Internet

instellingen facebook

Gestart door Dusty op 17 jan 2015, 09:47 3 berichten 1.533 keer gelezen
Dusty Startte dit onderwerp 17 jan 2015, 09:47 3 berichten
Als ik een foto wil verzenden naar een vriend, krijg ik steeds een waarschuwing dat niet iedereen dit bericht kan zien. (zie printscreen) Dat maakt dat mijn vriend de foto wel kan zien, maar niet kan doorsturen naar zijn vrienden. (volgens hem toch) Hoe kan ik deze waarschuwing uitschakelen. Heb al van alles geprobeerd in privacy instellingen, maar niets lukt. Groetjes en fijn weekend.
Afbeelding
Eli_ 17 jan 2015, 11:41 127 berichten
Je vriend klikt na het klikken op delen op "Aangepast" en maakt zijn keuze.
BTW Kan jij ook voordat je een foto deelt.