SenNetRedactie

Uitzonderlijk: zeezicht aan de prijs van 10 jaar geleden.

Een eigen vakantieverblijf met zicht op zee is een droom van veel Belgen. Jammer genoeg was dat tot voor kort voor velen niet mogelijk. De prijzen van een vakantieverblijf met zicht op zee rijzen al enkele jaren de pan uit. Dankzij het nieuwste project van Holiday Suites kan dit terug in Blankenberge. Bijkomend: je appartement wordt verhuurd als je er zelf niet bent. Zo krijg je nog een extra opbrengst uit je vakantieverblijf.
 • Kleine overwinningen versterken je zelfvertrouwen!

  We hebben ze allemaal: slechte gewoontes. Meestal aanvaard je ze gewoon, maar soms werken ze je tegen en dan weet je dat je er maar beter iets aan doet. Dat heb je vast al vaak gedacht, maar misschien raak je niet verder dan dat omdat je niet in jezelf gelooft. Lifecoach Wim Annerel wil je tonen dat je met kleine overwinningen per keer al een heel eind komt! Ze zijn de perfecte aanmoediging om door te zetten.

 • Bewust in het leven staan? 5 vragen voor het slapengaan!

  Verlopen de dagen zoals je zou willen? Sta vanavond eens stil bij de voorbije dag als je onder de wol kruipt. Hoe voel je je? Was het een geslaagde dag? Of niet echt? Was vandaag een representatieve dag voor wie je bent of wie je wilt zijn? Lifecoach Wim Annerel wil je aan de hand van 5 vragen helpen om bewuster te leven.

 • ‘Ik ben te dom, ik kan dat niet.’ Wat is jouw excuus?

  De meeste mensen vinden altijd wel een reden om hun dromen niet na te jagen, om toch geen actie te ondernemen, om geen risico’s te hoeven nemen. ‘Ik kan dat niet’, ‘ik heb geen tijd’, ‘ik wacht op het goede moment …’ Excuses of smoesjes genoeg, maar die zijn nefast voor je leven. Lifecoach Wim Annerel confronteert je met typische excuses en spoort je aan om die kans toch te grijpen!

Het is weer zalig barbecueweer: zo maak je de perfecte hamburger!

Niets geeft je sneller dat heerlijke zomergevoel dan een gezellige barbecue. Veel mensen kiezen steevast voor een stevige portie vlees met aardappelen in de schil, maar met een barbecue kan je eigenlijk alle kanten uit! Dankzij deze tips van foodblogger Judith Pagrach word jij de koning(in) achter de grill! Bovendien leert ze je 7 geheimen voor de perfecte hamburger. Het water loopt ons al in de mond!
 • Zo leer je weer meer van jezelf te houden

  Ben jij soms te hard voor jezelf? Vind je dat je niets goed kan doen? Een van de beste dingen die je vandaag voor jezelf kunt doen, is vriendelijk zijn voor jezelf. Want van jezelf houden is de basis van een gelukkig en positief leven. Je leven wordt er lichter door, je relaties zullen verbeteren en het is bovendien goed voor je zelfvertrouwen. Lifecoach Wim Annerel ...

 • Zo gooi je je slechte gewoontes overboord

  Heb jij een bepaalde slechte gewoonte al gewoon aanvaard alsof het normaal gedrag is? De rommel die zich blijft opstapelen in huis, het overgewicht dat toeneemt terwijl je nog altijd niet veel aan sport doet, de relatie die je laat aanmodderen, noem maar op. Je accepteert vandaag wat je ooit onacceptabel vond. Lifecoach Wim Annerel wil je met dit artikel wakker schudden.

 • Stop met deze 5 dingen en word weer meester over jouw leven

  Voel je je een speelbal van het leven? Of heb je de touwtjes in handen? Het maakt een enorm verschil voor je geluksgevoel. Enkel wie zich meester voelt over zijn leven, kan zich gelukkig voelen en voldoening ervaren. Daarom geeft lifecoach Wim Annerel je 5 dingen waar je maar beter mee stopt als je de controle over je leven wilt behouden.

In nood of ziek op reis?

Als je je vakantie aan het plannen bent, denk je in de eerste plaats allicht aan ontspanning en leuke uitstapjes. Gelijk heb je! Maar het loont ook de moeite om even stil te staan bij onvoorziene problemen, zodat je weet wat je te doen staat als je toch zoveel pech zou hebben eenmaal je in het buitenland bent.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.