Een oplossing gevonden! In de back-up- en synchronisatietoepassing staat er nadat u dat
400-foutbericht hebt gekregen een link onderaan om u aan te melden via uw browser. Als u hierop klikt, wordt u naar een pagina gestuurd die om toestemming vraagt om in te loggen. Ik gaf het toestemming en meteen stuurde het me naar de desktopversie.
Die kreeg ik mee %u2026.bij Back-up en %u2026.
En nu terug loopt het fout ...
Ik error
doe dit
En terug Error ..
Vul alles correct in
Ik ga Myriam niet in de war brengen hovel ...
Ik open desnoods een nieuwe topic .
Alle foto's staan nu in Mijn Drive, en zal via Google verder doen ( voorlopig)
ja ja natuurlijk ...
Ik krijg melding op mijn smartphone ervan
Probeer u in te loggen ?
Ik zeg ja natuurlijk
Vul alles correct in hé
Maar op Lap is het nada ...
Effen laten rusten
Wat doe ik met die mappen daar?
Bedankt hovel en Joy voor de hulp.Ik sloeg inderdaad de zaken door elkaar
Ik heb nu alles op google foto en kan alles zien op smartphone.
Picasa heb ik ook nog op de PC,dit is de voorloper van google foto zeker.Mag ik dat nog gebruiken om foto's te importeren in google foto of ga ik beter direct naar google foto?
One drive heb ik ook nog en de gratis ruimte is nu vol.Ik ben niet van plan op bij te betalen voor extra ruimte.
Ik heb nu wel een rood kruis op mijn map afbeeldingen in de verkenner.Mag dat zo blijven?
Groetjes
Myriam
Met Picasa werk ik al lang niet meer ..
Door een prutser ben ik daardoor al mijn kostbaarste foto's kwijtgespeeld.
On Drive gebruik ik veel ...
Gemakkelijk om een hele map te versturen via mail.
Kuis die dan nadien op.
Dus heb ik altijd ruimte genoeg.
Hoe dan ook ze blijven in mijn map afbeeldingen staan.
Wat dat rood kruis betreft ...wachten op de hulp van hovel
Want dit snap ik nu ook weer niet.
Hartelijk dank voor je zoekwerk hovel..
Dan heeft dit geen nut meer voor mij, daar ik graag met On Drive werk.
Zal die dan maar verwijderen.
Had daar een eigen topic voor geopend ...zal die dan ook maar wissen.