Waar vandaan: Levensdromen > Cultuur > Mijn levenservaring

Levensdroom: Mijn levenservaring

deze brief komt recht uit mijn hart en is ook mijn echte leven.
ik heb in mijn jeugd een misbruik meegemaakt.
ben op vroege leeftijd gehuwd .
heb geen gelukkig huwelijk achter de rug ,want ik ben nu .........na 30jaar toch gescheiden..........in een periode dat ik op een statuut van invaliditeit viel.

ik wilde zo graag mijn eigen huisje behouden....daar ik 2kinderen thuis had,en mijn ene zoon de scheiding moeilijk heeft kunnen verwerken......wat als gevolg had ,dat die jongen stuurloos was en van de ene op de andere dag een ander kind geworden is waar geen lach en zonneschijn meer uitstraald!!

Daardoor een verkeerde advocaat onder de arm genomen die me ook nog maar eens uitbuitte!!!
In die periode dan iemand tegen gekomen die me de hemel op aarde beloofde..........maar die me mijn hemel afgenomen heeft plus mijn zuur verdiende spaargeld.
Ik weet dat jullie zullen zeggen ,hoe kun je nu zo dom zijn als je reeds een mislukt huwelijk achter de rug heeft!!!!!!
Je moet weten dat als mijn ex zei dat hij reeds maanden een vriendin op het werk had,ik me vernederd vuil en lelijk voelde,en dat het wel aan mij zal liggen.
Toen heb ik maanden in de kliniek gelegen en weet nu ook dat mijn gezondheid nooit meer dezelfde zal zijn!!!
Bij de banken kon ik geen lening krijgen omdat ik op invaliditeit sta!!!!
DROMEN..........DROMEN..............JA DAT DEED IK VEEL

Tot op een dag aan mijn deur werd gebeld...........een werkmakker die mijn zoon moest hebben.
Ik zag die man ....en ik wist dat dat de ware zou kunnen zijn voor mij!!!!!
!!!!
Hij beloofde van voor mij te zorgen en staat borg voor mij omdat ik op 51 jarige leeftijd mijn huisje zou kunnen behouden!!!

Daardoor kon de scheiding verder afgehandeld worden en nog steeds wisten ze me te vinden..
Mijn ex is een kaderlid en nu hoor ik ...........als de scheiding ondertekent is ......dat ik recht had op een deel van de groepsverzekering,waar we al die jaren samen voor gespaard hebben.
Daar werd nergens over gesproken en zie je dat de gewone mens altijd de dupe is en blijft van de groten!!!!!
Ik vind dat de mensen zouden moeten beschermd worden en ze laten weten waar ze recht op hebben..............helaas wij kleine arbeiders hebben daar geen ervaring in ...........en betalen kunnen we altijd..............maar iets krijgen waar we zelf recht op hebben??????................als je het niet weet ,kun je het niet vragen en zelf komen ze het niet zeggen hoor!!!!

Ik ben 51jaar en zit met een lening tot 65jaar .............alleen maar om mijn kinderen toch later iets te kunnen schenken.
Ik ben al blij dat ik door mijn vriend een lening gekregen heb........maar hopen dat er niks gebeurd want dan sta ik nergens.

MAAR IK BEN VOOR HET EERST IN MIJN LEVEN ECHT GELUKKIG......WAT AL EEN DROOM OP ZICH IS. 

Mijn droom is nu DAT WE ONS TUINTJE ZOUDEN KUNNEN LATEN RENOVEREN EN AANPASSEN NAAR ONS ZINNEKE.

Ik heb daar de middelen niet meer voor en het is daar prachtig wonen maar we waren in de tijd bezig met de paden her aan te leggen maar er liggen ne verschillende paden voor en achteraan en ook ons tuinhuis staat op instorten.
Het is een pracht van een huis maar de uitstraling is er niet meer en daar ik 2derde van mijn inkomen aan een lening geef,zullen er nooit veranderingen kunnen gebeuren.
Nu besef ik waarom er soms zulke mooie woningen staan te verkommeren......de mensen leven op hun minimum om later toch hun kinderen iets te kunnen geven.......NET ZOALS IK WIL DOEN

DIT IS MIJN WARE LEVENSERVARING

Wielewaal (Boekhoute) , ingegeven op 18 februari 2007, 11:48

In totaal 3802 maal gelezen | 12 waarderingen

Kan u deze droom waarmaken? Klik hier!

Wil je deze levensdroom delen met een vriend? Klik dan hier!


Heb jij ook een levensdroom? Vertel het ons!

Waardeer deze droom

levensdroom levensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom

Ik heb ook deze droom (0)

Geen inzendingenReacties (3)

Reactie
Dag mevrouw, ik hoop dat je droom waar komt, je verdiend het allesinds! Het is ongeloofelijk hoeveel moeite je hebt gehad in je leven. Ik ben nog maar 18 en ik sta nu ook vol dromen, je levenservaring bawijst hoe het allemaal fout kan lopen zonder er werkelijk aan iets te kunnen doen. Nog bedankt voor je getuigenis, belangrijk is dat je steeds zelf de touwjtes van je leven in handen hebt en dat je niet afhenkelijk bent van één of andere persoon. Daaag!

Flotim, ingegeven op 10 november 2008, 14:28

Levenservaring
Mevrouw Ik ben zelf ook zo gevaren belastingen terugtrekken was enkel voor de man daar kwam ik na jaar achter Ik heb me er toch goed doorgeslagen,en hoop dat het u ook lukt Soms kun je ook planten krijgen van mensen

Bieke, ingegeven op 29 mei 2008, 16:52

Ik hoop dat je wens uitkomt
Lieve mevrouw, na het lezen van uw wensdroom gaat mijn symathie naar u uit. U heeft heel veel meegemaakt en dat begrijp ik heel goed want ik heb zelf in een gelijkaardige situatie verkeerd. Daarom hoop ik van harte dat uw droom uitkomt want ik weet hoeveel plezier een mens kan beleven aan tuinieren. U verdient het eindelijk ook uw portie geluk te mogen hebben. IK hoop dan ook dat uw wens uitkomt

Gabriel, ingegeven op 21 februari 2007, 14:05Voor de auteur:

Droom tegen de regels? Reactie tegen de regels? Meld het ons op: levensdroomabuse@SeniorenNet.be