SenNetRedactie

Gratis boekje over valpreventie aan te vragen!

Weet u dat één op de drie 65-plussers minstens één keer per jaar valt? Een valpartij kan ingrijpende fysieke, sociale, psychologische en financiële gevolgen hebben. Daarom heeft Otolift samen met het expertisecentrum Valpreventie & Mobiliteit een boekje uitgebracht met heel wat tips en een zelftest om na te gaan hoe veilig uw huidige situatie is. Volledig gratis en vrijblijvend. Begin vandaag nog aan valpreventie en vraag het boekje aan!

 • Waarom je net niét hard moet werken aan jezelf

  Healingcoach Isabelle Lambrecht houdt ervan om de aha-zo-zit-het-in-elkaar-blik te zien verschijnen bij haar klanten. De tools en inzichten die ze hen aanreikt, zorgen voor opluchting en enthousiasme. Heel spontaan krijgt zij dan als antwoord: ‘Ik heb nog veel werk aan mezelf’ of ‘Ik weet nu wat ik moet doen’. Maar je hoeft helemaal niet hard te werken aan jezelf, je mag alles wat al vanbinnen in jou aanwezig is ontdekken en aan de oppervlakte laten komen.

 • Overgewicht? Emotionele kilo's wegen zwaar door

  Nu de lente in het land is, wordt de koude wind langzaam maar zeker ingeruild voor een streepje zon. De brede slobbertrui verdwijnt weer in de kast, en je trekt lichtere kledij aan. Bij veel mensen komt de focus weer te liggen op beweging, voeding en hun gewicht. Volgens healingcoach Isabelle Lambrecht is het echter niet alleen een gebrek aan beweging en gezonde voeding dat zorgt voor overtollige kilo’s.

 • Depressie door de ogen van een healingcoach

  Depressie is tegenwoordig een van de meest voorkomende aandoeningen. Wat is er aan de hand? Is onze huidige prestatiegerichte maatschappij de ideale kweekvijver voor depressies en neerslachtigheid? Volgens healingcoach Isabelle Lambrecht is een depressie het gevolg van een territoriumconflict dat ontstaat door een minderwaardigheidsgevoel. Zo sluipt de onderdrukking als een dief je leven binnen.

Wat is duurzaam beleggen? En zijn we eigenlijk nog wel op tijd?

Duurzaamheid wordt almaar belangrijker in onze maatschappij. Steeds meer mensen zien het gevaar in van de klimaatopwarming, en zijn bereid om hun gedrag aan te passen om dit natuurfenomeen tegen te gaan. Jan Willem Hofland, Hoofd van Investment Centre bij ABN AMRO MeesPierson, de Private Banking tak van ABN AMRO in Nederland, legt uit wat de huidige trends zijn en wat duurzaam beleggen voor u zou kunnen betekenen. Lees verder.

 • Richt je focus niet op pijn, maar op bewustzijn

  We zijn allemaal biologisch geprogrammeerd om onszelf veilig te stellen. Dat is ons instinct. Ons lichaam is namelijk erg sterk, maar ook heel kwetsbaar tegelijkertijd. Vandaar dat angsten onze grootste obstakels zijn. Hoe bewuster jij in het leven staat, hoe minder je focus op bescherming zal liggen en hoe meer je ten volle kan leven. Healingcoach Isabelle Lambrecht over pijn en hoe de angst voor pijn je remt.

 • Laat die angst om te verliezen je niet hinderen

  Je herinnert je misschien nog wel de kreten van je ouders in je kindertijd: ‘Pas op voor ...!’ Het was oppassen geblazen in het leven of je kon iets verliezen. Je kon de kans op voeding, liefde, aandacht ... mislopen. Je raakte het vertrouwen en geloof kwijt in jezelf en in het leven. Volgens healingcoach Isabelle Lambrecht is het hoog tijd om dat verliesdenken los te laten!

 • Gebruik je lichaam om dingen los te laten

  Hoe kan je het snelst resultaat boeken of hoe werk je het best aan jezelf? Via je geest of via je lichaam? Dat is een vraag die healingcoach Isabelle Lambrecht al ontelbare keren gekregen heeft, maar het is eigenlijk een kip-of-eikwestie. Ze werken op elkaar in, maar de geest is het snelle en krachtige element. Omdat de meeste mensen echter onbewust leven en daardoor vastlopen in de geest, is voor de westerse mens het fysieke pad het meest vertrouwd.

Vochtbestrijding in België: 1 huis op 8 heeft vochtproblemen

Steeds meer Belgen kampen vroeg of laat met vocht in huis. Vochtproblemen kunnen vele vormen aannemen: vochtplekken op de muren, natte kelder, schimmel of condens … Toch hebben ze 1 ding gemeen: Een grondige oplossing uitstellen, is nefast voor uw woning en gezondheid. Vraag daarom hier je gratis diagnose. Hoe sneller je vochtproblemen aanpakt, hoe beter voor je woning, gezondheid én budget.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.