SenNetRedactie

Oproep: Heb jij op latere leeftijd een bedrijf gestart?

Voor een bijzonder dossier op SeniorenNet zijn wij op zoek naar mensen die op latere leeftijd zijn begonnen met ondernemen. Heb jij na je 50ste de stap gezet om je eigen bedrijf te starten? Wat waren jouw drijfveren? Ondervind je voor- of nadelen van je leeftijd? Hoe ben je te werk gegaan? Heb je bijvoorbeeld hulp gezocht bij organisaties zoals UNIZO? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Deel het hier.

 • Depressie door de ogen van een healingcoach

  Depressie is tegenwoordig een van de meest voorkomende aandoeningen. Wat is er aan de hand? Is onze huidige prestatiegerichte maatschappij de ideale kweekvijver voor depressies en neerslachtigheid? Volgens healingcoach Isabelle Lambrecht is een depressie het gevolg van een territoriumconflict dat ontstaat door een minderwaardigheidsgevoel. Zo sluipt de onderdrukking als een dief je leven binnen.

 • Er schuilt een verborgen kracht in je voornaam!

  Noemt iedereen jou bij de voornaam waarmee je geboren bent, of gebruiken ze toch vooral een andere roepnaam? Volgens healingcoach Isabelle Lambrecht is het belangrijk om je bewust te blijven van je echte naam, want je hebt die niet zomaar toevallig gekregen. Met je voornaam heb je bij je geboorte een rode draad voor je leven meegekregen, maar hoe je die uiteindelijk gebruikt, hangt helemaal van jou af.

 • ‘Niet’ jij je leven aan elkaar? Dan kan je niet genieten!

  Hoe vaak per dag gebruik jij de woorden 'niet' en 'moeten'? Het zijn woorden die op het eerste gezicht onschuldig lijken, maar die jou en anderen kunnen belemmeren te zijn wie jullie echt zijn. Healingcoach Isabelle Lambrecht hecht belang aan positieve communicatie zodat ze ten volle van het leven kan genieten.

Oproep: Deel jij je woning met iemand anders?

Deel jij ook je woning met een of meerdere vrienden of onbekenden? Hoe voel je je daarbij? Waarom heb je beslist om zo te gaan wonen? Voor een bijzonder dossier van SeniorenNet zijn wij op zoek naar mensen die hun ervaringen willen delen. We zijn benieuwd naar jouw verhaal! Deel het hier.

 • Gebruik je lichaam om dingen los te laten

  Hoe kan je het snelst resultaat boeken of hoe werk je het best aan jezelf? Via je geest of via je lichaam? Dat is een vraag die healingcoach Isabelle Lambrecht al ontelbare keren gekregen heeft, maar het is eigenlijk een kip-of-eikwestie. Ze werken op elkaar in, maar de geest is het snelle en krachtige element. Omdat de meeste mensen echter onbewust leven en daardoor vastlopen in de geest, is voor de westerse mens het fysieke pad het meest vertrouwd.

 • De waarheid kwetst het ego maar voedt het hart

  Wat denk jij van het spreekwoord ‘De waarheid kwetst’? Wat bedoelt men eigenlijk met de waarheid en wat zou die kunnen kwetsen? Twee vragen waar healingcoach Isabelle Lambrecht graag dieper op ingaat. Volgens haar is het spreekwoord onvolledig en wordt het beter uitgebreid naar 'De waarheid kwetst het ego maar voedt het hart'.

 • Wat zit er achter de reactie 'Ben je op je hoofd gevallen?!'?

  Je hebt het vast al eens meegemaakt dat iemand ietwat verbijsterd en geïrriteerd reageert op jouw boodschap met de woorden: ‘Ben je op je hoofd gevallen? Gebruik eens je verstand!’ Wat moet je daar nu mee aanvangen? Volgens healing coach Isabelle Lambrecht is zo’n reactie een afweermechanisme voor een diep verscholen innerlijke pijn omdat jij de nagel op de kop slaat. Niet op je hoofd gevallen dus.

Oproep: De zoektocht naar een nieuwe partner: jouw ervaringen

Ben jij na een relatiebreuk of na het verlies van je partner op zoek gegaan naar een nieuwe relatie? Hoe heb je dat aangepakt? Misschien ben je nog op zoek? Vind je het moeilijker om een partner te vinden nu je meer levenservaring hebt dan vroeger, of is dat net een pluspunt? Of heb je helemaal geen zin meer om van nul af aan te beginnen met iemand nieuw? Voor een bijzonder dossier op SeniorenNet zijn wij op zoek naar jouw ervaringen. Deel ze hier.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.