Waar vandaan: Levensdromen > Ervaring > Straatkinderen in Midden of Zuid-Amerika helpen

Levensdroom: Straatkinderen in Midden of Zuid-Amerika helpen

Het is een droom die me al sinds heel lang achtervolgd. Maar ja zo simpel is dat niet ....
Ondertussen ben ik met vervroegd pensioen en heb tijd zat. Ook het Spaans heb ik ondertussen al onder de knie. Maar ja je kan moeilijk een ticket naar Zuid-Amerika nemen en zeggen hier ben ik. Daarom zou ik daar eerst graag wat bij anderen (een eventuele organisatie) gaan werken. Zelf heb ik steeds in het onderwijs gestaan dus deze kennis kan ik daar ook nog nuttig gebruiken.
Het moet eigenlijk niet alleen Zuid-Amerika zijn, maar ook de aidswezen of oorlogskinderen uit Afrika trekken me aan.
Ik ben reeds verschillende malen op reis geweest naar sommige van die landen maar ja je plaats was hier bij je job en je gezin. Klinkt allemaal erg traditioneel he maar ja de droom is er steeds gebleven. Nu ik alleen ben zie ik het wel zitten om de stap te zetten en hoop dat mijn droom ooit uitkomt.

Mittie Evere (Evere) , ingegeven op 13 maart 2007, 18:53

In totaal 2496 maal gelezen | 27 waarderingen

Kan u deze droom waarmaken? Klik hier!

Wil je deze levensdroom delen met een vriend? Klik dan hier!


Heb jij ook een levensdroom? Vertel het ons!

Waardeer deze droom

levensdroom levensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom

Ik heb ook deze droom (1)

Diams (Deurne)
Ik zou heel graag deeze kinderen helpen wat je hoordt op tv leest is echt verschriklijk en ik zelf hou van kinderen

Ingegeven op 05 oktober 2007, 18:50 door DiamsReacties (3)

Ik kom uit Zuid Amerika.
Aan de dromer, Ik vond erg grappig jou droom te lezen. Jij wilt de arme kinderen in Zuida amerika helpen. Ik heb dat gegaan. Ik heb jaren in de krottenwijk gewerkt in BraziliŽ, en de kinderen geholpen. Ik ben een vrouw. Ben 67 jaar. Oma van vier kinderen en vier kleinkinderen. Ik ben Brazilianse Ben getrouwd geweest met een Nederlander, en daarom woon ik nu in Nederland. Mijn man is twee jaar geleden overleden, en het is nu 25 jaar dat hier woon. Ik zie dat jij in de onderwijs heb gezeten. Ik ook. Maar dan in BraziliŽ. Ik kan veel vertellen over mijn ervaring in de Krottenwijk. Ik zie dat jouw droom al hier is vanaf 2007. Ik kom pas bij deze site. Misschien is het zo dat jouw droom al verwezen is. Ik ga vaak naar BraziliŽ. Ik zou graag meer van jou willen weten. Wil jij van jou vertellen? Mijn e-mail is sinhazinha@zonnet.nl met de groetjes van Esperanza.

Esperanza, ingegeven op 23 augustus 2009, 15:27

Ontwikkelingshulp
Zoals ge mischien gelezen hebt, mijn droom was ongeveer dezelfde , lees; ik had een droom.

Jeronimo, ingegeven op 22 april 2007, 18:13

Maak uw droom waar!
Ik vind dit een zeer mooie droom: zich willen inzetten om die kinderen te helpen! Het zal lang niet gemakkelijk zijn ,en men moet daar zeker veel van ons dagelijks comfort missen !Toen ik jong was wou ik ook aan ontwikkelingshulp doen, maar zoals je zegt, je hebt je gezin en je werk,het bleef bij dromen! Ik hoop en stem voor jou dat je je droom toch kunt waarmaken! groeten Amanda

Amanda, ingegeven op 13 maart 2007, 21:29Voor de auteur:

Droom tegen de regels? Reactie tegen de regels? Meld het ons op: levensdroomabuse@SeniorenNet.be