Ontdek de sleutels tot het succes van beleggingsvastgoed.

Wilt u uw geld goed laten opbrengen met een vastgoedinvestering, maar kunt u geen keuze maken uit de talloze mogelijkheden? Vier jaar geleden kochten een 90-tal mensen kamers in Hotel Mercure Oostende. Zij genieten momenteel van € 7242,08 opbrengst per jaar. Heeft u interesse in een investering in hotelvastgoed? Instappen in soortgelijke Mercure-projecten kan nog! Vraag vrijblijvend meer info aan.

 • Verleg je focus van nemen naar geven

  De meeste mensen kijken naar iets of iemand en denken ‘wat kan ik hieruit halen?’. Meer nog, sommigen proberen steeds het onderste uit de kan te halen. Zij doen dat omdat ze geloven dat de wereld een plaats is van gebrek. Healingcoach Isabelle Lambrecht focust liever op overvloed en een mentaliteit van geven.

 • Haat en liefde liggen dicht bij elkaar

  Dit zal allicht voor veel mensen herkenbaar klinken: het ene moment ben je een godsgeschenk, het andere krijg je allerlei verwijten naar je hoofd geslingerd en kan je alleen maar blozen van pure onmacht en miskenning. Meestal zie je het gewoon niet aankomen en begrijp je helemaal niet wat er aan de hand is. Haat en liefde liggen dicht bij elkaar, wel ja ... Healingcoach Isabelle Lambrecht is daar niet zo zeker van.

 • Liefdevol zijn; de meesten doen net het omgekeerde

  Wie rechttoe rechtaan in het leven staat, krijgt al eens het label ‘liefdeloos’ opgeplakt. Als je bijvoorbeeld geen medelijden toont of bewust uit de ander zijn of haar emotionele speelveld (lees: het drama) blijft, kan er getwijfeld worden aan je liefde. Volgens healingcoach Isabelle Lambrecht is dat echter net de manier om vol liefde te handelen.

Exclusief vastgoed in Oostduinkerke

Woon omringd door de beste service, in een privépark. Beukenhof ligt op een droomlocatie vlakbij het strand. Winkels en terrasjes liggen om de hoek, maar eens in het uitgestrekte privédomein, komen de bewoners in een oase van rust. Moderne assistentiewoningen met mooie terrassen, een privérestaurant én een wellness met sauna en binnenzwembad maken van Beukenhof uw ideale thuis. Meer informatie.

 • Sluit vriendschap met je leven en je lichaam

  Hoe vaak heb je al niet gezucht wat een lastpak je lichaam is? Je de haren uit je hoofd willen trekken omdat je lichaam pijn doet? Die verzuchtingen waren ook voor healingcoach Isabelle Lambrecht heel herkenbaar, totdat ze besloot vriendschap te sluiten met haar lichaam en haar leven.

 • Ben jij je bewust van het ‘beest’ in jou?

  Sinds jaar en dag wordt beeldspraak gebruikt om diepere boodschappen over te brengen. Die beeldspraak wordt verwerkt door je rechterhersenhelft, waardoor jij er je onderbewustzijn, en je innerlijke beest, mee kan omzeilen. Volgens healing coach Isabelle Lambrecht is het belangrijk om dat innerlijke beest te beteugelen en meer naar je ziel te luisteren.

 • De taal van je lichaam spreken: de atlas

  Alles op aarde is zinvol en heeft een reden van bestaan. Heel veel mensen begrijpen niet en/of wijzen af dat het lichaam de drager van de ziel is en met de persoonlijkheid (het ik) communiceert via het lichaam. Volgens healing coach Isabelle Lambrecht zal de bestaansreden van je lichaam begrijpen je leven veel gemakkelijker maken.

Zuinig, veilig & comfortabel: Aterno verwarming

Zuinig verwarmen zonder te besparen op je comfort? Ja hoor, het kan. Met Aterno geniet je elke dag van een warme thuis zonder je zorgen te maken over veiligheid, verbruik of onderhoud. Handig én aangenaam dus. Dit dankzij hun unieke accumulatorsteen die rustig verder verwarmt, ook nadat de elektriciteitstoevoer is uitgeschakeld. Meer weten? Download dan nu de gratis gids!

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.