Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
janieburton


Geregistreerd op: 18-1-2009


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 06 Dec 2017, 23:44  Onderwerp: administrator
Ben de enige gebruiker op mijn laptop en ben administrator.

Als ik een programma wil downloaden en instaleren dan weigert mijn computer mij dat omdat ik zogezegd volgens de computer geen administrator ben maar ik krijg een pop up met de keuze uit JA of NEE om dat programma dan te downloaden en te instaleren onder de map AA.

Dit gebeurde vroeger niet, en kon ik gewoon programma's installeren onder de "C" of "Program Files" of "Program Files(x86)"
pcekspeer


Geregistreerd op: 6-8-2010
Woonplaats: 3530 houthalen limburg

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 07 Dec 2017, 10:45 
Altijd handig voor helpers als je ook in je bericht een  link naar het progr. plaatst wat je wil downloaden. PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//FFox
57.0b12 64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.4/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5-Ccleaner-Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/
Sony


Geregistreerd op: 19-2-2005
Woonplaats: Boom

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 07 Dec 2017, 11:48 
janieburton,

Altijd eerst een installatie programma downloaden.
Op de download klikken met de rechtermuisknop.
Klikken op Als administartor uitvoeren

Sony
I ❤️ SeniorenNet
janieburton


Geregistreerd op: 18-1-2009


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 07 Dec 2017, 23:17 
Sony schreef:
janieburton,

Altijd eerst een installatie programma downloaden.
Op de download klikken met de rechtermuisknop.
Klikken op Als administartor uitvoeren

Sony


Ok dank je voor de info.
janieburton


Geregistreerd op: 18-1-2009


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 07 Dec 2017, 23:22 
pcekspeer schreef:
Altijd handig voor helpers als je ook in je bericht een  link naar het progr. plaatst wat je wil downloaden.


Was een programma voor elektronica schema's/printplaat lay out te maken, Eagle. ondertussen al verwijdert omdat het te ingewikkeld is.

Zoek iets dat simpel is want ik wil een 2 simple schema's( een met 6 onder delen en een met 7 onderdelen) in een printplaat layout zetten.

Maar had het ook met een programma dat ik op cd had staan
franç


Geregistreerd op: 10-7-2003


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 08 Dec 2017, 8:41 
Quote:
Zoek iets dat simpel is want ik wil een 2 simple schema's( een met 6 onder delen en een met 7 onderdelen) in een printplaat layout zetten.

Daarover is op internet veel te vinden zoek maar eens.
Misschien zit hier iets tussen: Klik.
of hier: Klik.
pcekspeer


Geregistreerd op: 6-8-2010
Woonplaats: 3530 houthalen limburg

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 08 Dec 2017, 10:51 
@janie

--In je antwoord een link plaatsen naar een site, zie hieronder:
https://www.seniorennet.be/forum/viewtopic.php?t=201038

In de adresbalk kopieer je het adres en plak het in je bericht op sennet.

--Windows geeft standaard aan waar progr. geïnstall. worden, waarbij AA niet voorkomt.

Wink
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//FFox
57.0b12 64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.4/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5-Ccleaner-Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/
janieburton


Geregistreerd op: 18-1-2009


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 08 Dec 2017, 11:18 
pcekspeer schreef:
@janie

--In je antwoord een link plaatsen naar een site, zie hieronder:
https://www.seniorennet.be/forum/viewtopic.php?t=201038

In de adresbalk kopieer je het adres en plak het in je bericht op sennet.

--Windows geeft standaard aan waar progr. geïnstall. worden, waarbij AA niet voorkomt.

Wink


Ja maar dan plaats Windows het in programma files maar sommige programma's wil ik gewoon op de C schijf plaatsen zodat ik het gemakkelijk kan terug vinden om het te verwijderen.
janieburton


Geregistreerd op: 18-1-2009


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 08 Dec 2017, 11:22 
franç schreef:
Quote:
Zoek iets dat simpel is want ik wil een 2 simple schema's( een met 6 onder delen en een met 7 onderdelen) in een printplaat layout zetten.

Daarover is op internet veel te vinden zoek maar eens.
Misschien zit hier iets tussen: Klik.
of hier: Klik.


Dank je voor de link's. 

PCB zou ik laten maken in een technische school, daar ik van elke PCB ongeveer 50 stuks moet hebben
Sony


Geregistreerd op: 19-2-2005
Woonplaats: Boom

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 08 Dec 2017, 11:25 
janieburton,

als je een programma installeert wordt steeds aangegeven waar het
programma zal geplaatst worden, dit path kunt je aanpassen.
bvb door c:\AA in te typen op en in de plaats waar het voorgestelde path
vermeld staat.

Quote:
sommige programma's wil ik gewoon op de C schijf plaatsen zodat ik het gemakkelijk kan terug vinden om het te verwijderen.
Een programma dat geïnstalleerd is in C:\Program Files of C:\Program Files(86)
is altijd terug te vinden via Softawre --> Een programma verwijderen.

Sony
I ❤️ SeniorenNet

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in CET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.