Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
palomino


Geregistreerd op: 24-2-2005
Woonplaats: oost vlaanderen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 23 Mei 2018, 9:07  Onderwerp: Windows Update
 

 

Onlangs een update gehad van Windows 10. Bij opstarten nu krijg ik dit te zien (foto hierboven).
Door op ESC te drukken gaat het na een tijdje wel weg en start dan verder op. Hoe kan ik daar vanf geraken?

Bij voorbaat dank.

Palomino
Go ahead, make my day
Sony


Geregistreerd op: 19-2-2005
Woonplaats: Boom

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 23 Mei 2018, 10:26 
palomino,


De opstart volgorde wijzigen
of de opstart via PXE uitschakelen (disabled).

Druk op de Windows-toets van het toetsenbord of klik op het
Windowslogo links onderin de taakbalk windows knop en klik
op het pictogram Instellingen . Ga naar Bijwerken en beveiliging.

 

 

Klik in het paneel aan de linkerzijde op Systeemherstel.

 

 


Klik onder Geavanceerde opstartopties op Nu opnieuw opstarten..

 

 


Vervolgens wordt je computer opnieuw opgestart en krijg je het
opstartmenu van Windows 10 te zien,

 

 

Klik op doorgaan naar Windows 10
Druk op F7 om de opstart volgorde aan te passen.

Bron: https://www.windowscorner.nl/handleidingen/windows10/introductie-windows-10/opstarten-naar-het-bios-met-windows-10.php

Sony
I ❤️ SeniorenNet
palomino


Geregistreerd op: 24-2-2005
Woonplaats: oost vlaanderen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 25 Mei 2018, 10:09 
Excuus voor de late reactie, de reden is dat hetgeen je voorstelde niet werkte en na nog enkele pogingen
gedaan te hebben heb ik de pc maar naar de winkel gebracht. Probleem opgelost. Very Happy

Bedankt nog voor de bereidwillige hulp.


Palomino
Go ahead, make my day
Sony


Geregistreerd op: 19-2-2005
Woonplaats: Boom

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 25 Mei 2018, 11:11 
Palomino,

weet je hoe de technieker van de winkel het heeft opgelost ?

Sony
I ❤️ SeniorenNet
palomino


Geregistreerd op: 24-2-2005
Woonplaats: oost vlaanderen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Zo 27 Mei 2018, 11:09 
Ach, dat zal ik eens gaan vragen.

Palomino
Go ahead, make my day
Sony


Geregistreerd op: 19-2-2005
Woonplaats: Boom

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Zo 27 Mei 2018, 15:31 
palomino,

als die de uitleg wilt geven dat zou knap zijn,
bedankt op voorhand.

Sony
I ❤️ SeniorenNet
palomino


Geregistreerd op: 24-2-2005
Woonplaats: oost vlaanderen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 29 Mei 2018, 10:44 
Sony,

De Technieker heeft het opgeschreven: Boot instellingen in BIOS stonden niet goed waardoor toestel over lan probeerde booten, na terugzetten BIOS naar standaard instellingen start pc door naar windows.

Hoop dat het wat duidelijk is ?


Grts Palomino
Go ahead, make my day
Sony


Geregistreerd op: 19-2-2005
Woonplaats: Boom

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 29 Mei 2018, 11:22 
palomino,

ja dat is uiteraard duidelijk maar hetzelfde kan ik dus
op mijn windows 10 bereiken door uit te voeren wat
ik eerder beschreven heb.
In ieder geval bedankt voor de moeite en de info

Sony
I ❤️ SeniorenNet

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in CET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.