SenNetRedactie

Nooit meer koud met Aterno

Ben jij klaar voor de koude en donkere dagen? Wij wel - dankzij Aterno. Altijd genieten van een comfortabel warm huis, terwijl je eigenlijk ook nog eens op je energierekening bespaart. Dat is waar je op kan rekenen met de elektrische verwarming van Aterno. Bovendien ben je zeker van een veilig én gebruiksvriendelijk systeem. Nooit meer koud, altijd gezellig. Meer info?

 • Pieker jij je suf? 3 antipiekertips die werken!

  Piekeren is een van de meest voorkomende destructieve gewoonten. Als je verdwaalt in negatieve gedachten die je ’s nachts wakker houden, levert je dat helemaal niets op. Je krijgt er onnodig stress door en het slorpt je energie op. Lifecoach Wim Annerel deelt drie nuttige tips om snel komaf te maken met die zorgelijke gedachten. Maak je geest leeg en stop met je suf te piekeren!

 • Zo maak je van geluk een gewoonte!

  Denk jij dat geluk een toestand is die maar enkelen kunnen bereiken? Lifecoach Wim Annerel is ervan overtuigd dat geluk jouw geboorterecht is: het is bereikbaar voor ieder van ons. Neem je gewoontes eens onder de loep, want die bepalen voor een groot deel jouw geluksgevoel. Door je positieve gewoontes aan te meten, kan je al een pak gelukkiger worden!

 • Verspil geen tijd meer aan deze 7 zorgen

  Veel mensen stoppen onnodig veel tijd en energie in zich zorgen maken over onbenulligheden en situaties die ze niet kunnen veranderen. Lifecoach Wim Annerel brengt 7 bekommernissen onder de aandacht die het niet waard zijn om je hoofd over te breken. Leer ze los te laten en focus je enkel op belangrijke dingen in je leven!

Vier vanaf 20 oktober mee met ’15 Jaar De Romeo’s’

De Romeo’s bestaan 15 jaar en dat vieren ze met 3 unieke theaterconcerten, waar ze hun grootste hits brengen, maar ook nieuwe liedjes uit hun jubileum-cd. De première vindt plaats op zaterdag 20 oktober in de Antwerpse Stadsschouwburg. Op 24 november spelen ze in het Ethias Theater te Hasselt en 30 november sluiten ze hun tournee af in Kursaal Oostende. Kom meefeesten met Chris, Gunther en Davy, en bestel vandaag nog je tickets op www.ticketkopen.eu

 • Kleine overwinningen versterken je zelfvertrouwen!

  We hebben ze allemaal: slechte gewoontes. Meestal aanvaard je ze gewoon, maar soms werken ze je tegen en dan weet je dat je er maar beter iets aan doet. Dat heb je vast al vaak gedacht, maar misschien raak je niet verder dan dat omdat je niet in jezelf gelooft. Lifecoach Wim Annerel wil je tonen dat je met kleine overwinningen per keer al een heel eind komt! Ze zijn de perfecte aanmoediging om door te zetten.

 • Bewust in het leven staan? 5 vragen voor het slapengaan!

  Verlopen de dagen zoals je zou willen? Sta vanavond eens stil bij de voorbije dag als je onder de wol kruipt. Hoe voel je je? Was het een geslaagde dag? Of niet echt? Was vandaag een representatieve dag voor wie je bent of wie je wilt zijn? Lifecoach Wim Annerel wil je aan de hand van 5 vragen helpen om bewuster te leven.

 • ‘Ik ben te dom, ik kan dat niet.’ Wat is jouw excuus?

  De meeste mensen vinden altijd wel een reden om hun dromen niet na te jagen, om toch geen actie te ondernemen, om geen risico’s te hoeven nemen. ‘Ik kan dat niet’, ‘ik heb geen tijd’, ‘ik wacht op het goede moment …’ Excuses of smoesjes genoeg, maar die zijn nefast voor je leven. Lifecoach Wim Annerel confronteert je met typische excuses en spoort je aan om die kans toch te grijpen!

Waarom zou je vocht in huis aanpakken?

Heel wat huizen hebben last van vochtproblemen. Niet alleen zorgt vocht voor aangetaste muren waardoor het behangpapier of de verf afbladdert, ook de impact op je gezondheid is niet te onderschatten. Overweeg daarom zeker om een expert langs te laten komen voor gratis advies. Als duwtje in de rug krijg je bovendien van ons € 100 om het vocht in huis definitief op te lossen. Meer info?

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.