SenNetRedactie

Gratis boekje over valpreventie aan te vragen!

Weet u dat één op de drie 65-plussers minstens één keer per jaar valt? Een valpartij kan ingrijpende fysieke, sociale, psychologische en financiële gevolgen hebben. Daarom heeft Otolift samen met het expertisecentrum Valpreventie & Mobiliteit een boekje uitgebracht met heel wat tips en een zelftest om na te gaan hoe veilig uw huidige situatie is. Volledig gratis en vrijblijvend. Begin vandaag nog aan valpreventie en vraag het boekje aan!

 • Jullie mening: elke dag moet het valentijn zijn!

  De dag van de liefde is dit jaar alweer voorbij. Vorige week vroegen we wat jullie van Valentijnsdag vinden, en daar hebben jullie massaal op gereageerd. Wat meteen opvalt, is dat jullie behoorlijk romantisch zijn en vinden dat je elke dag je liefde voor je partner moet tonen. De overgrote meerderheid vindt valentijn té commercieel, maar sommigen kunnen er toch van genieten. Lees hier enkele lieve of opvallende reacties!

 • Vier jij valentijn of vind je het maar niks?

  Valentijnsdag is de dag bij uitstek om je geliefde in de bloemetjes te zetten en te tonen hoeveel je van hem of haar houdt. Vind jij dat ook en probeer je van 14 februari iets speciaals te maken? Of misschien ben je niet zo’n romanticus en hou je niet van deze feestdag, of vind je het te commercieel? We zijn benieuwd naar jouw mening!

 • Kruip in je pen tijdens de Poëzieweek!

  Eind januari kunnen poëzieliefhebbers traditiegetrouw genieten van een vleugje woordkunst in het dagelijkse leven. Op donderdag 25 januari wordt met de Gedichtendag namelijk de Poëzieweek geopend in Vlaanderen en Nederland. Het thema van 2018, ‘theater’, past perfect bij schrijver en regisseur Peter Verhelst, die dit jaar het Poëziegeschenk heeft geschreven.

Wat is duurzaam beleggen? En zijn we eigenlijk nog wel op tijd?

Duurzaamheid wordt almaar belangrijker in onze maatschappij. Steeds meer mensen zien het gevaar in van de klimaatopwarming, en zijn bereid om hun gedrag aan te passen om dit natuurfenomeen tegen te gaan. Jan Willem Hofland, Hoofd van Investment Centre bij ABN AMRO MeesPierson, de Private Banking tak van ABN AMRO in Nederland, legt uit wat de huidige trends zijn en wat duurzaam beleggen voor u zou kunnen betekenen. Lees verder.

 • Op uitstap naar Nederland met de mailgroep Reizen!

  In mei trokken de leden van de mailgroep Reizen voor een dagje naar Nederland. Het werd een leerrijke dag onder reisvrienden. Zo kwamen ze alles te weten over kersen, asperges en wijn! Lees hier hun prachtige relaas. Wil jij ook eens deelnemen aan een uitstap? Schrijf je dan in op de mailgroep Reizen!

 • Op uitstap naar Sint-Truiden met de mailgroep Fotografie!

  Het mooie weer kondigt ook een nieuw seizoen aan voor uitstappen van onze mailgroep Fotografie. Voor de eerste uitstap van 2017 trokken ze met z'n allen naar Sint-Truiden. Diep onder de indruk maakten ze kennis met het oude begijnhof en kuierden ze door het historische stadscentrum. Lees hier hun prachtige relaas en vooral: bekijk hun adembenemende foto’s!

 • De opgraving van de bommenwerper Lancaster NN775 in Bunsbeek

  In 1945 stortte een Britse bommenwerper neer in een weide in Bunsbeek, Glabbeek. Het vliegtuig boorde zich 5 meter diep in de drassige ondergrond, waardoor slechts 4 van de 7 bemanningsleden geborgen konden worden na de crash. In november vorig jaar werden de resten van het wrak opgegraven na grondige onderzoeken. De laatste 3 slachtoffers kregen op 28 april 2017 een militaire begrafenis. De hele operatie werd wereldnieuws, en ook de mentor van onze mailgroep Filmen was erbij.

Vochtbestrijding in België: 1 huis op 8 heeft vochtproblemen

Steeds meer Belgen kampen vroeg of laat met vocht in huis. Vochtproblemen kunnen vele vormen aannemen: vochtplekken op de muren, natte kelder, schimmel of condens … Toch hebben ze 1 ding gemeen: Een grondige oplossing uitstellen, is nefast voor uw woning en gezondheid. Vraag daarom hier je gratis diagnose. Hoe sneller je vochtproblemen aanpakt, hoe beter voor je woning, gezondheid én budget.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.