SenNetRedactie

Moeiteloos op weg met de elektrische fiets

Vind jij het ook leuk om met meewind in de rug te fietsen? Op een elektrische fiets krijg je continu dat gevoel. Naast comfort, zijn ook de milieuvriendelijkheid en snelheid (tot 25 km/u) redenen om voor een elektrische fiets te kiezen. Alleen is zo’n fiets vaak duur in aankoop. Daarom biedt Lidl nu een budgetvriendelijke e-bike aan! Met een bereik van 140 km worden ook lange afstanden kinderspel. Meer info?

 • 5 goeie redenen om je kleinkind een extra knuffel te geven vandaag

  Grootouder worden is iets heel bijzonders. Je kleine pummeltje heeft nu zelf zijn of haar eigen pummeltje op de wereld gezet. Je opvoedtaak zit erop, je kan volop genieten van je kleinkind en samen leuke dingen doen. Een hechte band is van onschatbare waarde voor je eigen welzijn en voor dat van je kleinkind. Pak je kleine spruit maar eens goed vast vandaag, want het is Internationale Knuffeldag!

 • Laat beperkende gedachten je leven niet bepalen

  ‘Als ik iets probeer, bestaat de kans dat ik misluk’ of ‘ik kan dat niet’. Het zijn slechts enkele gedachten die ons beperken in wat we doen. Laat je niet beperken door je gedachten, stop er vandaag nog mee. Lifecoach Wim Annerel heeft een plan van aanpak klaar.

 • Vergeet de bucketlist. Maak dit jaar een fuck-itlist!

  Nu het nieuwe jaar voor de deur staat, gaan veel mensen aan de slag om een bucketlist op te stellen. Een verlanglijst van doelen die ze nog willen bereiken, plaatsen die ze willen bezoeken, ervaringen die ze willen opdoen. Prachtig en hoopvol voor de ene, weinig realistisch en benauwend voor de ander. Als we dit jaar nu eens geen bucketlist opstellen, maar een fuck-itlist?! Een lijst met dingen waar je voortaan ‘nee’ tegen zegt, die je niet meer aan je hart laat komen. Klinkt bevrijdend, niet?

Goesting om een écht Antwerps icoon beter te leren kennen?

Ontdek in de Stadsbrouwerij alles over Antwerpen als bierstad, de Belgische bieren en het complete brouwproces. Zet je lippen aan een De Koninck, Wild Jo en Tripel d’Anvers. Ga lekker shoppen of eten bij de verschillende smaakmakers op de site van de brouwerij. Klinkt als een goed gevulde en leuke daguitstap die zéker de moeite waard is, niet? Meer info.
 • Waarom je vaker ‘neen’ mag zeggen: 7 voordelen

  ‘Het is zo moeilijk om neen te zeggen,’ vertelt Barbara aan lifecoach Wim Annerel. ‘Ik voel me dan egoïstisch, schuldig, verlegen zelfs. Ik wil niet dat mensen slecht over mij denken. Soms is het gewoon makkelijker om ja te zeggen dan om om te gaan met mijn angst voor de reacties van anderen.’ Herkenbaar? Ontdek dan deze 7 voordelen van vaker ‘neen’ zeggen!

 • In De Standaard: het uiterst interessante themadossier ‘Senioren’!

  Op woensdag 19 september kon je een bijzondere themaspecial terugvinden bij je krant De Standaard. Je krijgt er een antwoord op uitdagingen waar 55-plussers vandaag mee geconfronteerd worden, leest leuke verhalen van onder andere Margriet Hermans én je kan onze eigen Jean-Pierre Vyncke herkennen in het voorwoord van het dossier! Heb je het gemist? Lees het volledige dossier hier gratis!

 • Hoe ga je om met ‘moeilijke mensen’ in je omgeving?

  ‘Het leven zou toch zoveel makkelijker zijn als ik maar niet met al die moeilijke mensen moest omgaan,’ zuchtte Carolien onlangs bij lifecoach Wim Annerel. Herkenbaar? Je kan anderen niet veranderen, maar je kan hun gedrag tegenover jou wel proberen te sturen. Denk eens na of je hun ‘moeilijke gedrag’ niet zelf op de een of andere manier beloont …

De Fab Four zijn terug: met korting naar The Beatles Revival

Bij een legendarische groep van wereldniveau als The Beatles hoort een even legendarische tribute band. The Beatles Revival is bijna een volledige kopie van de echte Beatles: hun look is perfect en ze klinken net zo authentiek als de echte Fab Four. Niet te missen dus! Dankzij SenNet en Neos kan jij extra voordelig naar het concert op 3 juni in Capitole Gent. Meer info en inschrijven?

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.