SenNetRedactie

Nieuwe erkende assistentiewoningen in De Panne

Maak kennis met Residentie Surleau: betaalbare assistentiewoningen, een huiselijke buurt met winkels en flexibele comfort- en zorgdiensten. Kers op de taart: een fantastische ligging, vlak bij de zee. Spitste je je oren? Kom dan zeker naar de gratis en vrijblijvende infosessie op 26 oktober om 18.30 uur of 28 oktober om 14.00 uur. Schrijf je snel in via www.residentie-surleau.be.
 • Zo maak je je dag onmiddellijk beter!

  Op sommige dagen word je overweldigd door tientallen afspraken, boodschappen en een almaar groeiende to-dolijst. Andere dagen lijk je op automatische piloot te leven. Niets gaat echt mis, maar toch voel je je niet op en top. Dan kan je zin hebben in een time-out: een wandeling of een koffie gaan drinken met vrienden bijvoorbeeld. Goed idee, maar dat kan niet altijd. Lifecoach Wim Annerel leert je hoe je een 'time-in' kan inlassen.

 • 2 minuten kunnen je leven veranderen!

  Een positief verschil maken in je leven hoeft niet altijd met een enorme sprong te gebeuren. Lifecoach Wim Annerel merkt dat het vaak de eigen overtuigingen zijn die ons het meeste tegenhouden om ons leven te verbeteren. Als je echter begint met kleine stapjes, kan je je leven veranderen in slechts een paar minuten per dag. Hier lees je al 5 van die stapjes die een wereld van verschil kunnen maken.

 • 10 tips voor een rustiger leven!

  Heb jij ook zoveel gedachten ronddolen in je bovenkamer? Word je soms wakker met een hoofd vol dingen die je te doen hebt? Verlang je naar een leven met minder zorgen en rusteloosheid? Dan is het hoog tijd om je leven eenvoudiger te maken. Lifecoach Wim Annerel deelt 10 manieren om daar meteen mee te starten!

Zorgeloos en veilig investeren in parkings aan de kust.

Naast hotelkamers worden tegenwoordig ook parkings verkocht in bestaande kusthotels. Investeer mee in parkeergarages en profiteer van de vele voordelen, zoals een betaalbare instapprijs en lage onderhoudskosten. Dankzij de topligging van dit hotel vlakbij een wereldhaven, bent u zeker van een hoog bezettingspotentieel van de parking, het hele jaar door. Interesse? Vraag vrijblijvend meer info aan.

 • Deze 3 denkwijzen houden je geluk tegen

  Als je met pensioen gaat, ziet je leven er plots helemaal anders uit dan toen je nog elke ochtend naar het werk vertrok. Sommige mensen vinden het moeilijk om de dagen te vullen, missen sociaal contact of beginnen te piekeren. Lifecoach Wim Annerel geeft je enkele tips om negatieve gedachten uit je hoofd te bannen om opnieuw het geluk te vinden.

 • Twijfel jij ook zo aan jezelf? Deze 4 tips kunnen helpen!

  Ken je dat vervelende maar overtuigende stemmetje vanbinnen dat jou doet twijfelen aan jezelf? Andrea had er steeds meer last van. Het stemmetje hield haar tegen om kansen te grijpen op haar werk en in haar relaties. Dankzij deze vier nuttige tips van lifecoach Wim Annerel kon ze dat innerlijke stemmetje een toontje lager laten zingen.

 • Jezelf motiveren doe je zo: 9 tips!

  Heb je dat ook soms? Je had zulke goede voornemens om aan je conditie te werken, of om de zolder helemaal op te ruimen, of om een nieuwe taal te leren? Maar op een zeker moment raakt je plan in het slop. Life coach Wim Annerel reikt je 9 manieren aan om opnieuw uit dat dipje te klimmen en er voluit voor te gaan.

Extra veilig in het verkeer. Wat als ze 's avonds niet meer thuis zouden komen?

Donker? Regen? Sneeuw? Laagstaande zon? Met het Clear Vision-scherm verbeter je je zicht in het donker, bij slecht weer en bij felle zon. Onmisbaar voor elke chauffeur. Zowel 's avonds, 's nachts als bij volle zon een verbetering van de veiligheid. Laat je geliefde 's avonds veilig terug thuis komen! Meer info & bestellen, klik hier.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.