Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
jodeas


Geregistreerd op: 22-1-2017
Woonplaats: Brasschaat

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 13 Maa 2018, 10:26  Onderwerp: microsoft word
Wanneer ik een brief wil opstellen kan ik de marge van boven van 2,5 cm niet bijregelen.
Het begin staat op zero en ik ken het niet veranderen naar beneden.
Het schuivertje staat geblokkeerd op zero en ik kan het niet bewegen.
Dit wil zeggen dat de eerste lijn met tekst bovenaan mijn blad staat.
Ik heb de paginainstelling alles op 2,5 cm geregeld,maar bovenaan blijft het op zero staan.
Hoe kan ik dat schuivertje naar 2,5 krijgen.
verandering van provider
Sony


Geregistreerd op: 19-2-2005
Woonplaats: Boom

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 13 Maa 2018, 11:08 
jodeas,

als je bij pagina indeling alles op 2,5 cm instelt klik dan
onderaan op Als standaard instellen
Klik op OK

Sony
I ❤️ SeniorenNet
franç


Geregistreerd op: 10-7-2003


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 13 Maa 2018, 12:22 
jodeas,
- Kijk eerst in Word rechts-onderaan of links naast het schuifbalkje (waarmee je de weergave in % instelt) het icoon "Afdrukweergave" is geselecteerd (dat is het meest linkse icoontje).
- Is dat niet van toepassing en /of daarmee je probleem niet opgelost, doe dan het volgende:
- Kies in het menu van Word: "Bestand" - "Opties";
- klik in het dan verschijnende venster aan de linkerkant op "Weergave".
- Vink aan de rechterkant aan: "Witruimte weergeven tussen pagina's in afdrukweergave."
jodeas


Geregistreerd op: 22-1-2017
Woonplaats: Brasschaat

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 13 Maa 2018, 12:31 
Heb dit gedaan, maar het gaat niet. Eveneens heb ik het probleem, wanneer ik op 10x15 cm ga om af te drukken, dan krijg ik in de marge maar tot 10 cm verticaal.
Ik heb al de mogelijkheden geprobeerd rond 10x15 cm en ik krijg max 10x10 cm.
Weet niet wat er fout gaat, is mijn office te oud? ik werk met office 2010.
Ik werk met windows 10 en de printer is een  HP envy 5534
verandering van provider
jodeas


Geregistreerd op: 22-1-2017
Woonplaats: Brasschaat

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 13 Maa 2018, 12:42 
Franc

Heb gedaan zoals je voorstelt, heb het aangevinkt bij ""weergave" en "witruimte aangeven" en het probleem is opgelost. (tegelijker tijd zijn de 2 problemen opgelost)

bedankt
verandering van provider
franç


Geregistreerd op: 10-7-2003


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 13 Maa 2018, 12:46 
jodeas,
er was toch maar 1 probleem?
jodeas


Geregistreerd op: 22-1-2017
Woonplaats: Brasschaat

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 14 Maa 2018, 13:58 
Ja dat klopt, maar ik heb het tweede probleem pas gezien toen ik wilde afdrukken op 10x15 cm. verandering van provider

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in CET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.