Waar vandaan: Levensdromen > Ontmoetingen / beroemdheden > Vriendschap gezocht (koppels 60/65+ uit regio Vlaams-Brabant)

Levensdroom: Vriendschap gezocht (koppels 60/65+ uit regio Vlaams-Brabant)

Zijn hier soms mensen (of vrouwen) uit regio Vlaams-Brabant (Asse-Dilbeek of elders)? Mijn moeder van 66 (en vader van 68) zoeken nieuwe kennissen om mee af te spreken voor een leuke babbel of om te bellen. Mijn moeder was lange tijd huisvrouw en mist daardoor sociale contacten. Ze zitten in verschillende verenigingen maar de meeste mensen willen geen nieuwe vrienden meer maken. Heel veel interesses oa wandelen, muziek, film, winkelen, sport (voetbal), tuinieren, eens naar zee (Nieuwpoort) gaan, voor de kleinkinderen zorgen.               

Lies (Ternat) , ingegeven op 08 januari 2015, 16:51

In totaal 3412 maal gelezen | 7 waarderingen

Kan u deze droom waarmaken? Klik hier!

Wil je deze levensdroom delen met een vriend? Klik dan hier!


Heb jij ook een levensdroom? Vertel het ons!

Waardeer deze droom

levensdroom levensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom

Ik heb ook deze droom (0)

Geen inzendingenReacties (2)

Ook wij zijn reeds lang op zoek
Ook wij zijn reeds lang op zoek naar een koppel rond de 60 jaar om gezellig mee te kunnen afspreken , voor een lekker etentje naar een praat café te gaan en naar een dans café te kunnen gaan Vanaf Pasen zijn we veel aan zee in de wintermaanden zijn we gewoonlijk 't huis omgeving van Willebroek

Robagn, ingegeven op 17 januari 2016, 08:53

Vriendschap
Ik begrijp ten volle jouw vraag. Ook wij zijn een gepensioneerd koppel, weliswaar uit het Antwerpse. Na jaren van full time werken, beseften we maar al te goed dat eens de deuren van kantoor achter ons gesloten werden, we aan een nieuw leven moesten beginnen. De zoektocht naar vriendschap liep ook via Neos, Okra, enz. en telkens was het te vergeefs. We dachten dat na jaren van werken de senioren milder voor mekaar zouden worden, maar dat is helemaal niet waar. Het enige dat telt is of je wel een eigen huis hebt, of je kinderen studeerden, hoe je er financieel voor staat. Voor ons telt dit niet, een gezellige babbel over koetjes en kalfjes, regelmatig een wandeling met gelijkgestemden, enz. Ik wens je heel veel succes met je zoektocht.

Mb, ingegeven op 08 november 2015, 16:42Voor de auteur:

Droom tegen de regels? Reactie tegen de regels? Meld het ons op: levensdroomabuse@SeniorenNet.be