Computer - Software

Windows HELLO

Gestart door Reini op 09 jun 2021, 09:51 24 berichten 1.578 keer gelezen
Reini Startte dit onderwerp 09 jun 2021, 09:51 Brasschaat 5.288 berichten
Gisteravond kreeg ik een scherm bij het opstarten dat mijn hele bureaublad bedekte met Windows Hello en het doel is dat men Windows aanpast om de comp veiliger op te starten.
(wachtwoord, vingerafdruk, afbeelding)
Ik mocht kiezen : "doorgaan" of klikken op "binnen 3 dagen" ik koos voor het laatste om mijn scherm vrij te maken want kon geen enkele werkbalk meer zien.
Ik wil dus persé alles bij het oude laten.
Stel dat ik binnen 3 dagen verplicht wordt om "door te gaan", krijg ik dan de keuze om dat scherm af te sluiten, ik heb uiteraard hetgeen volgt niet gezien.
Graag wat raad om van dat scherm af te raken.
Bij voorbaat dank.
Reini Startte dit onderwerp 09 jun 2021, 10:53 Brasschaat 5.288 berichten
Joy, er is immers nog niets ingesteld, dus kan er ook niets verwijderd worden.
Ik las de uitleg ook op die site, maar dat is al een brug te ver.
Als die pagina binnen 3 dagen weer verschijnt wil ik die kunnen sluiten op een ordentelijke wijze, ik kreeg gisteren mijn taakbalk zelfs niet te zien.
Door op "binnen 3 dagen" te klikken kon ik verder.
Ik schrijf nu op tablet Joy, ik zal zeker vanavond eens kijken op de laptop of ik iets vind dat ik kan verwijderen.
Alvast bedankt voor de raad.
Sita 09 jun 2021, 13:19
Reini schreef: ↑
09 jun 2021, 09:51
Gisteravond kreeg ik een scherm bij het opstarten dat mijn hele bureaublad bedekte met Windows Hello en het doel is dat men Windows aanpast om de comp veiliger op te starten.
(wachtwoord, vingerafdruk, afbeelding)
Ik mocht kiezen : "doorgaan" of klikken op "binnen 3 dagen" ik koos voor het laatste om mijn scherm vrij te maken want kon geen enkele werkbalk meer zien.
Ik wil dus persé alles bij het oude laten.
Stel dat ik binnen 3 dagen verplicht wordt om "door te gaan", krijg ik dan de keuze om dat scherm af te sluiten, ik heb uiteraard hetgeen volgt niet gezien.
Graag wat raad om van dat scherm af te raken.
Bij voorbaat dank.
Of er een manier is om van dat scherm af te raken, weet ik niet Reini.
Zelf heb ik het ook al verschillende keren zien verschijnen.
Ik heb, net als jij, elke keer geklikt op "binnen 3 dagen".
Er is mij nog nooit verplicht om verder te gaan.
En gelukkig verschijnt die "Hello" niet om de 3 dagen, enkel af en toe.
Dus maak je geen zorgen.

Sita
Reini Startte dit onderwerp 09 jun 2021, 14:19 Brasschaat 5.288 berichten
Dank je Sita, dit is al een opluchting, ik kan die pagina dus op die wijze telkens sluiten.
Mogelijk krijgen we langs deze weg nog wel een tip om er volledig komaf mee te maken. 😉
sacho 09 jun 2021, 18:00 1.981 berichten
Wat gebeurt er als je klikt op doorgaan?
Je kan dan toch nog steeds op annuleren klikken of sluiten denk ik.
Reini Startte dit onderwerp 09 jun 2021, 19:55 Brasschaat 5.288 berichten
sacho schreef: ↑
09 jun 2021, 18:00
Wat gebeurt er als je klikt op doorgaan?
Je kan dan toch nog steeds op annuleren klikken of sluiten denk ik.
Dat weten we dus niet Sacho ; :wink:
Mogelijk komen hier nog mensen kijken die uitleggen hoe het zit als je op doorgaan klikte.
sacho 09 jun 2021, 21:00 1.981 berichten
Dan zou ik zeggen, klik er morgen eens op en vertel wat ze zeggen als je klikt op doorgaan. Ik heb die melding nooit gekregen. Dan weet ik het natuurlijk niet.
verhaegen Support SeniorenNet 09 jun 2021, 21:01 kapellen 6.282 berichten
als ge doorklikt krijgt ge de vraag om het wachtwoord om in te loggen te vervangen door een nummercombinatie , of een stem
Reini Startte dit onderwerp 10 jun 2021, 09:20 Brasschaat 5.288 berichten
Ja dat klopt, dat kan men ook lezen in de uitleg op Google, maar ik wil gewoon dat alles bij het oude blijft. Dus moet er op de pagina van "doorgaan" de mogelijkheid zijn om die voorgestelde zaken te annuleren. Of de pagina te sluiten.
verhaegen Support SeniorenNet 10 jun 2021, 09:47 kapellen 6.282 berichten
persoonlijk heb ik gekozen voor een pincode
waarom ?
is allemaal véél simpeler dan die wachtwoorden
maar als men liever wachtwoorden heeft om in te loggen kan men even kiezen voor pincode , en nadien de hello via accounts terug draaien zodat men opnieuw met wachtwoord moet inloggen
dan krijgt men dat scherm niet meer
Sita 10 jun 2021, 09:56
sacho schreef: ↑
09 jun 2021, 21:00
Dan zou ik zeggen, klik er morgen eens op en vertel wat ze zeggen als je klikt op doorgaan. Ik heb die melding nooit gekregen. Dan weet ik het natuurlijk niet.
Als het nog eens gebeurt dan stuur ik jou een printscreen, sacho.
Maar zoals gezegd, "Hello" verschijnt maar af en toe.
Toch vriendelijk dat Windows 10 af en toe "Dag" komt zeggen 😄

Verhaegen, ik heb ook een pincode om in te loggen en toch krijg ik dat scherm nog te zien.
Een probleem vind ik dat niet, net als Reini wist ik de eerste keer niet waarvoor het eigenlijk diende.
Nu wel dus, bedankt.
sacho 10 jun 2021, 10:48 1.981 berichten
Ik denk dat je enkel die melding krijgt als je een Microsoft account gebruikt op je computer.
Ik maak gebruik van een lokaal account, daarom dat ik dat niet krijg.
Zo een goeie vriendjes ben ik niet met Microsoft dat die alles moet en wil weten. :D
In plaats van een pincode maak ik gebruik van een paswoord, dus letters ipv numerieke inlog.
Sita 10 jun 2021, 13:51
Goede vriendjes met Microsoft ben ik ook niet, sacho :)
Ze zullen dus veel van mij weten :o

Maar onlangs heb ik op de nieuwe laptop van mijn zus Windows 10 geactiveerd.
Toen was er geen keuzemogelijkheid meer tussen een Microsoft account of een lokaal account.
Die 'knop' stond er niet meer op.