Waar vandaan: Levensdromen > Doe-het-zelf > Ik zou zo graag een mooie tuin achter onze franse hoeve hebben

Levensdroom: Ik zou zo graag een mooie tuin achter onze franse hoeve hebben

Maar doordat onze ex-aannemer met de helft van onze centjes ervandoor is, zal het erg lang duren eer we daar eventueel aan zouden kunnen starten. Hoe ik via een gerechtsprocedure aan mijn gejatte spullen en centen moet geraken is nog maar de vraag.... Het proces is hangende... maar ik heb zware twijfels hoe ik aan mijn verloren geld terug krijg!!!

Myrthe (Antwerpen) , ingegeven op 18 november 2012, 18:16

In totaal 3971 maal gelezen | 2 waarderingen

Kan u deze droom waarmaken? Klik hier!

Wil je deze levensdroom delen met een vriend? Klik dan hier!


Heb jij ook een levensdroom? Vertel het ons!

Waardeer deze droom

levensdroom levensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom

Ik heb ook deze droom (0)

Geen inzendingenReacties (2)

Ach we hebben zelfs al een zware tuinfrees !!
Bovenop de tuindromen, moeten we ook zorgen dat we fatsoenlijk kunnen wonen, en we zijn begonnen met een ruiïne ... Het moet nu lukken dat ik vandaag je reactie krijg,want deze avond slapen we voor de eerste keer in drie jaar tijd ( en drie vreselijke winters ) in een slaapkamer , die slaapkamer is, zonder loodverf, zonder stof van de kachel en zonder gebroken ramen en rotte kozijnen... Meschien eventjes gaan piepen naar ons werk op blog seniorennet zon_en_zweet _in _frankrijk !! al wat je ziet, hebben we helemaal zelf bij mekaar gebokst, want we krijgen niet alléén af te rekenen met een louche aannemer, maar ook nog met emmers zware jaloezie !!!

Myrthe , ingegeven op 23 september 2013, 16:02

Mooie tuin
Hallo Myrthe ik las je levensdroom en kan je verzuchting begrijpen maar heb je al eens bedacht dat je met een schop, hark en wat goede wil en heel veel moed zelf een fraaie tuin kan aanleggen. Je tekent een plan, suggesties vind je in allerlei magazines en zelfs in de bib. dan zaai je eerst een mooi gazon, kost geen miljoenen, mooi egaliseren en dan verzamel je bloemen, ruil met vrienden, ga naar markten waar mensen eigen kweek verkopen (Heist op den Berg bv.) dan komt ineens de drang om er een leuke vijver in de plaatsen en zo ben je bezig en creëer je een eigen paradijsje. Op tweedehands sites vind je mooie tuinornamenten, tuinstoelen, banken etc. dikwijls in zeer goede staat aan een haalbare prijs. Je zal zien, het geeft je zoveel voldoening dat je kan zeggen, dit heb ik nu voor mekaar gebracht.

Me, ingegeven op 23 september 2013, 15:15Voor de auteur:

Droom tegen de regels? Reactie tegen de regels? Meld het ons op: levensdroomabuse@SeniorenNet.be