SenNetRedactie

Laatste kans: Geniet van muziek en boeiende lezingen in Oostende!

Vijf dagen aan ‘t zeetje in volpension in de watten gelegd worden? Boeiende lezingen bijwonen, genieten van muzikaal entertainment, grenzen verleggen in Gent én heerlijk eten? En bovendien nieuwe mensen leren kennen? Klinkt als een topweek, niet? Schrijf je nog snel in voor de midweek ‘Wat als we straks 100 worden’ van 1 tot en met 5 april!
 • Durf jij je eigen verantwoordelijkheid op te nemen?

  Verantwoordelijkheid opnemen blijkt een grote uitdaging te zijn voor de meeste mensen. Waarom? ‘Zij begrijpen de essentie ervan misschien niet goed,’ zegt healingcoach Isabelle Lambrecht. Het draait namelijk rond antwoord geven op iets. Maar op wat? Maak het jezelf gemakkelijk en neem nog enkel je verantwoordelijkheid op voor jezelf.

 • Door te ‘ont-moeten’ ontmoet je je echte zelf

  ‘Ont-moeten’, een schitterend woord, zeker in een maatschappij waarin alles moet. Wist je dat je in 85% van de zinnen die je zegt, jezelf trakteert op het woord ‘moeten’? Je denkt misschien dat dat bij jou niet het geval is, maar allicht gebruik je het woord vaker dan je zelf beseft. Zo leg je jezelf enorme grenzen op en verlies je je spontaniteit. Healingcoach Isabelle Lambrecht roept op om komaf te maken met al dat moeten!

 • Uit je comfortzone stappen? Ga liever op zoek naar je échte comfortzone

  De laatste jaren heeft het woord ‘comfortzone’ een ietwat negatieve bijklank gekregen. Steeds weer wordt er vanuit verschillende hoeken op gehamerd dat je maar beter uit je comfortzone stapt als je wilt groeien of vooruitkomen. Healingcoach Isabelle Lambrecht ziet het anders: zij vindt dat er niets mis is met in je comfortzone te blijven, zolang het maar die van jou is.

Beleef 24 april Pink Floyd Project XXL

‘De beste tribute band met internationale uitstraling’, zo wordt het Pink Floyd Project XXL omschreven. Met 12 mensen op het podium, 15 mensen achter de schermen, een massa licht, quadrafonische audio, lasers, beamers, een ‘Another Brick in The Wall’-kinderkoor én de Amerikaanse special guest Durga McBroom, die als backing vocaliste meewerkte aan ‘The Endless River’ (2014), staat Pink Floyd Project XXL, op 24 april in de Antwerpse Elisabethzaal. Tickets bestel je op www.koninginelisabethzaal.be of 070/79.00.13 (Max. €0,30/Min).

 • Je gezicht spreekt boekdelen

  Wist jij al dat je onbewust je gezicht kan lezen? Ook al kan je zoals geen ander poker faces opzetten, toch zullen rimpeltjes en verkleuringen je ‘verraden’. Je gezicht toont namelijk ongewild aan de buitenwereld hoe het gesteld is met je fysieke en emotionele toestand. Healingcoach Isabelle Lambrecht somt enkele voorbeelden op van kwalen die van je gezicht af te lezen zouden zijn.

 • Verleg je focus van nemen naar geven

  De meeste mensen kijken naar iets of iemand en denken ‘wat kan ik hieruit halen?’. Meer nog, sommigen proberen steeds het onderste uit de kan te halen. Zij doen dat omdat ze geloven dat de wereld een plaats is van gebrek. Healingcoach Isabelle Lambrecht focust liever op overvloed en een mentaliteit van geven.

 • Haat en liefde liggen dicht bij elkaar

  Dit zal allicht voor veel mensen herkenbaar klinken: het ene moment ben je een godsgeschenk, het andere krijg je allerlei verwijten naar je hoofd geslingerd en kan je alleen maar blozen van pure onmacht en miskenning. Meestal zie je het gewoon niet aankomen en begrijp je helemaal niet wat er aan de hand is. Haat en liefde liggen dicht bij elkaar, wel ja ... Healingcoach Isabelle Lambrecht is daar niet zo zeker van.

Profiteer van bewezen bezetting op de dijk van Blankenberge

Waar wordt een vakantieverblijf beter verhuurd dan op de Zeedijk? Deze toplocatie zorgt ervoor dat Holiday Suites net dat stapje voor heeft op andere vastgoedinvesteringen. Kies voor een suite met zeezicht of zuidgericht terras en profiteer direct van het bewezen rendement. Bovendien geniet u van de zorgeloze uitbating van Holiday Suites, u hoeft zelf niets te doen. Al vanaf €139.000. Meer info.

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.