10-daagse rondreis door 2 pareltjes van de Middellandse Zee!

Heb je zin om eropuit te trekken met een groep reislustige 50-plussers? Deze 10-daagse rondreis brengt je door Mallorca en Menorca, twee paradijsjes met prachtige zandstranden, indrukwekkende natuurgebieden en een uiterst interessante cultuur. Denk daarnaast ook aan het subtropische klimaat, en je weet dat je goed zit voor een ontspannende reis. Eerste vertrek: 19 mei. Meer info en boeken?
 • 7 simpele stappen om het beste van elke dag te maken

  Brenda berekende op haar 50ste verjaardag dat ze al ongeveer 18.250 dagen had geleefd. Ze hoopt om 80 jaar te worden, dat wil zeggen dat ze nog zo’n 10.950 dagen te leven heeft. Ze kan dus beter maar het beste maken van elke dag. Net als jij! Lifecoach Wim Annerel geeft je 7 tips om elke dag als een geschenk te beleven.

 • Zo leer je weer meer van jezelf te houden

  Ben jij soms te hard voor jezelf? Vind je dat je niets goed kan doen? Een van de beste dingen die je vandaag voor jezelf kunt doen, is vriendelijk zijn voor jezelf. Want van jezelf houden is de basis van een gelukkig en positief leven. Je leven wordt er lichter door, je relaties zullen verbeteren en het is bovendien goed voor je zelfvertrouwen. Lifecoach Wim Annerel ...

 • Zo gooi je je slechte gewoontes overboord

  Heb jij een bepaalde slechte gewoonte al gewoon aanvaard alsof het normaal gedrag is? De rommel die zich blijft opstapelen in huis, het overgewicht dat toeneemt terwijl je nog altijd niet veel aan sport doet, de relatie die je laat aanmodderen, noem maar op. Je accepteert vandaag wat je ooit onacceptabel vond. Lifecoach Wim Annerel wil je met dit artikel wakker schudden.

Test onze relaxzetels tijdens opendeurdagen 9-11 maart!

Kampt u met een fysieke beperking? Hebt u moeite om op te staan vanuit een zithouding? Hoog tijd voor een sta-op-stoel! De relaxzetels bieden prima zitcomfort en de kantelfunctie helpt u om makkelijker op te staan. Test het zelf uit, inclusief een hapje en drankje, tijdens het opendeurweekend: 9 en 10 maart van 11 tot 17 uur, 11 maart van 13 tot 17 uur. Adres: Bredabaan 259, 2930 Brasschaat. Meer info?

 • Zo maak je je dag onmiddellijk beter!

  Op sommige dagen word je overweldigd door tientallen afspraken, boodschappen en een almaar groeiende to-dolijst. Andere dagen lijk je op automatische piloot te leven. Niets gaat echt mis, maar toch voel je je niet op en top. Dan kan je zin hebben in een time-out: een wandeling of een koffie gaan drinken met vrienden bijvoorbeeld. Goed idee, maar dat kan niet altijd. Lifecoach Wim Annerel leert je hoe je een 'time-in' kan inlassen.

 • 2 minuten kunnen je leven veranderen!

  Een positief verschil maken in je leven hoeft niet altijd met een enorme sprong te gebeuren. Lifecoach Wim Annerel merkt dat het vaak de eigen overtuigingen zijn die ons het meeste tegenhouden om ons leven te verbeteren. Als je echter begint met kleine stapjes, kan je je leven veranderen in slechts een paar minuten per dag. Hier lees je al 5 van die stapjes die een wereld van verschil kunnen maken.

 • 10 tips voor een rustiger leven!

  Heb jij ook zoveel gedachten ronddolen in je bovenkamer? Word je soms wakker met een hoofd vol dingen die je te doen hebt? Verlang je naar een leven met minder zorgen en rusteloosheid? Dan is het hoog tijd om je leven eenvoudiger te maken. Lifecoach Wim Annerel deelt 10 manieren om daar meteen mee te starten!

Een kleine rookmelder die je zonder zorgen beschermt

Op zoek naar een veilige rookmelder? Dan is de minirookmelder ASD-10Q van Cheyns vast iets voor jou! Door de lange levensduur van de batterij hoef je 10 jaar lang niet naar deze rookmelder om te kijken. Hierdoor is dit toestel niet alleen veilig maar ook milieuvriendelijk. Bovendien voldoet de ASD-10Q aan de laatste EN14604-voorschriften. Koop dus nu jouw rookmelder op onze webshop!

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.