SenNetRedactie

Moeiteloos op weg met de elektrische fiets

Vind jij het ook leuk om met meewind in de rug te fietsen? Op een elektrische fiets krijg je continu dat gevoel. Naast comfort, zijn ook de milieuvriendelijkheid en snelheid (tot 25 km/u) redenen om voor een elektrische fiets te kiezen. Alleen is zo’n fiets vaak duur in aankoop. Daarom biedt Lidl nu een budgetvriendelijke e-bike aan! Met een bereik van 140 km worden ook lange afstanden kinderspel. Meer info?

 • Is het wijs om slim te zijn?

  Healingcoach Isabelle Lambrecht kent heel wat verstandige mensen en ze durft zichzelf ook best wel een slimmerik te noemen. Haar geest is scherp en ze weet in een mum van tijd oplossingen te vinden voor elk probleem. Toch bleef haar leven tot haar 44ste vierkant draaien, wat ze ook probeerde. Slimheid of een hoog IQ blijkt dus onvoldoende om een goed leven te hebben. Wat is er dan wel voor nodig om je goed te kunnen voelen?

 • Durf jij je eigen verantwoordelijkheid op te nemen?

  Verantwoordelijkheid opnemen blijkt een grote uitdaging te zijn voor de meeste mensen. Waarom? ‘Zij begrijpen de essentie ervan misschien niet goed,’ zegt healingcoach Isabelle Lambrecht. Het draait namelijk rond antwoord geven op iets. Maar op wat? Maak het jezelf gemakkelijk en neem nog enkel je verantwoordelijkheid op voor jezelf.

 • Door te ‘ont-moeten’ ontmoet je je echte zelf

  ‘Ont-moeten’, een schitterend woord, zeker in een maatschappij waarin alles moet. Wist je dat je in 85% van de zinnen die je zegt, jezelf trakteert op het woord ‘moeten’? Je denkt misschien dat dat bij jou niet het geval is, maar allicht gebruik je het woord vaker dan je zelf beseft. Zo leg je jezelf enorme grenzen op en verlies je je spontaniteit. Healingcoach Isabelle Lambrecht roept op om komaf te maken met al dat moeten!

Goesting om een écht Antwerps icoon beter te leren kennen?

Ontdek in de Stadsbrouwerij alles over Antwerpen als bierstad, de Belgische bieren en het complete brouwproces. Zet je lippen aan een De Koninck, Wild Jo en Tripel d’Anvers. Ga lekker shoppen of eten bij de verschillende smaakmakers op de site van de brouwerij. Klinkt als een goed gevulde en leuke daguitstap die zéker de moeite waard is, niet? Meer info.
 • ‘Niet’ jij je leven aan elkaar? Dan kan je niet genieten!

  Hoe vaak per dag gebruik jij de woorden 'niet' en 'moeten'? Het zijn woorden die op het eerste gezicht onschuldig lijken, maar die jou en anderen kunnen belemmeren te zijn wie jullie echt zijn. Healingcoach Isabelle Lambrecht hecht belang aan positieve communicatie zodat ze ten volle van het leven kan genieten.

 • Je gezicht spreekt boekdelen

  Wist jij al dat je onbewust je gezicht kan lezen? Ook al kan je zoals geen ander poker faces opzetten, toch zullen rimpeltjes en verkleuringen je ‘verraden’. Je gezicht toont namelijk ongewild aan de buitenwereld hoe het gesteld is met je fysieke en emotionele toestand. Healingcoach Isabelle Lambrecht somt enkele voorbeelden op van kwalen die van je gezicht af te lezen zouden zijn.

 • Verleg je focus van nemen naar geven

  De meeste mensen kijken naar iets of iemand en denken ‘wat kan ik hieruit halen?’. Meer nog, sommigen proberen steeds het onderste uit de kan te halen. Zij doen dat omdat ze geloven dat de wereld een plaats is van gebrek. Healingcoach Isabelle Lambrecht focust liever op overvloed en een mentaliteit van geven.

De Fab Four zijn terug: met korting naar The Beatles Revival

Bij een legendarische groep van wereldniveau als The Beatles hoort een even legendarische tribute band. The Beatles Revival is bijna een volledige kopie van de echte Beatles: hun look is perfect en ze klinken net zo authentiek als de echte Fab Four. Niet te missen dus! Dankzij SenNet en Neos kan jij extra voordelig naar het concert op 3 juni in Capitole Gent. Meer info en inschrijven?

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.