Internet

instellingen facebook

Gestart door Dusty op 17 jan 2015, 09:47 3 berichten 1.530 keer gelezen Reageer
Dusty Startte dit onderwerp 17 jan 2015, 09:47 3 berichten
Als ik een foto wil verzenden naar een vriend, krijg ik steeds een waarschuwing dat niet iedereen dit bericht kan zien. (zie printscreen) Dat maakt dat mijn vriend de foto wel kan zien, maar niet kan doorsturen naar zijn vrienden. (volgens hem toch) Hoe kan ik deze waarschuwing uitschakelen. Heb al van alles geprobeerd in privacy instellingen, maar niets lukt. Groetjes en fijn weekend.
Afbeelding
    Citeer
    Eli_ 17 jan 2015, 11:41 127 berichten
    Je vriend klikt na het klikken op delen op "Aangepast" en maakt zijn keuze.
    BTW Kan jij ook voordat je een foto deelt.
      Citeer

      Schrijf gerust een antwoord

      Om te antwoorden heb je een gratis account nodig. Heb je al een account, klik dan op "Aanmelden". Via "Gratis account maken" maak je er eenvoudig een in enkele minuten.