Ik werk met internet explorer.
Google is mijn startpagina om op internet te geraken.
Bij "Nieuw tabblad" stonden enkele veel gebruikte sites vermeld.
Sinds vandaag krijg ik een heel nieuwe versie van "NIEUW TABBLAD" te zien.
Vermoedelijk heb ik iets ongewild bevestigd of aangeklikt.
Hoe kan ik terug naar de vorige versie want al de sites die in de huidige weergave vermeld staan gebruik ik niet.
Ik heb geen google account.
ik heb het gedaan zoals jij voorstelt en er staan 6 sites vermeld
plus nog een blanco vakje, dat als je er met de cursor op staat de melding geeft "een site toevoegen".
Maar dit zijn totaal niet mijn eigen sites zoals die daar vroeger automatisch verschenen, slechts een paar heb ik nog gebruikt.
Dit kunnen onmogelijk mijn "populairste sites" zijn.
Hoe komen die daar terecht? Of is dit slechts een voorbeeld ...?