Warm én zuinig: waarom Aterno goed is voor je verbruik

Er letterlijk én figuurlijk warmpjes bijzitten, wie wil dat nu niet? Hoewel elektriciteit en verwarming steeds duurder worden, heeft Aterno dé oplossing om het lekker warm te hebben zonder dat er een koude wind doorheen je rekeningen waait. Dankzij hun accumulatorsteen verwarm je namelijk de hele dag door zonder dat je constant elektriciteit verbruikt. Download de gratis gids en lees er alles over!

 • 6 eenvoudige gewoontes van mensen zonder stress

  Heb jij veel last van stress? Het zijn niet enkel de grote beslissingen en uitdagingen in je leven, zoals je loopbaan, relaties, geld en gezondheid, die je stress kunnen bezorgen. Elke dag kunnen er probleempjes de kop opsteken waar je je onnodig druk om maakt. Om je stress onder controle te houden, somt lifecoach Wim Annerel zes kleine gewoontes op die een groot verschil kunnen maken.

 • Vol motivatie je doelen bereiken in 2018 met deze 5 tips!

  Heb je dat ook al eens meegemaakt: je bent aan het werk, kijkt op de klok, en ontdekt dat er uren zijn voorbijgevlogen. Je was zo diep verzonken in iets dat je graag doet, dat je niet beseft hebt hoe lang je al bezig was. Vind je het lastig om gemotiveerd te raken of te blijven? Dan deelt lifecoach Wim Annerel graag 5 tips zodat je vol goede moed het nieuwe jaar in kan!

 • Deze slechte gewoonten ben je liever kwijt dan rijk

  Je gewoonten bepalen wie je bent. Sommige gewoonten belemmeren echter je vooruitgang of je geluk. Je wilt die waarschijnlijk graag opgeven, maar daar moet je natuurlijk wel zelf iets voor doen! Wim Annerel raadt je aan een lijstje te maken van die gewoonten die je uit je leven wil verwijderen. En daar werk van te maken. Tijd voor goede voornemens?

Investeer in vastgoed met 100% verhuurgarantie.

Bent u op zoek naar een vastgoedinvestering met gegarandeerde huurinkomsten? Kies dan voor vastgoed met de diensten van een verhuurkantoor en profiteer direct, zelfs bij leegstand. Bovendien hoeft u zich niet te bekommeren om klassieke huurdersproblemen zoals onderhoud en administratie. U kunt al investeren in vastgoed met verhuurgarantie vanaf €144.500. Klik hier voor meer informatie.

 • Deze fout zorgt ervoor dat je niet perfect gelukkig bent

  Er is een veelgemaakte fout die je kan vermijden om jouw geluk, voldoening en succes aanzienlijk te verhogen. Als lifecoach ziet Wim Annerel dat heel wat mensen deze fout voortdurend maken, en ook hij maakt zich er soms schuldig aan. Als je je hier niet meer door laat vangen, zou je het grootste deel van de ontevredenheid in je leven al kunnen oplossen. Over welke fout gaat het?

 • De FORMIDABEL-methode tegen stress en zorgen

  Zoek je een manier om beter om te gaan met alle stress en zorgen die het leven naar je gooit? Zodat je met meer zelfvertrouwen en geluk een succes kan maken van je dag? Lifecoach Wim Annerel deelt graag de FORMIDABEL-methode met jou om minder stress en meer geluk te krijgen in je leven en je werk.

 • Zo krijg je meer zelfvertrouwen!

  Hoe kan ik meer zelfvertrouwen krijgen? Dat is een vraag die vaak gesteld wordt aan lifecoach Wim Annerel. Het antwoord kan voor iedereen anders zijn en bestaat vaak uit een ontwikkelingsplan dat enige tijd vraagt. Toch kunnen deze drie tips je al een stapje vooruit helpen om je zelfvertrouwen te versterken.

Exclusief vastgoed in Oostduinkerke

Woon omringd door de beste service, in een privépark. Beukenhof ligt op een droomlocatie vlakbij het strand. Winkels en terrasjes liggen om de hoek, maar eens in het uitgestrekte privédomein, komen de bewoners in een oase van rust. Moderne assistentiewoningen met mooie terrassen, een privérestaurant én een wellness met sauna en binnenzwembad maken van Beukenhof uw ideale thuis. Meer informatie.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.