Waar vandaan: Immo & bouwen > Afwerking > Vliegenramen

Zie ze niet vliegen, kies voor vliegenramen!

Tijdens een zwoele zomerdag genieten van het zonnetje op je hoofd en een frisse bries door je haren: heerlijk, toch? ’s Avonds laat je dan ook graag wat frisse lucht door je huis waaien, maar dan moet je er wel vaak een heel leger zoemende muggen en vliegen bijnemen! Vaarwel nachtrust, hallo jeukende bultjes… Bovendien zijn insecten niet alleen enorm vervelend, ze dragen ook nog eens een heleboel bacteriën met zich mee. Lekker hygiënisch als je er nog eens eentje over je spullen ziet lopen, of erger, over je eten.

Wat kan je nu doen om deze verstekelingen uit je huis te houden? Als een gek ronddansen met een vliegenmepper in je hand? Je verstoppen onder de lakens en zwetend als een otter (niet) slapen? In het rond spuiten met een stinkende insectenspray? Niet meteen de beste oplossingen, hoor ik je denken.

Vliegenramen en -deuren! Natuurlijk! Door het fijne gaas in vliegenramen en –deuren kan je heel makkelijk je huis verluchten én ben je verlost van die nare insecten. En je doet er, letterlijk, geen vlieg kwaad mee!

3 tips voor een juiste keuze

  1. Vliegenramen en -deuren zijn er in alle soorten en maten. Zorg daarom dat je goed de afmetingen weet, vooraleer je er eentje (of meerdere) bestelt.
  2. Uiteraard wil je kiezen voor een product waarmee je jaren later nog steeds het ongedierte uit je huis weert. Let dus goed op de kwaliteit van het frame én het gaas.
  3. 3) Vaak kan je kiezen tussen verschillende kleuren. Denk eraan dat je vliegenraam of –deur mooier is, en vooral, minder opvalt, als het past bij de uitstraling van je woning.

Wil je zonder gedoe, snel en eenvoudig je vliegenramen en –deuren bestellen vanuit je luie zetel?

Dat kan! Neem eens een kijkje bij de vliegenramen van Creon. De producten die je daar vindt, zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor ze jarenlang meegaan. Zeg maar bye-bye tegen de beestjes!

Je kan je nieuwe raam of deur bovendien heel makkelijk zelf installeren in je kunststof kozijnen. Het eenvoudige klemsysteem werkt namelijk met veren die je raam of deur aan de onder- en bovenkant vastklemmen in het kozijn. ’s Winters, als er geen insecten meer zijn, kan je ook even makkelijk de vliegenramen of –deuren weer verwijderen: handig! Je kan ze dan veilig opbergen, en op die manier de levensduur nog eens verlengen.

Door de stijlvolle plissé vliegendeuren wandel je met gemak heen en weer tussen je tuin en je huis. Geen gevecht met warrige vliegengordijnen of instant gaten in het gaas, omdat het vliegengaas automatisch wordt opgevouwen wanneer je de deur opent. Je kan de vliegendeuren ook zonder problemen monteren bij je schuiframen. Bestel dan wel het ‘schuine-dorpel-profiel’ mee, zodat alles mooi naadloos op elkaar aansluit.

Via de website van Creon vliegenramen kan je heel eenvoudig je vliegenramen en –deuren online bestellen. Je vult de afmetingen in, kiest een kleur en hup: je weet meteen wat het je zal kosten. Bovendien zal je verbaasd zijn door de scherpe prijs die Creon je kan aanbieden omdat je online bestelt, en dus geen extra kosten betaalt voor bijvoorbeeld winkelonderhoud en personeel. Twee tot drie weken nadat je een bestelling hebt geplaatst, wordt die bij jou thuis geleverd.

Hou die vervelende insecten buiten en geniet weer van je nachtrust, zonder gezoem en jeuk.

Bron: Creon Ramen