SenNetRedactie

Oproep: Heb jij op latere leeftijd een bedrijf gestart?

Voor een bijzonder dossier op SeniorenNet zijn wij op zoek naar mensen die op latere leeftijd zijn begonnen met ondernemen. Heb jij na je 50ste de stap gezet om je eigen bedrijf te starten? Wat waren jouw drijfveren? Ondervind je voor- of nadelen van je leeftijd? Hoe ben je te werk gegaan? Heb je bijvoorbeeld hulp gezocht bij organisaties zoals UNIZO? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Deel het hier.

 • Deze 2 woorden leren je om meer te durven in het leven!

  Vraag je je soms af waarom je nog niet hebt bereikt wat je wou in je leven? Wat houdt je tegen om te doen wat je echt wil doen, om je doel te bereiken? Heb je mensen rond jou die je vertellen wat je niet kan doen? Vertel je jezelf wat je niet kan doen? Is je droom aan het verwateren? Lifecoach Wim Annerel is ervan overtuigd dat twee simpele woordjes je het lef kunnen geven om je doel alsnog te bereiken!

 • Boost je zelfvertrouwen met deze 5 tips

  Zelfvertrouwen is niet iets waarmee je geboren wordt. Het is iets dat je ontwikkelt. Maar velen van ons zijn grootgebracht door volwassenen die ons herinnerden aan onze fouten en gebreken, meer dan aan onze successen en vaardigheden. Als je zo’n jeugd hebt gehad, dan is het als volwassene een bijzondere uitdaging om je zelfvertrouwen te ontwikkelen. Dat merkt lifecoach Wim Annerel vaak in zijn praktijk.

 • Gelukkiger leven? Zeg ‘ja’ tegen deze 3 dingen

  ‘Neen’ zeggen tegen het onbekende en moeilijke is vaak de makkelijkste optie, want je blijft in je comfortzone. Maar ‘ja’ zeggen kan je leven rijker en dieper maken, en meer geluk op je pad brengen. Lifecoach Wim Annerel somt drie dingen op die de moeite waard zijn om volmondig ‘ja’ tegen te zeggen.

Oproep: Deel jij je woning met iemand anders?

Deel jij ook je woning met een of meerdere vrienden of onbekenden? Hoe voel je je daarbij? Waarom heb je beslist om zo te gaan wonen? Voor een bijzonder dossier van SeniorenNet zijn wij op zoek naar mensen die hun ervaringen willen delen. We zijn benieuwd naar jouw verhaal! Deel het hier.

 • 6 eenvoudige gewoontes van mensen zonder stress

  Heb jij veel last van stress? Het zijn niet enkel de grote beslissingen en uitdagingen in je leven, zoals je loopbaan, relaties, geld en gezondheid, die je stress kunnen bezorgen. Elke dag kunnen er probleempjes de kop opsteken waar je je onnodig druk om maakt. Om je stress onder controle te houden, somt lifecoach Wim Annerel zes kleine gewoontes op die een groot verschil kunnen maken.

 • Vol motivatie je doelen bereiken in 2018 met deze 5 tips!

  Heb je dat ook al eens meegemaakt: je bent aan het werk, kijkt op de klok, en ontdekt dat er uren zijn voorbijgevlogen. Je was zo diep verzonken in iets dat je graag doet, dat je niet beseft hebt hoe lang je al bezig was. Vind je het lastig om gemotiveerd te raken of te blijven? Dan deelt lifecoach Wim Annerel graag 5 tips zodat je vol goede moed het nieuwe jaar in kan!

 • Deze slechte gewoonten ben je liever kwijt dan rijk

  Je gewoonten bepalen wie je bent. Sommige gewoonten belemmeren echter je vooruitgang of je geluk. Je wilt die waarschijnlijk graag opgeven, maar daar moet je natuurlijk wel zelf iets voor doen! Wim Annerel raadt je aan een lijstje te maken van die gewoonten die je uit je leven wil verwijderen. En daar werk van te maken. Tijd voor goede voornemens?

Oproep: De zoektocht naar een nieuwe partner: jouw ervaringen

Ben jij na een relatiebreuk of na het verlies van je partner op zoek gegaan naar een nieuwe relatie? Hoe heb je dat aangepakt? Misschien ben je nog op zoek? Vind je het moeilijker om een partner te vinden nu je meer levenservaring hebt dan vroeger, of is dat net een pluspunt? Of heb je helemaal geen zin meer om van nul af aan te beginnen met iemand nieuw? Voor een bijzonder dossier op SeniorenNet zijn wij op zoek naar jouw ervaringen. Deel ze hier.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.