Beste Joy,
Ik moet blijkbaar een paar zaken verklaren.
1. Ik heb geen smartphone (enkel zo'n onnozel Alcatel-plooitelefoontje waarop ik jaarlijks 10 euro bij moet zetten via "pay en go" en géén internet, géén wifi, géén ge-sms, géén facebook, instagram en noem maar op).
2. Ik heb Google Foto's op mijn laptop staan. Overgezet vanuit Picasa (RIP) van mijn oude laptop naar mijn nieuwe, door mijn verkoper.
3. Mijn toespraak aan een gepensioneerd collega van het werk, in één of ander restaurant, werd opgenomen door een andere collega op haar smartphone.
4. Daar ik een bewijsje wou van mijn ludieke "gedicht", vroeg ik aan die collega, of zij mij haar opname kon doormailen naar mijn laptop. Zo geschiedde. Dus ík heb dat filmpje niet opgenomen. Zij stuurde mij dit door, ik heb dat gedownload om het te kunnen bekijken en heb het ook vele keren kunnen herbekijken. Doch, niet meer nà 21 november 2019. Dus, ik heb dat dan toch gedownload ? Waarom staat die "download" daar dan nu niet meer op ? De melding van "geldig tot 21 november 2019", is dus blijkbaar ook overgenomen, met als gevolg, ……. weg, na deze datum.
Ik kan enkel jouw laatste zin herhalen : Ik snap (je) hét echt niet hoor !!
Joerky.
HP / Windows 11 Pro / Intel(R) Core(TM) i7-8550U CPU @ 1.80GHz 1.99 GHz / Ram 16,0 GB / 64-bits besturingssysteem, x64-processor / 1 TB / WinFirewall / Mozilla Firefox / Kaspersky.