SenNetRedactie

Profiteer van bewezen bezetting op de dijk van Blankenberge

Waar wordt een vakantieverblijf beter verhuurd dan op de Zeedijk? Deze toplocatie zorgt ervoor dat Holiday Suites net dat stapje voor heeft op andere vastgoedinvesteringen. Kies voor een suite met zeezicht of zuidgericht terras en profiteer direct van het bewezen rendement. Bovendien geniet u van de zorgeloze uitbating van Holiday Suites, u hoeft zelf niets te doen. Al vanaf €139.000. Meer info.

 • Hoe kan je je brein trainen om gelukkig te zijn?

  Is de buurman die elke ochtend fluitend zijn krant gaat halen gelukkiger dan jij? Is je dochter, voor wie alles altijd voor de wind lijkt te gaan, gelukkiger dan jij? Veel hangt af van hoe het er daarboven in hun hoofd aan toegaat. Wil je graag zelf meer geluk in je leven? Dat kan. Je kan je brein trainen op geluk. Lifecoach Wim Annerel geeft je enkele tips.

 • Hoe kan je eenzaamheid doorbreken? Deze tips helpen je op weg

  Lieflijke versieringen, heerlijk uitgebreide menu’s, cadeautjes en fijne uitstapjes. De eindejaarsperiode staat haast synoniem voor gezellig samen zijn. Tegelijkertijd is het voor sommigen een periode waarin de eenzaamheid nog zwaarder doorweegt dan anders. Met deze 15 tips zet je een stap in de goede richting om komaf te maken met dat gevoel van eenzaamheid.

 • Keuzestress? 3 tips om betere beslissingen te nemen

  Vandaag draag ik mijn rode broek. Mijn bedrijf gaat in zee met die nieuwe partner. Ik verkoop mijn huis ... Elke dag maak je beslissingen aan de lopende band. Dat gaat van kleine, banale keuzes tot levensbepalende beslissingen. Heb jij last van keuzestress? Lifecoach Wim Annerel deelt drie lessen die hij geleerd heeft over het nemen van goede beslissingen. Voor welke beslissing sta jij vandaag?

Trek in groep naar Oostende: midweek 'Wat als we straks 100 worden?'

Zin om met een leuke groep naar Oostende te trekken? Een strandwandeling en uitwaaien op de zeedijk mogen zeker niet ontbreken, maar er staan nog heel wat pareltjes op het programma, zoals boeiende lezingen, muzikaal entertainment en heerlijk eten. Je verblijft 5 dagen in alle comfort in volpension in Vayamundo Oostende. Ook jij kan erbij zijn van 1 tot en met 5 april! Meer info en inschrijven?
 • Je mag wel eens wat vriendelijker zijn voor jezelf: 4 tips!

  Vaak zijn we hard voor onszelf, te hard. Niets wat je doet is ooit goed genoeg, je kan altijd beter. Voor sommige mensen kan dat helpen om gedisciplineerd grootse dingen te bereiken, maar je kan ook té kritisch zijn voor jezelf, en dat komt meestal wel met een pijnlijk prijskaartje. Lifecoach Wim Annerel vindt dat het tijd is om wat vriendelijker te zijn voor jezelf.

 • Pieker jij je suf? 3 antipiekertips die werken!

  Piekeren is een van de meest voorkomende destructieve gewoonten. Als je verdwaalt in negatieve gedachten die je ’s nachts wakker houden, levert je dat helemaal niets op. Je krijgt er onnodig stress door en het slorpt je energie op. Lifecoach Wim Annerel deelt drie nuttige tips om snel komaf te maken met die zorgelijke gedachten. Maak je geest leeg en stop met je suf te piekeren!

 • Zo maak je van geluk een gewoonte!

  Denk jij dat geluk een toestand is die maar enkelen kunnen bereiken? Lifecoach Wim Annerel is ervan overtuigd dat geluk jouw geboorterecht is: het is bereikbaar voor ieder van ons. Neem je gewoontes eens onder de loep, want die bepalen voor een groot deel jouw geluksgevoel. Door je positieve gewoontes aan te meten, kan je al een pak gelukkiger worden!

Met ‘Tree’ neemt zangeres Wendy Nazaré afscheid van haar oma

Krijgen de MIA-gelauwerde Angèle en Axelle Red straks het gezelschap van de Belgische Wendy Nazaré? Het zou kunnen, want muziekkenners voorspellen haar alvast een mooie toekomst. Met haar nieuwe single ‘Tree’ verwijst de Belgische Wendy naar de levensboom. 'In de videoclip zie je mijn dochtertje, maar ook mijn oma die vorig jaar is overleden.' De videoclip kan je hier bekijken.

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.