Waar vandaan: Levensdromen > Reizen > Een cruise

Levensdroom: Een cruise

Mijn droom is een gedeelde droom,  want het is voornamelijk mijn moeder die deze droom heeft.  Geboren in een ander land,  twee nationaliteiten gekregen,  een van haar natuurlijke moeder en een van haar vader die haar op 2-jarige leeftijd ontvoerde.  Dan in een klooster grootgebracht tijdens oorlogsjaren,  nooit meer haar moeder gezien.  Ondertussen huwde haar vader (mijn opa) met een andere vrouw en kwam haar uit het klooster halen om thuis meid voor alle werk te zijn,  incluis voor zijn privť pleziertjes.
Toen ze hoorde dat haar moeder ondertussen gestorven was aan een longziekte op vlucht naar IndonesiŽ per boot,  is mijn moeder bij haar vader en stiefmoeder weggevlucht naar Nederland waar nog een tante woonde.
Die tante zette een advertentie in een Belgische krant en zo heeft mijn moeder mijn vader ontmoet en is met hem getrouwd.  Zo ben ik er gekomen......
Reeds jaren is zijn nu rolstoelgebonden en hartpatiŽnt.  Haar droom is ook mijn droom : samen een cruise maken. Daar we beiden invaliden zijn hebben we daarvoor niet de middelen.  Het is een fijne droom en we praten er vaak en graag over.  Zou het ooit echt kunnen ????? Ik droom het.

Windlicht Wilrijk (Wilrijk) , ingegeven op 15 maart 2007, 19:33

In totaal 1828 maal gelezen | 27 waarderingen

Kan u deze droom waarmaken? Klik hier!

Wil je deze levensdroom delen met een vriend? Klik dan hier!


Heb jij ook een levensdroom? Vertel het ons!

Waardeer deze droom

levensdroom levensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom levensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroomlevensdroom

Ik heb ook deze droom (0)

Geen inzendingenReacties (1)

Cruise
Beste, Met een beetje organisatie kan U reeds een 5-daagse cruise maken op de Middellandse Zee voor ongeveer 325 Eur per persoon. Ga zelf dit doen op 2 juni a.s. Dus indien interesse, graag reactie zo snel mogelijk ! (beperkt aantal plaatsen beschikbaar aan dit tarief)

LucVG, ingegeven op 05 mei 2008, 19:41Voor de auteur:

Droom tegen de regels? Reactie tegen de regels? Meld het ons op: levensdroomabuse@SeniorenNet.be