SenNetRedactie

Langer thuis wonen dankzij de Wit-Gele Kruis zorgcentrale!

Dankzij het personenalarm van het Wit-Gele Kruis kom je in geval van nood met één druk op de knop in contact met een verpleegkundige van onze zorgcentrale. Niet noodzakelijk om mantelzorgers aan te duiden / Ook als je niet in zorg bent bij het Wit-Gele Kruis / Ongeacht bij welk ziekenfonds je bent aangesloten / Voor- en nazorg op maat van jouw behoeften. Meer info via www.witgelekruis.be

 • In De Standaard: het uiterst interessante themadossier ‘Senioren’!

  Op woensdag 19 september kon je een bijzondere themaspecial terugvinden bij je krant De Standaard. Je krijgt er een antwoord op uitdagingen waar 55-plussers vandaag mee geconfronteerd worden, leest leuke verhalen van onder andere Margriet Hermans én je kan onze eigen Jean-Pierre Vyncke herkennen in het voorwoord van het dossier! Heb je het gemist? Lees het volledige dossier hier gratis!

 • Hoe ga je om met ‘moeilijke mensen’ in je omgeving?

  ‘Het leven zou toch zoveel makkelijker zijn als ik maar niet met al die moeilijke mensen moest omgaan,’ zuchtte Carolien onlangs bij lifecoach Wim Annerel. Herkenbaar? Je kan anderen niet veranderen, maar je kan hun gedrag tegenover jou wel proberen te sturen. Denk eens na of je hun ‘moeilijke gedrag’ niet zelf op de een of andere manier beloont …

 • Je mag wel eens wat vriendelijker zijn voor jezelf: 4 tips!

  Vaak zijn we hard voor onszelf, te hard. Niets wat je doet is ooit goed genoeg, je kan altijd beter. Voor sommige mensen kan dat helpen om gedisciplineerd grootse dingen te bereiken, maar je kan ook té kritisch zijn voor jezelf, en dat komt meestal wel met een pijnlijk prijskaartje. Lifecoach Wim Annerel vindt dat het tijd is om wat vriendelijker te zijn voor jezelf.

Slim investeren in business flats met bewezen opbrengst

Wilt u zorgeloos genieten van de opbrengst van uw vastgoed, zonder de problemen van klassieke verhuur? Kies dan voor het gemak én het hoge opbrengstpotentieel van business flats in de haven van Zeebrugge. Door de steeds groeiende vraag naar betaalbare overnachtingen voor buitenlandse contacten, kan Holiday Suites Zeebrugge het hele jaar door uw business flat voor u verhuren. Meer informatie.

 • Boost je zelfvertrouwen met deze 5 tips

  Zelfvertrouwen is niet iets waarmee je geboren wordt. Het is iets dat je ontwikkelt. Maar velen van ons zijn grootgebracht door volwassenen die ons herinnerden aan onze fouten en gebreken, meer dan aan onze successen en vaardigheden. Als je zo’n jeugd hebt gehad, dan is het als volwassene een bijzondere uitdaging om je zelfvertrouwen te ontwikkelen. Dat merkt lifecoach Wim Annerel vaak in zijn praktijk.

 • Gelukkiger leven? Zeg ‘ja’ tegen deze 3 dingen

  ‘Neen’ zeggen tegen het onbekende en moeilijke is vaak de makkelijkste optie, want je blijft in je comfortzone. Maar ‘ja’ zeggen kan je leven rijker en dieper maken, en meer geluk op je pad brengen. Lifecoach Wim Annerel somt drie dingen op die de moeite waard zijn om volmondig ‘ja’ tegen te zeggen.

 • Waarom je niet zo lui bent als je denkt!

  Wanneer iemand niet doet wat hij of zij toch zou moeten doen, noemen we die vaak gewoon lui. Maar dat is dikwijls helemaal niet zo! Vaak maken we de fout om gedrag toe te schrijven aan een fundamentele karaktertrek, in plaats van aan de context, de situatie en de omgeving. Lifecoach Wim Annerel geeft je 5 concrete tips waardoor je niet langer een enorme portie wilskracht hoeft op te brengen.

Hoe woont de 50-plusser in Vlaanderen?

Bewoners delen niet alleen hun woning, maar ook hun plezierige en eerder nare ervaringen met SeniorenNet in ‘Onder één dak’, een boeiende reeks over alternatieve woonvormen. Kangoeroewonen, boemerangwonen, co-wonen, satellietwonen en veel meer komen aan bod in de openhartige interviews. Lees er alles over in het dossier ‘Onder één dak’.

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.