij wordt het boek uitgegeven? .... 2. Schiftingsvraag: Het boek is in .... exemplaren gedrukt in eerste oplage. Stuur je antwoord VOOR 22 september naar spotlightshoewordjemodel@telenet.be De winnaars worden per mail op de hoogte gesteld.

Sofie, ingegeven op 12 september 2008, 10:05

Antwoord
Na dat ik mn droom had opgeschreven,heb ik n intervieuw gehad met andreas everaerts van t blad pascAl,was heel leuk hij heeft foto s gemaakt en ik stond in juli in de pascAl met n foto op de voorpagina. maar t lijkt wel of ze geen oudere dames kunnen gebruiken, heb nooit n reactie gehad.ik heb me bij diverse bureau s ingeschreven ook in nl,en daar mocht ik model zijn voor t blad anoniem,en n keer voor n hogeschool in eindhoven.snap t niet,er zijn toch genoeg reclames waar ze ons voor kunnen gebruiken.succes dames,groetjes addy

Addy, ingegeven op 03 september 2008, 12:38

Tarzan zoekt reclameopdrachten
Ik zoek opdrachten in de reclame-of modellenwereld en wil mij hiervoor aanmelden. Zie er goed uit voor mijn leeftijd.

Tarzan, ingegeven op 03 juni 2008, 10:25

Doen
Ik zou zeggen: laat je direct inschrijven bij reclamebureau's. Niet twijfelen!!! Kijk je ook eens naar onze droom "Balaji"?

Jance, ingegeven op 23 april 2008, 09:14

Ja,je bent er n type voor
Ik hoop dat je droom vervuld wordt,veel succes!!!

Rob, ingegeven op 22 april 2008, 07:52Voor de auteur:

Droom tegen de regels? Reactie tegen de regels? Meld het ons op: levensdroomabuse@SeniorenNet.be