SenNetRedactie

Nieuwe erkende assistentiewoningen in De Panne

Maak kennis met Residentie Surleau: betaalbare assistentiewoningen, in een huiselijke buurt met winkels en flexibele comfort- en zorgdiensten. Kers op de taart: een fantastische ligging, vlak bij de zee. Spitste u uw oren? Kom dan zeker naar de gratis en vrijblijvende infosessie op zaterdag 16 december om 14.30 uur. Schrijf u snel in via www.residentie-surleau.be.

 • ‘Iedereen moet mij graag zien’: lijd jij aan de behaagziekte?

  Wil je graag door iedereen lief of vriendelijk gevonden worden? En ontken je daardoor vaak je eigen behoeften? Dan ben je waarschijnlijk een ‘people pleaser’, een ‘mensenbehager’, iemand die iedereen rondom zich altijd wilt tevredenstellen. Dankzij de test van lifecoach Wim Annerel kom je te weten of jij aan de behaagziekte lijdt.

 • Deze fout zorgt ervoor dat je niet perfect gelukkig bent

  Er is een veelgemaakte fout die je kan vermijden om jouw geluk, voldoening en succes aanzienlijk te verhogen. Als lifecoach ziet Wim Annerel dat heel wat mensen deze fout voortdurend maken, en ook hij maakt zich er soms schuldig aan. Als je je hier niet meer door laat vangen, zou je het grootste deel van de ontevredenheid in je leven al kunnen oplossen. Over welke fout gaat het?

 • De FORMIDABEL-methode tegen stress en zorgen

  Zoek je een manier om beter om te gaan met alle stress en zorgen die het leven naar je gooit? Zodat je met meer zelfvertrouwen en geluk een succes kan maken van je dag? Lifecoach Wim Annerel deelt graag de FORMIDABEL-methode met jou om minder stress en meer geluk te krijgen in je leven en je werk.

Sweex Virtual Reality-Bril Zwart

Bevestig uw smartphone in deze virtual reality-bril en ga helemaal op in een film- of gamewereld. Verstelbare lenzen en ergonomisch gevormde kussentjes garanderen een perfecte pasvorm en een indrukwekkende gebruikerservaring. Bestellen kan hier.
 • Lijd jij ook aan FoMO? En hoe raak je ervan af?

  Ben jij bang om iets te missen? Om niet mee te kunnen praten met je vrienden of familie? Ben je vergroeid met je smartphone of tablet en volg je het doen en laten van je Facebookvrienden op de voet? Wil je op elke vergadering en uitstap van je vereniging aanwezig zijn omdat je niets belangrijks wilt mislopen? Dan lijd je misschien wel aan FoMO, of ‘Fear of Missing Out’, de angst om iets te missen. Lifecoach Wim Annerel wijst je op de gevolgen en reikt tips aan om ervan af te raken.

 • 6 tips om je leven te vereenvoudigen

  Op vakantie wordt het life coach Wim Annerel telkens weer duidelijk hoe hij kan leven met minder. In een vakantiehuis heeft hij veel minder spullen ter beschikking dan thuis. En net door al die overvloed en complexiteit te missen, kan hij zich beter ontspannen en focussen op bijvoorbeeld een boek lezen of schrijven. Hoe is dat bij jou? Ben jij ook op zoek naar meer focus, meer ontspanning en minder stress?

 • Zo houd je jouw 4-in-1-lichaam gezond

  Hoe ouder je wordt, des te belangrijker het is dat je lichaam gezond blijft. Maar wist je dat je eigenlijk vier lichamen in één bezit? Hoe hou je die dan allemaal gezond om krachtiger in het leven te staan? Life coach Wim Annerel geeft je enkele praktische tips.

Nieuwe erkende assistentiewoningen in De Panne

Maak kennis met Residentie Surleau: betaalbare assistentiewoningen, in een huiselijke buurt met winkels en flexibele comfort- en zorgdiensten. Kers op de taart: een fantastische ligging, vlak bij de zee. Spitste u uw oren? Kom dan zeker naar de gratis en vrijblijvende infosessie op zaterdag 16 december om 14.30 uur. Schrijf u snel in via www.residentie-surleau.be.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.

U kent SeniorenNet al,

Maar SeniorenNet wil jou leren kennen

please make me pretty Benny!!

mij niet meer vragen = cookie