SenNetRedactie

Kies voor vastgoed met gegarandeerde verhuurinkomsten.

Wanneer u investeert in vastgoed met de diensten van een verhuurkantoor, hoeft u zich geen zorgen te maken over schade, het zoeken naar huurders en de huuradministratie. U koopt al een appartement vanaf €144.500 en profiteert direct, zelfs bij leegstand of wanbetaling. Met contracten van 9, 18 of 27 jaar bent u voor lange tijd zeker van inkomsten. Klik hier voor meer informatie.

 • Gebruik je lichaam om dingen los te laten

  Hoe kan je het snelst resultaat boeken of hoe werk je het best aan jezelf? Via je geest of via je lichaam? Dat is een vraag die healingcoach Isabelle Lambrecht al ontelbare keren gekregen heeft, maar het is eigenlijk een kip-of-eikwestie. Ze werken op elkaar in, maar de geest is het snelle en krachtige element. Omdat de meeste mensen echter onbewust leven en daardoor vastlopen in de geest, is voor de westerse mens het fysieke pad het meest vertrouwd.

 • De waarheid kwetst het ego maar voedt het hart

  Wat denk jij van het spreekwoord ‘De waarheid kwetst’? Wat bedoelt men eigenlijk met de waarheid en wat zou die kunnen kwetsen? Twee vragen waar healingcoach Isabelle Lambrecht graag dieper op ingaat. Volgens haar is het spreekwoord onvolledig en wordt het beter uitgebreid naar 'De waarheid kwetst het ego maar voedt het hart'.

 • Wat zit er achter de reactie 'Ben je op je hoofd gevallen?!'?

  Je hebt het vast al eens meegemaakt dat iemand ietwat verbijsterd en geïrriteerd reageert op jouw boodschap met de woorden: ‘Ben je op je hoofd gevallen? Gebruik eens je verstand!’ Wat moet je daar nu mee aanvangen? Volgens healing coach Isabelle Lambrecht is zo’n reactie een afweermechanisme voor een diep verscholen innerlijke pijn omdat jij de nagel op de kop slaat. Niet op je hoofd gevallen dus.

Een kleine rookmelder die je zonder zorgen beschermt

Op zoek naar een veilige rookmelder? Dan is de minirookmelder ASD-10Q van Cheyns vast iets voor jou! Door de lange levensduur van de batterij hoef je 10 jaar lang niet naar deze rookmelder om te kijken. Hierdoor is dit toestel niet alleen veilig maar ook milieuvriendelijk. Bovendien voldoet de ASD-10Q aan de laatste EN14604-voorschriften. Koop dus nu jouw rookmelder op onze webshop!
 • Op de juiste manier vertrouwen doe je zo!

  Ken je het leuke Arabische gezegde: 'Vertrouw op de hogere macht, maar bind wel je kameel vast'? Volgens healingcoach Isabelle Lambrecht klopt dat als een bus. Vertrouwen wil niet zeggen dat je de teugels mag loslaten en je je van niets meer hoeft aan te trekken. Nee, vertrouwen is een bewuste keus. Een bewuste actie die jij onderneemt om het maximaal aan vreugde in je leven te aan te trekken.

 • Waarom is acceptatie zo belangrijk?

  Om voluit van het leven te kunnen genieten, is acceptatie cruciaal volgens healing coach Isabelle Lambrecht. Vervelende situaties beoordelen als 'neutrale observator' die enkel de feiten benoemt en zijn of haar emoties daarbij zo veel mogelijk links laat liggen, kan je helpen om rustiger en vreugdevoller te zijn.

 • Ben jij eerlijk tegen jezelf?

  Durf jij rechtuit te zeggen of te vragen wat je werkelijk wilt? Weet je het eigenlijk zelf wel? Of verwacht je maar dat anderen dat wel weten? Misschien krijg je dan wel vaak het deksel op de neus ... Waarom is dat zo’n belangrijke vraag? Het legt je echte motivaties bloot en kan je de feedback geven die je zoekt over de reacties die je terugkrijgt van anderen. Healing coach Isabelle Lambrecht stipt het belang van die eerlijkheid aan met een voorbeeld.

Trek een tissue door zijn neus: superhandig en gevoel voor humor!

Wie kent niet de bekende beelden van Paaseiland? Deze zijn nu ook terug te vinden in de originele en beroemde Moai zakdoekjeshouder van Hero Sugimoto! Plaats een zakdoekendoos aan de achterkant van de houder en trek de zakdoek door de neus van de Moai. Dit is niet alleen superhandig, maar toont bovendien jouw gevoel voor humor! Bestel nu jouw Moai zakdoekjeshouder op onze webshop!

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.

U kent SeniorenNet al,

Maar SeniorenNet wil jou leren kennen

please make me pretty Benny!!

mij niet meer vragen = cookie