Waar vandaan: Weetjes > Grapje van de dag

Grapje van de dag - Elke dag 3 fantastische moppen!


Eerst grapje van de dag

Een oude vrouw maakt haar eerste zeereis. De kapitein vraagt haar of alles naar wens is. 'Fantastisch!', zegt ze, 'En reuze handig, die wasmachines in de muur. Wat daar niet allemaal in- gaat ...'.

Tweede grapje van de dag

Een man komt een cafe binnen en zegt: "geef me maar een pilsje en geef die man met die hoed er ook maar één". Ze krijgen het. Dan zegt hij het nog een keer en nog een keer. Op een gegeven moment zegt de man naast de man met de hoed tegen die man met die hoed: "geef mij die hoed eens, want jij krijgt steeds pilsjes". Hij krijgt de hoed. Dan zegt de andere man: "een rondje voor de hele zaak, behalve voor die man met de hoed, want die heeft er al drie gehad.

Derde grapje van de dag

Orthopedie

- Hoe zet je twee kippenbillen aan elkaar?
- Met kippenboutjes

Ontdek onze nieuwe rubriek Grappig of Schattig


Vorige 5 dagen

1) Waarom brak het Dom Blondje haar been bij het aanharken van bladeren in de tuin? Ze viel uit de boom.Een motorrijder rijdt hard over de snelweg. Plotseling wordt hij ingehaald door een oude man op een fiets. Dat kan toch niet, denkt de motorrijder en hij geeft nog wat extra gas. Maar even later gaat de oude man hem weer voorbij. Dit wordt te gek, denkt de motorrijder en hij stopt op een parkeerplaats. De oude man op de fiets stopt naast hem en zegt: "Fijn dat u stopt. Mijn bretels zitten namelijk aan uw motor vast!"Nieuw leven

De moeder van Jantje vertelt aan Jantje dat hij volgende week waarschijnlijk de geboorte van een kalf zal meemaken.
"Eerst komen de voorpoten, dan de kop, dan de schouders vervolgens het lijf en tenslotte de achterpoten", legt moeder alvast uit.
Vraagt Jantje:"En wie zet hem dan in elkaar?"
2) Janny zit sinds kort op zangles. Zegt haar broertje Rik: "Ik wou dat je alleen kerstliedjes zong." Janny: "Hoezo?!" Rik: "Omdat je dan maar een keer in het jaar zong."Een man zit met zijn varken in de trein. Even later komt de conducteur langs en zegt dat hij geen varkens mag meenemen in de trein. De man wijst de conducteur op een vrouw die met haar hond in de trein zit en begrijpt niet waarom dat wel mag. De conducteur zegt dat een hond een getraind huisdier is. De man beweert dat zijn varken ook een getraind huisdier is en moet dat bewijzen van de conducteur. De man neemt de pet van de conducteur, gooit hem uit het raam en roept: ,,Blijf!"Dierenleed

Er lopen twee ambtenaren over straat. Trapt er eentje een slak dood.
Zegt de tweede: 'Waarom doe je dat nou weer? Is toch helemaal nergens voor nodig!'
Antwoordt de eerste: 'Hij liep me al de hele dag voor de voeten.'3) De Belgen gaan hun eerste raket lanceren. "En," vraagt een verslaggever, "waar gaat de reis naar toe?" "Awel," zegt de Belg, "wij gaan naar de zon." "Naar de zon?" vraagt de reporter, "maar daar is het toch veel te heet. Bent u niet bang dat de raket zal smelten?" "Awel," zegt de Belg, "wij zijn niet gek, hoor. We gaan natuurlijk 's nachts!"het is groen, soms blauw
als het koud wordt, wordt het gestreept.
als het warm wordt worden het ruitjes.
als je het in de lucht gooit, wordt het lichter
en als je erop gaat zitten wordt het 30 keer zo groot.
rarararara wat is dit...

Weet ik ook niet, maar het is wel iets bijzonders!
Generatiekloof

Jefke zegt tegen zijn vader: "Pap, ik ga binnenkort trouwen!"
Zegt vader: "Zo, met wie dan wel?" "Met oma", zegt Jefke.
"Maar dat kan toch helemaal niet, dat is mijn moeder!", roept vader verbaasd.
Waarop Jantje antwoordt: "Dat is toch niet erg, jij bent toch ook met mijn moeder getrouwd !"4) Waarom hebben Dom Blondjes allemaal kleine gaatjes in hun gezicht? Van het eten met een vork.Twee oenen gaan verstoppertje spelen.
Zegt de een tegen de ander: "Ga jij je verstoppen in de kast, dan ga ik je zoeken."
Zegt de ander: "Da's goed."
De een verstopt zich en de ander gaat overal zoeken.
Hij zoekt en hij zoekt en hij zoekt, maar hij vindt hem niet.
Loopt hij naar de kast, doet de deur open en zegt: "Kom er maar uit, ik kan je niet vinden."Gamma

Een man komt bij de Gamma en bestelt 20.000 bakstenen. Zegt de verkoper: "Twintigduizend bakstenen, ga je een huis bouwen of zo?"
Zegt de man:"Nee, een barbecue." Waarop de verkoper zegt: "Je hebt toch geen twintigduizend stenen nodig voor een barbecue ?"
Zegt de man: "Nee, maar ik woon op 12 hoog..."5) Op een zekere nacht probeert een inbreker in een huis te breken en hoort opeens een stem die zegt 'Jezus ziet wat je doet.'. De inbreker springt op, kijkt rond zich en ziet niets. Hij gaat dus verder met inbreken en hoort weer diezelfde stem 'Jezus ziet wat je doet'. Weer schrikt hij, zoekt waar de stem vandaan komt en ziet een papagaai in een kooi. Hij vraagt: 'Was jij dat die dat zei?' 'Ja', zei de papagaai, 'dat was ik'. 'Zo', zei de inbreker 'en hoe heet jij?'. 'Clarence', zei de papagaai. 'Welke idioot heeft je deze stomme naam gegeven?' vraagt de inbreker. 'Dezelfde idioot, die onze rottweiler, Jezus genoemd heeft', zei de vogel.In een gekkenhuis loopt een gek met een tandenborstel aan een touwtje.

De dokter komt langs en vraagt: "Hallo, is alles in orde met uw hondje?" Gek: "Maar dokter, dat is toch geen hondje? U ziet toch dat dat een tandenborstel aan een touwtje is?" De dokter loopt door en denkt: "Deze gek is bijna genezen!" Als de dokter verdwenen is, buigt de gek zich naar z'n tandenborstel en zegt: "die hebben we mooi beetgenemen, hè Bobbie?"
Bij de kapper

Er komt een man bij de kapper met een enorme bos haar.
De kapper vraagt wat de man wil. Hij wil kortgeknipt worden. Na een half uurtje vraagt de kapper:
'Heeft u in het leger gezeten?' 'Ja,' zegt de man, 'hoe weet u dat?
Zegt de kapper: 'Ik kom net je baretje tegen.'