Waar vandaan: Toerisme > Sneeuw > Zwitserland > Informatie per regio

Zwitserland > Informatie

Promoties & reserveren
Bezienswaardigheden
Belangrijke informatie
Reisverhalen

Houdt u van sneeuw? Dan bent u in Zwitserland op de juiste plek. Behalve sneeuwzekerheid mag u een zeer gevarieerd winteraanbod verwachten. De winterklassiekers alpineskiën, snowboarden, langlaufen en sleeën, fondue, haardvuur en glühwein horen net zo bij Zwitserland als de Matterhorn. Maar dat is nog lang niet alles: ons land loopt voorop bij nieuwe ontwikkelingen als carven, freeriden, winterwandelen, sneeuwschoenlopen en snowparty's. Wij willen dat het u als kwaliteitsbewuste wintergast, als liefhebber van sport, wellness of lekker eten, aan niets zal ontbreken. Kom en overtuig uzelf.

Ook in de Zomer kan u in Zwitserland terecht

De geur van alpenbloemen en kruiden hangt weer in de lucht. Het geluid van de klokken van koeien en geiten begeleidt de wandelaar op de bergweide.

De bergnatuur heeft zich mooi gemaakt en het is tijd voor een wandeling door bijvoorbeeld een Zwitsers Nationaal Park, een fietstocht langs rivieren en meren. Of een mountainbiketocht, die uw hart zeker sneller zal laten slaan. De Zwitserse natuur is zo veelzijdig, dat u wekenlang nieuwe dingen kunt ontdekken en ervaren.

Wat is nog typischer voor Zwitserland dan chocolade, horloges en de Matterhorn? Dat is de veelzijdigheid van ons land. Laat tijdens het wandelen de grootsheid van de bergen op u inwerken, ga biken door een afgelegen dal met de geur van kruiden in uw neus of tuf eens gemoedelijk op een stoomschip over een meer. Het natuurlijk gegroeide recreatiepark Zwitserland is altijd authentiek en laat zich steeds weer van een andere verrassende kant zien. Laat u zich inspireren door onze 52 mooiste uitstapjes, klassiekers en geheime tips uit alle delen van het land.
Op deze website meer info over Zwitserland in de zomer. 

Promoties & reserveren
Bezienswaardigheden
Belangrijke informatie
Reisverhalen

Bron tekst: MySwitzerland