Home Emergency: ook op zondag!

Publireportage

Home Emergency: ook op zondag!

Een appartement op het 4e, 3 verstopte wc's waarin het water genadeloos stijgt ... een situatie waarmee de heer Eveillard in Brussel op een mooie zondag af te rekenen kreeg. Hij vertelt ons wat hem is overkomen: "Ik kan u verzekeren dat het niet bepaald een pretje is, wanneer u zoiets meemaakt! Aangezien ik een verzekering Home Emergency afgesloten had, belde ik naar mijn polisbeheerder bij Ethias zonder al te veel hoop op een snelle oplossing. Hij vroeg me wat er aan de hand was en nadat hij mijn relaas gehoord had, verzekerde hij me dat hij me zo snel mogelijk zou terugbellen. Ik had me er mentaal al op voorbereid dat dit uiteindelijk nog kon wachten tot maandag."

Verbazingwekkende reactiesnelheid

10 minuten na zijn telefoontje wordt mijnheer Eveillard opgebeld door Ethias. In eerste instantie is hij verrast door de reactiesnelheid, maar zijn verbazing neemt nog toe, wanneer hij hoort dat een gespecialiseerde firma dezelfde namiddag nog langskomt om het probleem op te lossen: "Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat daar zo snel voor gezorgd zou worden."

Overweldigende dienstverlening

De verbazing van mijnheer Eveillard is nog niet ten einde. Eén uur later staat de hersteldienst voor zijn deur: "Ik stond letterlijk versteld. Ze bellen me binnen 10 minuten terug, en binnen het uur staat er een interventieteam voor mijn deur! Laten we eerlijk wezen, een dergelijke dienstverlening is uitzonderlijk in deze tijd. De herstelling zelf was ook op een uurtje klaar. Alles liep perfect; dankzij een vlekkeloze techniek en knowhow. Om nog maar te zwijgen over de enorme vriendelijkheid van de mensen die de werken uitgevoerd hebben."

Het belang van de opvolging

De volgende maandag waren de verstopte wc's niet meer dan een slechte herinnering voor mijnheer Eveillard. Maar eens te meer stond er hem een verrassing te wachten: Ethias neemt contact met hem op... om hem te vragen of het probleem zich niet opnieuw heeft voorgedaan en of alles goed verloopt. Mijnheer Eveillard: "Ik kan Ethias alleen maar complimenteren voor zijn knowhow en zijn bereidheid om een probleem zo snel mogelijk op te lossen. Ik heb verschillende verzekeringen bij Ethias en ik heb nog nooit slechte ervaringen gehad. Ik ben zeer tevreden, want ik weet dat al mijn vragen behandeld zullen worden... in de geest van het contract. En dat is zeer zeldzaam!"

Ziehier een fragment uit een dankbriefje dat mijnheer Eveillard naar Ethias stuurde: "Ik wens u van harte te bedanken en oprecht te feliciteren zowel met de snelheid en de efficiëntie van uw tussenkomst als met het professionalisme van de betrokkenen."

Ook u kunt kennismaken met alle diensten die aangeboden worden door onze verzekering Home Emergency.


Bron: