SenNetRedactie

Zin in een leuke rondreis door de Parel van de Middellandse Zee, het eiland Mallorca?

De kilometerslange gouden zandstranden, bruisende badplaatsen, charmante baaitjes, de ongerepte natuur en het aangename subtropische klimaat maken van Mallorca een geweldige vakantiebestemming. Sympathieke reisbegeleider Eddy neemt je mee op een rondreis door het eiland, en jij overnacht in het viersterrenhotel El Cid vlakbij het strand. Alles aanwezig voor een zalige vakantie! Meer informatie vind je hier.

 • Zo word je een meester in communicatie

  Communiceren doen we in elke situatie: thuis, met familie of vrienden, op het werk, tijdens sociale activiteiten. Effectief communiceren is dan ook een waardevolle vaardigheid om onder de knie te krijgen. Want slecht communiceren kan desastreuze gevolgen hebben: tijdverlies, gekwetste gevoelens, misverstanden, onproductieve gesprekken en gebrek aan vooruitgang. Lifecoach Wim Annerel somt zeven basisregels op die je kan toepassen om beter te communiceren.

 • Lijd jij ook aan FoMO? En hoe raak je ervan af?

  Ben jij bang om iets te missen? Om niet mee te kunnen praten met je vrienden of familie? Ben je vergroeid met je smartphone of tablet en volg je het doen en laten van je Facebookvrienden op de voet? Wil je op elke vergadering en uitstap van je vereniging aanwezig zijn omdat je niets belangrijks wilt mislopen? Dan lijd je misschien wel aan FoMO, of ‘Fear of Missing Out’, de angst om iets te missen. Lifecoach Wim Annerel wijst je op de gevolgen en reikt tips aan om ervan af te raken.

 • 6 tips om je leven te vereenvoudigen

  Op vakantie wordt het life coach Wim Annerel telkens weer duidelijk hoe hij kan leven met minder. In een vakantiehuis heeft hij veel minder spullen ter beschikking dan thuis. En net door al die overvloed en complexiteit te missen, kan hij zich beter ontspannen en focussen op bijvoorbeeld een boek lezen of schrijven. Hoe is dat bij jou? Ben jij ook op zoek naar meer focus, meer ontspanning en minder stress?

Hou je drank en voeding steeds vers en gekoeld wanneer je onderweg bent

Vertrek je binnenkort op vakantie met de auto? Dan is deze koelbox voor jou een must-have! De thermo-elektrische koelbox heeft een capaciteit van 21 liter en koelt tot 15 graden beneden kamertemperatuur. Bovendien is dit eenvoudig schoon te maken en heeft de koelbox een 12V-aansluiting die in de meeste auto’s en zelfs boten past. Koop nu jouw koelbox op onze webshop en vertrek gerust op vakantie!
 • Vereenvoudig je leven met deze 3 wondervragen!

  Vind je het leven ook soms zo ingewikkeld, druk, zwaar en stresserend? Dan deelt life coach Wim Annerel graag drie wondervragen die hem en heel wat coachingklanten helpen om een eenvoudiger leven te creëren met minder stress, meer focus en meer plezier. Stel jezelf deze vragen geregeld doorheen de dag.

 • 10 tips om succesvol goede voornemens te maken

  Wil je dit jaar slanker worden, meer aan sport doen, gezonder eten, minder alcohol drinken, stoppen met roken, meer boeken lezen, minder stress ervaren … ? Je bent niet alleen. Dit is immers dé tijd van het jaar waarin veel mensen goede voornemens maken. Life coach Wim Annerel somt 10 punten op die je kunnen helpen om die voornemens waar te maken.

 • Voel je de hele dag goed door deze 9 tips!

  Lijkt je leven soms even snel voorbij te flitsen als het landschap als je op de trein zit? Door de drukte van het leven ren je van de ene verplichting naar de andere, waardoor de sleur om de hoek loert. Toch kan je volgens lifecoach Wim Annerel een aantal goede gewoontes aanleren, waardoor je genegenheid en respect voor jezelf toont. En die ‘details’ kunnen je de hele dag door een goed gevoel geven.

Herleef de jaren '60 met deze Retro Jukebox!

Heb jij ook soms nostalgie naar de flowerpower van de jaren ‘60? Dan kan deze Retro Tafelradio Jukebox jou vast terugbrengen naar die tumultueuze tijden. De ingebouwde speakers zorgen voor een goed geluid en de lampjes voor extra sfeer. Bovendien zijn het cd-compartiment en de radio netjes weggewerkt achter het authentieke design. Koop nu jouw Retro Tafelradio Jukebox op onze webshop.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.