Alle verdiepingen blijven bereikbaar

Waar vandaan: Wonen & Zorg > Dossier Langer thuis wonen > Alle verdiepingen blijven bereikbaar

Publireportage

Alle verdiepingen blijven bereikbaar

Stel: U bent niet goed te been en de trap nemen kost flink wat moeite. U vreest dat u uw huis zal moeten herschikken, ja zelfs zal moeten verhuizen. Dankzij de trapliften van ThyssenKrupp Monolift hoeft u zich geen zorgen te maken.

Een traplift is een stoellift die bovenop de bestaande trap wordt gemonteerd. U hoeft enkel plaats te nemen in de stoel en met een eenvoudige druk op de knop of hendel, beweegt de traplift langzaam en in een vloeiende beweging naar boven en beneden. Comfort en veiligheid zijn onze prioriteit.

Dankzij  een uitgekiend concept past de traplift van ThyssenKrupp Monolift op elke trap: smal, recht of  steil met bochten... ja, zelfs verschillende verdiepingen kunnen worden overbrugd! We ontwikkelden immers een uniek monorailsysteem waardoor de lift een beperkte ruimte inneemt en geen hinder veroorzaakt.

En zelfs op heel erg smalle trappen (van 61,5cm breed!) of wenteltrappen met korte bochten kan een traplift geïnstalleerd worden zonder dat er drastische kap- en breekwerken nodig zijn.

Meestal volstaat een halve dag om de traplift te installeren. En moet de traplift weer verwijderd, dan kan dat. Snel en probleemloos.

Trapliften van ThyssenKrupp Monolift geven vrijheid en zelfstandigheid aan iedereen die problemen heeft met zijn mobiliteit.

Want voor iedere trap, in ieder huis bieden we een unieke oplossing die u de mogelijkheid geeft om, op een comfortabele manier, lang van uw woning te genieten.

Tot slot, werd ook het design niet uit het oog verloren. Onze trapliften ogen immers bijzonder elegant en zijn uitvoerbaar in vele bekledingen die naadloos kunnen aansluiten bij uw interieur.

Op maat van uw trap
Iedere woning is anders, elk verzoek van haar bewoners verschillend.
Geen trap is gelijk en iedere traplift is uniek.

Bij het bezoek van de adviseurs van ThyssenKrupp Monolift wordt iedere trapsituatie afzonderlijk bekeken: soort trap, grootte van de trap, obstakels in de buurt van de trap, beschikbare ruimte, … waarna we ook peilen naar uw verwachtingen en wensen. Alleen dit laat ons toe om de voor u beste oplossing voor te stellen.

Het spreekt natuurlijk ook voor zich dat ons advies en bijhorende offerte geheel vrijblijvend zijn.

Bron: ThyssenKrupp Monolift