DLL-files

Vragen/antwoorden betreffende computer software.
waltherweymeersch
Berichten: 94
Lid geworden op: vr 06 mei 2005, 16:59

ma 12 feb 2018, 12:59

Ben schijnbaar volgend bestand kwijt op mijn pc:

api-ms-win-crt-runtime-I1-1-0.dll

Hoe kan ik dit bestand terug ophalen?
Kan bepaalde programma's niet meer starten hierdoor! :oops:
pcekspeer
Berichten: 7027
Lid geworden op: vr 06 aug 2010, 11:44
Locatie: 3530 houthalen limburg

ma 12 feb 2018, 13:28

Altijd meedelen welk bestur.syst.: XP of Vista of...?
Als je een of andere foutmelding krijgt is het handig indien je de volledige benaming daarvan meedeelt.
Wat wilde je doen doen deze melding verscheen?
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//FFox
63.0.3 64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.5/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5--Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/
verhaegen
Support SeniorenNet
Berichten: 4551
Lid geworden op: do 03 apr 2003, 19:48
Locatie: kapellen

ma 12 feb 2018, 15:45

werk uw windows bij met windows update , ik denk dat je achter staat met updates
waltherweymeersch
Berichten: 94
Lid geworden op: vr 06 mei 2005, 16:59

ma 12 feb 2018, 16:18

ik werk onder XP en wil het volgende programma opstarten:

Program Files(x86)\sony\playmemories home\PMB Browser.exe

Krijgdan de boodschap PMBBrowser.exe systeemfout met de melding dat 

api-ms-win-crt-runtime-I1-1-0.dll niet kan gevonden worden.
waltherweymeersch
Berichten: 94
Lid geworden op: vr 06 mei 2005, 16:59

ma 12 feb 2018, 16:39

heeft trouwens altijd goed gewerkt??
verhaegen
Support SeniorenNet
Berichten: 4551
Lid geworden op: do 03 apr 2003, 19:48
Locatie: kapellen

ma 12 feb 2018, 16:40

onder xp

 dat is eigenlijk microsoft visual c
https://kb.thinmanager.com/index.php/Vi ... stallation

dus deze
https://www.microsoft.com/en-us/downloa ... x?id=48145

ge moet wel xp servicepack 3 staan hebben
waltherweymeersch
Berichten: 94
Lid geworden op: vr 06 mei 2005, 16:59

ma 12 feb 2018, 17:54

Programma schijnt op te starten, maar ik krijg bijna direct :
Browser werkt niet
programma afsluiten
waltherweymeersch
Berichten: 94
Lid geworden op: vr 06 mei 2005, 16:59

ma 12 feb 2018, 17:56

waar kan ik zien of ik servicepack X3 staan heb
verhaegen
Support SeniorenNet
Berichten: 4551
Lid geworden op: do 03 apr 2003, 19:48
Locatie: kapellen

ma 12 feb 2018, 18:11

in de instal/uninstallijst
en bij eigenschappen

sp3

Start,configuratie,systeem
pcekspeer
Berichten: 7027
Lid geworden op: vr 06 aug 2010, 11:44
Locatie: 3530 houthalen limburg

ma 12 feb 2018, 19:08

--Je gebruikt PlayMemoriesBrowsers van Sony, en daar zijn geregeld problemen mee...
Installeer het eens opnieuw, mogelijk, maar niet zeker, lost dat het probleem op.
http://support.d-imaging.sony.co.jp/www ... index.html
Eerst het vorige verwijderen uit je pc.

--Win XP is vele jaren geleden al bijgewerkt naar SP3, behalve jouw pc.
Nochtans heeft XP dat nodig wil hij verder prettig blijven werken.
De link die verhaegen plaatst kan je gebruiken om SP3 te installeren:
http://nl.ccm.net/download/downloaden-3 ... windows-xp
:wink:
Laatst gewijzigd door pcekspeer op do 22 feb 2018, 15:51, 1 keer totaal gewijzigd.
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//FFox
63.0.3 64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.5/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5--Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/
waltherweymeersch
Berichten: 94
Lid geworden op: vr 06 mei 2005, 16:59

di 13 feb 2018, 16:11

krijg de zaak niet in orde,ga de pc naar een specialist brengen voor oplossing. toch bedankt voor de hulp!!
pcekspeer
Berichten: 7027
Lid geworden op: vr 06 aug 2010, 11:44
Locatie: 3530 houthalen limburg

di 13 feb 2018, 16:13

Ok.
Als je nog niet weet of SP3 geïnstalleerd is, hij zal het u wel vertellen, als je het hem vraagt.
Suc6 hé.
:wink:
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//FFox
63.0.3 64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.5/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5--Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/
waltherweymeersch
Berichten: 94
Lid geworden op: vr 06 mei 2005, 16:59

wo 14 feb 2018, 10:49

Heb nu gevonden wat er mis is:
PMBBrowser.exe loopt fout
Weten jullie hoe ik deze kan herstellen?
pcekspeer
Berichten: 7027
Lid geworden op: vr 06 aug 2010, 11:44
Locatie: 3530 houthalen limburg

wo 14 feb 2018, 11:12

pcekspeer schreef: --Je gebruikt PlayMemoriesBrowsers van Sony, en daar zijn geregeld problemen mee...
Installeer het eens opnieuw, mogelijk, maar niet zeker, lost dat het probleem op.
http://support.d-imaging.sony.co.jp/www ... index.html
Gebruik je SP3, ja of neen?
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//FFox
63.0.3 64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.5/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5--Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/
waltherweymeersch
Berichten: 94
Lid geworden op: vr 06 mei 2005, 16:59

wo 14 feb 2018, 11:35

ik heb sp1

Terug naar “Computer - Software”