Waar vandaan: Levensdromen > Hobby's > Walsen In Wenen !

Levensdroom: Walsen In Wenen !

Ongelooflijk, toen ik de brief las van ene dame die droomde over eens te kunnen walsen in Wenen !
 Die heeft mijn droom gestolen als het ware !  Ik dans ook zéér graag,en heb ook danslessen gevolgd , maar jammer genoeg niet met mijn echtgenoot, omdat hij daar niet zo van houd.
Het was gewoon met een goede vriend hier aan den huize, maar ik wou graag oefenen op zondagavond, maar dat had mijn man niet graag, Om een lang verhaal kort te houden, ik ben gestopt met te gaan dansen, zeer jammer natuurlijk, maar niettemin blijf ik die droom koesteren om eens ééns in mijn leven te kunnen walsen op de  Weense dansvloer.

Joske. Haacht, Wakkerzeel. (Haacht) , ingegeven op 27 april 2008, 22:34

In totaal 3828 maal gelezen | 6 waarderingen

Kan u deze droom waarmaken? Klik hier!

Wil je deze levensdroom delen met een vriend? Klik dan hier!


Heb jij ook een levensdroom? Vertel het ons!

Waardeer deze droom

levensdroom levensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom

Ik heb ook deze droom (0)

Geen inzendingenReacties (2)

Ik zoek de dame van deze droom
Mevrouw ik kan misschien uw droom waarmaken!!! u mag me bellen, 0472 745 351 INGEBORG DE BLENDE juanita1_deblende@hotmail.com

Nina, ingegeven op 13 augustus 2008, 10:56

Dansen
Heel lang terug volgde ik ook dansles. Eigenlijk met de bedoeling een "lief" te vinden. Dat is me toen echter niet gelukt. Later leerde ik een heel toffe vrouw kennen, met wie ik nu al 10 jaar gehuwd ben. En wat blijkt? Zij volgde dansles op dezelfde dansschool als ik. Mijn stem heb je. Blijven dromen...want misschien.... Kijk je ook eens naar onze droom "Balaji"?

Jance, ingegeven op 28 april 2008, 11:37Voor de auteur:

Droom tegen de regels? Reactie tegen de regels? Meld het ons op: levensdroomabuse@SeniorenNet.be