Waar vandaan: Levensdromen > Ontmoetingen / beroemdheden > Een ontmoeting met. Johan Verminnen

Levensdroom: Een ontmoeting met. Johan Verminnen

Beste weldoener ,

Heel graag zou ik een ontmoeting willen hebben met Johan Verminnen , de huidige directeur van SABAM.
Zo zou ik hem vragen mijn droom waar te maken , namelijk het weer vrij maken van muziek op onze mailgroepen.
Onze babbel zou ik willen versieren met een etentje samen met fervente voorstanders van muziek uit de mailgroep "muziekcarrousel".
Zijn er mensen onder jullie die mij in contact kunnen brengen met Johan Verminnen?

Winterke

Winterke (Lovendegem) , ingegeven op 09 februari 2007, 19:03

In totaal 2845 maal gelezen | 28 waarderingen

Kan u deze droom waarmaken? Klik hier!

Wil je deze levensdroom delen met een vriend? Klik dan hier!


Heb jij ook een levensdroom? Vertel het ons!

Waardeer deze droom

levensdroom levensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom

Ik heb ook deze droom (2)

Toeval (Schoten)
Begin van de jaren 70 moest ik voor mijn werk naar Parijs. Ik vertrok met de eerste sneltrein (TVG bestond nog niet) van Brussel naar Parijs. De verveling sloeg vlug toe dus wandelde ik maar door de trein en kwam terecht in de restauratie wagon. Daar bestelde ik een koffie en voegde mij bij een vijftal mannen die daar leuk stonden te babbelen. Onder hen was ook Johan Verminnen, die was op weg naar een of andere studio om een plaat op te nemen. De stemming was gezellig en de tijd ging vlug vooruit. Toen we bijna aangekomen waren maakte ik de opmerking dat het toch speciaal was dat zes mensen die elkaar vooraf niet kenden zo maar een leuke reis maakten, en dat we in feite nog eens tesamen moesten komen tijdens ons verblijf te Parijs. Iedereen was enthousiast over het voorstel en voor zover ik mij herinner was het Johan die voorstelde om s'avonds om 20.00 uur tesamen wat te gaan eten in een klein restaurant bij Les Halles.  Aangekomen verdween iedereen naar zijn afspraken. Ik had er wel wat twijfels bij dat er iemand zou zijn, maar groot was mijn verbazing dat iedereen op de afspraak was. We hebben een fantastische avond gehad en het was laat in de nacht toen ik terug in het hotel was.Nu al die jaren later, als ik een plaat hoor van Johan, vraag ik mij af: zou hij die avond nog herinneren en die zeldzame bijeenkomst van verschillende mensen die elkaar niet kenden?Toen heb ik Johan leren kennen als een joviale, aangename en eerlijke mens.Johan, weet je het nog?

Ingegeven op 29 juli 2009, 13:58 door Toeval

Dee jee ronny (Rollegem-kortrijk)
Beste vrienden...gezond blijven is alvast een van mijn wensen en als dee jee-animator (ik ben bijna 62j) eens te mogen optreden voor onze koning & zijnfamilie,wat denk je daar van?Mijn muziekkeuze is zeer gevarieerd(begon in 1968 tot op heden )nu in bijberoep als zelfstandige.Je weet nooit..groetjes..enkel op aanvraag..

Ingegeven op 15 februari 2007, 09:44 door Dee jee ronnyReacties (5)

Ik heb een droom
Winterke je heb een droom van vele,wat zou dat heerlijk zijn,moesten we weer wat muziek kunnen beluisteren,ik steun jou droom voor 200 percent,moge het werkelijkheid worden,want dromen komen soms uit...groetjes Ingria

Ingria, ingegeven op 10 april 2007, 14:25

In contact brengen
Beste Winterke, Als vennoot van SABAM zou ik je in contact kunnen brengen met Johan Verminnen. Maar het zal je niet helpen om muziek op het internet vrij te maken. Het fundamentele werk van SABAM bestaat er nl. in om er voor te zorgen dat auteurs, liedjesschrijvers, componisten, orkest, zangers enz. betaald worden voor hun werk. SABAM betalen is niets meer of minder dan het loon storten voor de artiesten die de liedjes gemaakt hebben. Zij kunnen ook niet leven van de hemelse dauw. Het spijt me je te moeten teleurstellen, maar de vraag die jij aan Johan Verminnen wil stellen druist compleet in tegen SABAM's basisprincipe. Een ontmoeting met Johan Verminnen zal ongetwijfeld een leuke babbel worden, maar zal nooit leiden tot het vrijmaken van van de auteursrechten.

Madame, ingegeven op 09 april 2007, 17:10

Winterke en alle muziekliefhebbers
Winterke, Als deze droom in vervulling mag gaan, dan zouden we in de zevende hemel zijn! Wat is er nu aangenamer dan elkaars muziekinteresse's te delen. Ideen en gedachten uitwisselen, daar lijkt me toch niets verkeerd aan. Missschien wordt onze droom ooit werkelijkheid? En daar sta ik volledig achter. We blijven duimen om tot een oplossing te komen! Groetjes, B

B, ingegeven op 15 februari 2007, 11:50

Dit is ook mijn droom
Ik sta je volledig bij winterke, wat is er nog mooier dan naar mooie muziek luisteren, er zijn belangrijker dingen waar ze iets zouden moeten aan doen , ze zouden zich beter bezighouden met het geweld te bestrijden want dat viert in ons landje hoog tij .Als iedereen zich met muziek zou mogen bezighouden zou de wereld veel mooier zijn.

Jazzeke, ingegeven op 10 februari 2007, 20:01

Mooie droom
Muziek verzacht niet alleen de zeden, maar verwarmt ook ieders hart.

Thea, ingegeven op 09 februari 2007, 23:34Voor de auteur:

Droom tegen de regels? Reactie tegen de regels? Meld het ons op: levensdroomabuse@SeniorenNet.be