Buitenfeesten & BBQ

Waar vandaan: Culinair > Dossier Feesten > Buitenfeesten & BBQ

Buitenfeesten & BBQ

Alle benodigdheden voor een creatieve BBQ

Een verjaardag, afstuderen, een jubileum, een promotie, of pensionering … alle redenen zijn goed om met familie en vrienden samen te feesten.

En als het even kan, natuurlijk buiten, in onze eigen tuin!

Een gelegenheid om met de buren of wijk eens samen te komen, en wat meer te vertellen dan "goede morgen" of "goede avond". Want leefbaarheid en veiligheid van de buurt of de wijk is een kwestie van mensen die mekaar kennen en met mekaar communiceren. En hoe kan men de buren beter leren kennen dan op een buitenfeest?

De gelegenheid om, tussen 2 werkjaren in, met de leden van uw vereniging eens samen te komen voor een aangenaam intermezzo. Of moet er wat geld in het laatje komen voor onze volgende projecten? Of voor het goede doel?
Geen betere formule voor fundraising dan een buitenfeest! Een unieke opportuniteit om met de medewerkers van uw bedrijf, net voor de collectieve sluiting, het werkjaar gezellig af te sluiten.


FESTARENT is je betrouwbare verhuurpartner bij uitstek, voor een uitgekiend en volledig assortiment materialen voor ieder feest(je) of event, van klein tot groot: van stijlvol feestmeubilair voor binnen en buiten, tot functionele keukenapparatuur.
Voor al je feest-plannen kan je vrijblijvend contact nemen met een van onze filialen (Festarent Brussel, Hasselt of Leuven). Ga naar onze website www.festarent.com of stuur een e-mail naar  info@festarent.com
Met FESTARENT maak je er een écht feest van!