Ik heb reeds een paar maal vastgesteld dat na het inschakelen van de laptop een blauw pop-up scherm verschijnt met daarop verschillende verzoeken tot inschakelen van verschillende zaken, zoals back-up, 365, e.a.
Onderaan staan twee mogelijkheden om op te klikken: "mij na drie dagen herinneren" en "doorgaan".
Ik vind dit eigenaardig. Wat moet ik hiervan denken ?
Onderaan staan twee mogelijkheden om op te klikken: "mij na drie dagen herinneren" en "doorgaan".
Ik vind dit eigenaardig. Wat moet ik hiervan denken ?

