Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
waltherweymeersch


Geregistreerd op: 6-5-2005


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Ma 12 Feb 2018, 12:59  Onderwerp: DLL-files
Ben schijnbaar volgend bestand kwijt op mijn pc:

api-ms-win-crt-runtime-I1-1-0.dll

Hoe kan ik dit bestand terug ophalen?
Kan bepaalde programma's niet meer starten hierdoor! Embarassed
pcekspeer


Geregistreerd op: 6-8-2010
Woonplaats: 3530 houthalen limburg

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Ma 12 Feb 2018, 13:28 
Altijd meedelen welk bestur.syst.: XP of Vista of...?
Als je een of andere foutmelding krijgt is het handig indien je de volledige benaming daarvan meedeelt.
Wat wilde je doen doen deze melding verscheen?
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//FFox
63.0.1 64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.5/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5--Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/
verhaegen
Support SeniorenNet

Geregistreerd op: 3-4-2003
Woonplaats: kapellen

Profiel
Prive Bericht
E-mail
Geplaatst: Ma 12 Feb 2018, 15:45 
werk uw windows bij met windows update , ik denk dat je achter staat met updates
waltherweymeersch


Geregistreerd op: 6-5-2005


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Ma 12 Feb 2018, 16:18 
ik werk onder XP en wil het volgende programma opstarten:

Program Files(x86)\sony\playmemories home\PMB Browser.exe

Krijgdan de boodschap PMBBrowser.exe systeemfout met de melding dat 

api-ms-win-crt-runtime-I1-1-0.dll niet kan gevonden worden.
waltherweymeersch


Geregistreerd op: 6-5-2005


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Ma 12 Feb 2018, 16:39 
heeft trouwens altijd goed gewerkt??
verhaegen
Support SeniorenNet

Geregistreerd op: 3-4-2003
Woonplaats: kapellen

Profiel
Prive Bericht
E-mail
Geplaatst: Ma 12 Feb 2018, 16:40 
onder xp

 dat is eigenlijk microsoft visual c
https://kb.thinmanager.com/index.php/Visual_Studio_2015_Redistributable_Installation

dus deze
https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48145

ge moet wel xp servicepack 3 staan hebben
waltherweymeersch


Geregistreerd op: 6-5-2005


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Ma 12 Feb 2018, 17:54 
Programma schijnt op te starten, maar ik krijg bijna direct :
Browser werkt niet
programma afsluiten
waltherweymeersch


Geregistreerd op: 6-5-2005


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Ma 12 Feb 2018, 17:56 
waar kan ik zien of ik servicepack X3 staan heb
verhaegen
Support SeniorenNet

Geregistreerd op: 3-4-2003
Woonplaats: kapellen

Profiel
Prive Bericht
E-mail
Geplaatst: Ma 12 Feb 2018, 18:11 
in de instal/uninstallijst
en bij eigenschappen

sp3

Start,configuratie,systeem
pcekspeer


Geregistreerd op: 6-8-2010
Woonplaats: 3530 houthalen limburg

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Ma 12 Feb 2018, 19:08 
--Je gebruikt PlayMemoriesBrowsers van Sony, en daar zijn geregeld problemen mee...
Installeer het eens opnieuw, mogelijk, maar niet zeker, lost dat het probleem op.
http://support.d-imaging.sony.co.jp/www/disoft/int/download/playmemories-home/win/de/index.html
Eerst het vorige verwijderen uit je pc.

--Win XP is vele jaren geleden al bijgewerkt naar SP3, behalve jouw pc.
Nochtans heeft XP dat nodig wil hij verder prettig blijven werken.
De link die verhaegen plaatst kan je gebruiken om SP3 te installeren:
http://nl.ccm.net/download/downloaden-34055430-sp3-windows-xp
Wink


Laatst aangepast door pcekspeer op Do 22 Feb 2018, 15:51, in totaal 1 keer bewerkt
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//FFox
63.0.1 64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.5/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5--Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/
waltherweymeersch


Geregistreerd op: 6-5-2005


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 13 Feb 2018, 16:11 
krijg de zaak niet in orde,ga de pc naar een specialist brengen voor oplossing. toch bedankt voor de hulp!!
pcekspeer


Geregistreerd op: 6-8-2010
Woonplaats: 3530 houthalen limburg

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 13 Feb 2018, 16:13 
Ok.
Als je nog niet weet of SP3 geďnstalleerd is, hij zal het u wel vertellen, als je het hem vraagt.
Suc6 hé.
Wink
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//FFox
63.0.1 64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.5/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5--Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/
waltherweymeersch


Geregistreerd op: 6-5-2005


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 14 Feb 2018, 10:49 
Heb nu gevonden wat er mis is:
PMBBrowser.exe loopt fout
Weten jullie hoe ik deze kan herstellen?
pcekspeer


Geregistreerd op: 6-8-2010
Woonplaats: 3530 houthalen limburg

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 14 Feb 2018, 11:12 
pcekspeer schreef:

--Je gebruikt PlayMemoriesBrowsers van Sony, en daar zijn geregeld problemen mee...
Installeer het eens opnieuw, mogelijk, maar niet zeker, lost dat het probleem op.
http://support.d-imaging.sony.co.jp/www/disoft/int/download/playmemories-home/win/de/index.html


Gebruik je SP3, ja of neen?
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//FFox
63.0.1 64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.5/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5--Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/
waltherweymeersch


Geregistreerd op: 6-5-2005


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 14 Feb 2018, 11:35 
ik heb sp1

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in CET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.