Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
C.E.


Geregistreerd op: 22-11-2004
Woonplaats: De "stille" Kempen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Ma 24 Dec 2007, 1:33  Onderwerp: Vensters maximaal laten openen-opgelost-
Hier de werkwijze om uw vensters maximaal te laten openen:
Pak,met de cursor, dit venstertje met de hoeken,links boven en rechts onder, vast en rek het uit tot de gewenste grootte,met linker muisknop ingedrukt te houden en te slepen.(De hoeken van uw scherm).
Klik dan op het vierkantje rechts boven in uw balk.
Ga nu naar "Bestand" en klik op "Afsluiten".
Als U nu een nieuwe pagina opend,is het maximaal.


Laatst aangepast door C.E. op Zo 12 Okt 2008, 23:02, in totaal 1 keer bewerkt
HP Intel(R) Core(TM) i5-4590T CPU @ 2.00 GHz RAM 8.00 GB / Windows 10 / Avast Free / Firefox / Printer Canon Pixma MG4250 / Malwarebytes / Spybot / CCleaner / Telenet Fibernet
willyke


Geregistreerd op: 5-4-2004
Woonplaats: Haspengouw (niet ver van Alden Biesen)

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 18 Apr 2008, 15:44 
Beste C.E.

Geldt de nieuwe instelling van de vensters dan voor alle vensters die je opent ? Ook na het sluiten en terug opstarten van de comp ?
verhaegen
Support SeniorenNet

Geregistreerd op: 3-4-2003
Woonplaats: kapellen

Profiel
Prive Bericht
E-mail
Geplaatst: Vr 18 Apr 2008, 19:25 
ja
als ge dat met elk venster doet van het programma dat het mankement heeft
willyke


Geregistreerd op: 5-4-2004
Woonplaats: Haspengouw (niet ver van Alden Biesen)

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Za 19 Apr 2008, 0:20 
OK bedankt alweer.
Dirk 3


Geregistreerd op: 30-1-2007
Woonplaats: Sint Niklaas

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 20 Jun 2008, 23:58 
Ook bedankt hier kwam ik juist naar zoeken.
sjef


Geregistreerd op: 11-8-2002
Woonplaats: Ekeren

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 22 Aug 2008, 13:01 
Hier lukt dat dus niet. sjef
Condes


Geregistreerd op: 5-5-2005
Woonplaats: BE (L)

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 22 Aug 2008, 13:32 
sjef schreef:
Hier lukt dat dus niet.

Dan doe je iets niet goed.
Eerst linker bovenhoek in scherm links boven plaatsen. Nu rechtsonder vastnemen en uittrekken tot gewenste formaat.
Sluiten via Bestand>>Afsluiten.
C.E.


Geregistreerd op: 22-11-2004
Woonplaats: De "stille" Kempen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 22 Aug 2008, 15:37 
Condes schreef:
sjef schreef:
Hier lukt dat dus niet.

Dan doe je iets niet goed.


Inderdaad,U doet waarschijnlijk een handeling die anders is als de voorgeschrevene! Shocked
HP Intel(R) Core(TM) i5-4590T CPU @ 2.00 GHz RAM 8.00 GB / Windows 10 / Avast Free / Firefox / Printer Canon Pixma MG4250 / Malwarebytes / Spybot / CCleaner / Telenet Fibernet
sjef


Geregistreerd op: 11-8-2002
Woonplaats: Ekeren

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 22 Aug 2008, 16:38 
Mozilla terug geinstalleerd en het probleem is opgelost. sjef
Aad Groeneweg


Geregistreerd op: 21-9-2008


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Zo 21 Sep 2008, 20:21 

Je kunt ook op f11 drukken dan heb je het hele scherm gevuld.

Succes.
Aad[/i][/b]
pier


Geregistreerd op: 2-6-2005
Woonplaats: lommel

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Zo 25 Okt 2009, 14:24 
Dit is met XP mischien , maar dit lukt met VISTA niet .
alles al verschillende keren gebrobeerd maar het lukt me niet .
Vraag is hoe zou ik dit bij vista moeten doen ?
pier.
korhaantje


Geregistreerd op: 14-3-2005
Woonplaats: 2300 Turnhout

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Zo 25 Okt 2009, 18:29 
pier,

De werkwijze van C.E (eerste posting) werkt in Vista wel hoor!

korhaantje.
Windows XP Home & Pro
Vista Business
Windows 7 ultimate
Ubuntu 9.1 (Karmic) geďnstalleerd.
pier


Geregistreerd op: 2-6-2005
Woonplaats: lommel

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Zo 25 Okt 2009, 23:34 
Beste korhaantje , ik heb een gewone pc met xp en is er geen probleem zoals aangegeven , maar mijn laptop staat op vista en daar moet ergens een instelling voor te vinden zijn , maar welke ?
Spijtig maar na vele verschillende bewerkingen heb ik de goede manier nog niet gevonden .
Pier.
korhaantje


Geregistreerd op: 14-3-2005
Woonplaats: 2300 Turnhout

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Ma 26 Okt 2009, 0:12 
pier,

'k Doe dit op mijn Vista regelmatig. Als ik met de verkenner werk en twee verkenners naast mekaar zet om bestanden snel van de ene map naar de andere te zetten moet ik die nadien weer op de door mij gewenste grootte zetten en via bestand --> afsluiten. Dan opent die verkenner weer zoals ik hem hebben wil.

korhaantje.
Windows XP Home & Pro
Vista Business
Windows 7 ultimate
Ubuntu 9.1 (Karmic) geďnstalleerd.
Junior


Geregistreerd op: 10-1-2005
Woonplaats: Kapellen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Ma 26 Okt 2009, 5:53 
korhaantje schreef:
pier,

De werkwijze van C.E (eerste posting) werkt in Vista wel hoor!

korhaantje.


Bij mij toch niet hoor ! Zoals ik in een ander topic al heb aangegeven...het is een van mijn grote Vista ergernissen Evil or Very Mad Iedere keer opnieuw moet ik mijn venster maximaliseren !
Laptop : Windows 10, AVG, Mozilla Firefox & Thunderbird

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in EET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.