Waar kan je Sportelen?

Waar vandaan: Vrije tijd > Dossier Sportelen > Waar kan je Sportelen?

Waar kan je Sportelen?

Waar kan je Sportelen?
Eerst en vooral moet je er natuurlijk achterkomen waar je kan Sportelen. Daarom verzamelde BLOSO op de website www.sportelen.be een overzicht van talrijke Sportelactiviteiten in Vlaanderen.

Zoek je een nieuwe Sportelpartner?

Wil je gaan tennissen? Of heb je geregeld zin in een wandeling maken in de natuur en doe je dat liever niet alleen? Naar wat je ook op zoek bent en wat je ook wilt uitproberen: ontmoet Sportelvrienden op www.sportelen.be. Je vindt ongetwijfeld snel de geknipte sportieve partner. Oneindig veel opties. Bovendien zijn de mogelijkheden en nieuwe potentiële hobby’s immens:

  • golf uitproberen?
  • een cursus squash voor senioren volgen?
  • wekelijks gaan joggen met vrienden?
  • op je gemak baantjes zwemmen in het openbare zwembad?
  • enz.

Samen is het leuker en houd je het ook langer vol.
Hoor rond in je omgeving of er iemand mee wil gaan sporten. En durf zelf al eens een Sportelinitiatie voor te stellen aan je vrienden en kennissen.

Ben je lid van een groep Sportelaars of een sportclub?
Zoeken je sportclub of je sportieve vriendengroep nog meer 50-plussers leden met goesting om te bewegen? Dan kan je de club of vriendengroep aan het publiek voorstellen op de Sportelwebsite. Er zijn heel wat mensen op zoek naar een toffe Sportelvriendenbende waarbij ze zich kunnen aansluiten. Sportelen is immers de ideale manier om je vriendenkring of sportclub op een spontane manier uit te breiden!

 

Begin nu met sportelen op www.sportelen.be !

 


Bron:
Sportelen