SenNetRedactie

Nieuwe erkende assistentiewoningen in De Panne

Maak kennis met Residentie Surleau: betaalbare assistentiewoningen, in een huiselijke buurt met winkels en flexibele comfort- en zorgdiensten. Kers op de taart: een fantastische ligging, vlak bij de zee. Spitste u uw oren? Kom dan zeker naar de gratis en vrijblijvende infosessie op zaterdag 16 december om 14.30 uur. Schrijf u snel in via www.residentie-surleau.be.

 • De opgraving van de bommenwerper Lancaster NN775 in Bunsbeek

  In 1945 stortte een Britse bommenwerper neer in een weide in Bunsbeek, Glabbeek. Het vliegtuig boorde zich 5 meter diep in de drassige ondergrond, waardoor slechts 4 van de 7 bemanningsleden geborgen konden worden na de crash. In november vorig jaar werden de resten van het wrak opgegraven na grondige onderzoeken. De laatste 3 slachtoffers kregen op 28 april 2017 een militaire begrafenis. De hele operatie werd wereldnieuws, en ook de mentor van onze mailgroep Filmen was erbij.

 • Jij verdient een bloemetje: zonder jou geen SeniorenNet!

  Al meer dan 15 jaar lang genieten jullie van alles wat SeniorenNet te bieden heeft, en we hopen dat jullie dat nog vele jaren zullen doen. Elke dag werken wij hard om het naar jullie zin te maken, en dat doen we met veel plezier. Bedankt voor het jarenlange vertrouwen en de gulle schenkingen! Trouwe bezoekers en lieve vrienden, jullie zijn fantastisch!

 • Gebeten door fotografie en wil je graag bijleren?

  Ken je het DigitCreaforum op SeniorenNet al? In dat online clubje verzamelen hobbyfotografen zich om hun werk te posten over allerhande onderwerpen en elkaar te helpen om nóg betere foto’s te leren maken. Onlangs kreeg het forum een nieuwe lay-out, het perfecte moment dus om er even ons licht over te laten schijnen!

Sweex Virtual Reality-Bril Zwart

Bevestig uw smartphone in deze virtual reality-bril en ga helemaal op in een film- of gamewereld. Verstelbare lenzen en ergonomisch gevormde kussentjes garanderen een perfecte pasvorm en een indrukwekkende gebruikerservaring. Bestellen kan hier.
 • Op uitstap naar Heverlee met de mailgroep Fotografie!

  Voor de laatste uitstap van het jaar trokken onze flitsende fotografen onder de begeleidende vleugels van Marsje en mentor Zaika naar godvruchtige oorden: de abdij van Park in Heverlee. Het statige domein leende zich perfect voor een gezellige uitstap onder vrienden en was een dankbaar model voor hun prachtige foto's. Bekijk ze hier!

 • Op uitstap naar het Zwin met de mailgroep Reizen!

  In september trokken de leden van de SenNet mailgroep Reizen met z'n allen naar het vernieuwde Zwin Natuur Park. Voor een dag waanden ze zich trekvogels op weg naar het Zuiden en genoten ze van al het moois dat het park te bieden heeft. Het werd een geweldige dag in de natuur die de reisvrienden niet snel zullen vergeten. Lees hier hun prachtige relaas.

 • De groepsdag van de mailgroep Photoshop was een succes!

  Ieder jaar organiseert de SenNet mailgroep Photoshop een heuse groepsbijeenkomst. Deze keer trokken ze met z'n allen naar Adegem, waar ze een geweldige dag beleefden onder vrienden. Het mooie weer en een vleugje geschiedenis en natuur maakten het een onvergetelijke belevenis voor de 80 aanwezigen. Gaviota, de admin van de mailgroep, heeft een leuk verslagje geschreven over hun dag! Nog niet geprikkeld om ook lid te worden?

Op zoek naar een tweede verblijf of investering aan de kust?

Wilt u genieten van meer vakantie én extra rendement op uw spaargeld? Ontdek dan de vakantieverblijven van Holiday Suites Zeebrugge. Profiteer van een bewezen bezettingsgraad en geniet van het beste van twee werelden door uw verblijf te verhuren als u er niet bent. En dankzij de professionele uitbating van Holiday Suites hoeft u zich niet te bekommeren om de verhuur. Klik voor meer informatie.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.

U kent SeniorenNet al,

Maar SeniorenNet wil jou leren kennen

please make me pretty Benny!!

mij niet meer vragen = cookie