Bereiding soep in magnetron
-
KiwiOz - Lid geworden op: 16 jul 2017, 10:19
Er is soep te verkrijgen in blik die men kan bereiden in magnetron ( 700 watt 6 à 7 min) en pan, andere alleen in pan.
Bij deze laatste moet men meestal dezelfde hoeveelheid water toevoegen.
Is er iemand die al eens geprobeerd heeft deze laatste met water in een magnetron te bereiden.
Resultaat en smaak?
Met dank
Louis
Bij deze laatste moet men meestal dezelfde hoeveelheid water toevoegen.
Is er iemand die al eens geprobeerd heeft deze laatste met water in een magnetron te bereiden.
Resultaat en smaak?
Met dank
Louis
-
Prima Vera - Lid geworden op: 25 mei 2012, 19:10
soep uit blik kan je altijd in de microgolf bereiden! gewoon mengen met water volgens aanwijzingen op het blik. Enkele minuten op 600W, goed doorroeren en eventueel nog eventjes. Het zijn allemaal soepen die al bereid zijn dus het is gewoon een opwarmingsproces. Belangrijk is dat je geen te hoog W gebruikt, om op te warmen is 600 tot 700W meer dan genoeg.
-
Prima Vera - Lid geworden op: 25 mei 2012, 19:10
-
benq - Lid geworden op: 10 dec 2005, 19:23
- Locatie: Antwerpen
Ik heb nu niks tegen blikken bloem soep,
Maar
Verse soep is toch veel beter en gezonder, en als je een pot maakt de rest in porties in de vriezer.
Als je een vriezer heeft hé
Maar
Verse soep is toch veel beter en gezonder, en als je een pot maakt de rest in porties in de vriezer.
Als je een vriezer heeft hé
genoeg gewerkt nu genieten van mijn zeer groot ambtenaar pensioen
-
MichelN - Lid geworden op: 16 nov 2008, 17:44
- Locatie: Groot-Leuven
Heerlijk toch die bereide tomatensoepen, recht van bij de apotheker! Deze is van bij de AH, die van den Aldi is minstens gelijkwaardig. (HLN gisteren)Prima Vera schreef: ↑01 nov 2022, 08:46[...] Het zijn allemaal soepen die al bereid zijn dus het is gewoon een opwarmingsproces. Belangrijk is dat je geen te hoog W gebruikt, om op te warmen is 600 tot 700W meer dan genoeg.
Ingrediënten: water, groente (24% tomaat, 3,1% ui, 2,4 % prei, 1,5% selderij), 10% tomatensap, 4,6% tomatenconcentraat, mascarpone, 3,1% room, aardappel, gistextract, zonnebloemolie, suiker, gemodificeerd maïszetmeel, zout, kippenbouillon, kippenvet, knoflook, zetmeel, basterdsuiker, emulgator, aroma’s, zuurteregelaar, specerijen, dextrose, stabilisator, ui-extract.
Smakelijk!
"Les socialistes aiment tellement les pauvres qu'ils en fabriquent" (Jacques Godfrain)
-
Prima Vera - Lid geworden op: 25 mei 2012, 19:10
Ik ben nog altijd voorstander van verse soep. Héél uitzonderlijk zal ik vers bereide soep bij een beenhouwer kopen. Blik soep heb ik altijd in de kast staan als reserve. Maar normaal gezien maak ik praktisch elke week een nieuwe pot verse soep, zelfs in de zomer gebeurt dat met de regelmaat.
-
benq - Lid geworden op: 10 dec 2005, 19:23
- Locatie: Antwerpen
MichelN schreef: ↑06 nov 2022, 10:52Heerlijk toch die bereide tomatensoepen, recht van bij de apotheker! Deze is van bij de AH, die van den Aldi is minstens gelijkwaardig. (HLN gisteren)Prima Vera schreef: ↑01 nov 2022, 08:46[...] Het zijn allemaal soepen die al bereid zijn dus het is gewoon een opwarmingsproces. Belangrijk is dat je geen te hoog W gebruikt, om op te warmen is 600 tot 700W meer dan genoeg.
Ingrediënten: water, groente (24% tomaat, 3,1% ui, 2,4 % prei, 1,5% selderij), 10% tomatensap, 4,6% tomatenconcentraat, mascarpone, 3,1% room, aardappel, gistextract, zonnebloemolie, suiker, gemodificeerd maïszetmeel, zout, kippenbouillon, kippenvet, knoflook, zetmeel, basterdsuiker, emulgator, aroma’s, zuurteregelaar, specerijen, dextrose, stabilisator, ui-extract.
Smakelijk!
KiwiOz ?
genoeg gewerkt nu genieten van mijn zeer groot ambtenaar pensioen
-
benq - Lid geworden op: 10 dec 2005, 19:23
- Locatie: Antwerpen
Nen pot water van ongeveer 4 liter
Daarin een soep rol runds van ongeveer 750gram
Verse groenten van de wekelijkse met
Meer moet da niet zijn,
zo moeilijk is da toch ni en veels beter dan die rommel van blik soep.
en den helft van da koud soep roleke met zelf gemaakte majonees mengen,
das nog lekker tussen de boterham, wel nen tandenstoker klaar leggen voor de vezeltjes weg te peuteren.
genoeg gewerkt nu genieten van mijn zeer groot ambtenaar pensioen
-
hendrikjozef - Lid geworden op: 29 apr 2009, 12:08
- Locatie: genk
bij 4 liter water 2 blokskes liebig voor de smaak
-
benq - Lid geworden op: 10 dec 2005, 19:23
- Locatie: Antwerpen
Met alle respect, maar dan is deze wel heel flauw van smaak,
Normaal zijn dit 8 blokjes op 4 liter maar wij beginnen met 6 en voegen daarna toe indien nodig.
Weet je wat ook lekker is:
1/4 groente blokje mee laten smelten bij bereiding van groenten, voorbeeld bij peekes en boontjes enzovoort.
Probeer maar eens, maar 1 / 4 hé anders is het te pittig
genoeg gewerkt nu genieten van mijn zeer groot ambtenaar pensioen