Recepties

Waar vandaan: Culinair > Dossier Feesten > Recepties

Recepties

Organiseer zelf eens een drink of receptie voor je relaties of gewoon voor de vrienden. Recepties zijn in!

In feite zijn drinks heel eenvoudig te organiseren en is het gewoon een kwestie van de koe bij de horens te vatten.Waarom zou je dat dan ook niet eens doen? Men moet absoluut geen mega-organisatie zijn om zelf een dergelijk initiatief te nemen. ... En het hoeft ook niet perse Nieuwjaar te zijn.

In feite is elke gelegenheid goed om een drink te organiseren!

De meerwaarden zijn bovendien legio:

  • Neem bij de minste gelegenheid de kans om je vrienden en relaties eens 'speciaal te verwennen'. De gecreëerde goodwill rendeert enorm.
    Het concept garandeert succes: de “gewone” mens wordt immers niet vaak op recepties uitgenodigd. Hij is dan ook bijzonder gecharmeerd wanneer ook hij speciaal wordt uitgenodigd.

  • Het stelt je in de gelegenheid om een korte evaluatie te maken van een net afgesloten periode en de plannen voor het volgende tijdperk toe te lichten. Je komt bijvoorbeeld terug van een wereldreis of een overwintering. Het is dan het ideale moment om bij de praten met je vrienden en kennissen en ook om weer snel en eenvoudig in  te burgeren.

  • Je kan op een paar uren meer vrienden of relaties zien dan je normaal in een maand zou kunnen realiseren.

  • Het bevestigt je positie binnen een cirkel. Ook al ken je A niet zo goed. Hij/zij was op je receptie en dus moet je hem/haar wel zeer goed kennen.

  • Al je gasten zijn in een feestelijke stemming: hierdoor zijn ze veel opener en kan je veel meer bereiken dan tijdens de gewone contacten.

  • Recepties kunnen snel zijn, maar ook langzaam. Je kunt het laten variëren op het moment zelf.

 

 

 


FESTARENT is je betrouwbare verhuurpartner bij uitstek, voor een uitgekiend en volledig assortiment materialen voor ieder feest(je) of event, van klein tot groot: van stijlvol feestmeubilair voor binnen en buiten, tot functionele keukenapparatuur.
Voor al je feest-plannen kan je vrijblijvend contact nemen met een van onze filialen (Festarent Brussel, Hasselt of Leuven). Ga naar onze website www.festarent.com of stuur een e-mail naar  info@festarent.com
Met FESTARENT maak je er een écht feest van!