Tafelfeesten - Barok

Waar vandaan: Culinair > Dossier Feesten > Feesten aan tafel > Het 'nieuwe' Barok

Publireportage

Het 'nieuwe' Barok

Vooral in de jaren 70 was allerhande barok bekleding en behangpapier geweldig in opmars. Ieder gezin had dit wel in een of andere kamer.

Tijdens de jaren 80 minderde dan weer de populariteit van deze stijl maar de laatste 2 jaren zit barok opnieuw in de lift.

Het is vooral het drukke aspect dat de mensen tegenwoordig terug aanspreekt. Waarom? Wil men af van het brave en nette en terug naar het levendige, fascinerende en verruimende.

Op bijgaande foto's merk je duidelijk hoe het barokke wit en ecru in de tekening elegant combineren met de donkere tinten en met het zwarte.


Uiteraard wordt deze harmonie doorgetrokken op tafel.

Hier wordt dan ook gebruik gemaakt van zilver bestek, kristallen glazen en verzilverde onderborden of zoals op de fotos, borden met een ingewerkte zilverdraad.

 

 

 

Feestelijke tips van Festarent

 

De bruidkledij is afkomstig uit de collectie 2010 van couturier Nicky Vankets.


FESTARENT is je betrouwbare verhuurpartner bij uitstek, voor een uitgekiend en volledig assortiment materialen voor ieder feest(je) of event, van klein tot groot: van stijlvol feestmeubilair voor binnen en buiten, tot functionele keukenapparatuur.
Voor al je feest-plannen kan je vrijblijvend contact nemen met een van onze filialen (Festarent Brussel, Hasselt of Leuven). Ga naar onze website www.festarent.com of stuur een e-mail naar  info@festarent.com
Met FESTARENT maak je er een écht feest van!