Test onze relaxzetels tijdens opendeurdagen 9-11 maart!

Kampt u met een fysieke beperking? Hebt u moeite om op te staan vanuit een zithouding? Hoog tijd voor een sta-op-stoel! De relaxzetels bieden prima zitcomfort en de kantelfunctie helpt u om makkelijker op te staan. Test het zelf uit, inclusief een hapje en drankje, tijdens het opendeurweekend: 9 en 10 maart van 11 tot 17 uur, 11 maart van 13 tot 17 uur. Adres: Bredabaan 259, 2930 Brasschaat. Meer info?

 • Liefdevol zijn; de meesten doen net het omgekeerde

  Wie rechttoe rechtaan in het leven staat, krijgt al eens het label ‘liefdeloos’ opgeplakt. Als je bijvoorbeeld geen medelijden toont of bewust uit de ander zijn of haar emotionele speelveld (lees: het drama) blijft, kan er getwijfeld worden aan je liefde. Volgens healingcoach Isabelle Lambrecht is dat echter net de manier om vol liefde te handelen.

 • Richt je focus niet op pijn, maar op bewustzijn

  We zijn allemaal biologisch geprogrammeerd om onszelf veilig te stellen. Dat is ons instinct. Ons lichaam is namelijk erg sterk, maar ook heel kwetsbaar tegelijkertijd. Vandaar dat angsten onze grootste obstakels zijn. Hoe bewuster jij in het leven staat, hoe minder je focus op bescherming zal liggen en hoe meer je ten volle kan leven. Healingcoach Isabelle Lambrecht over pijn en hoe de angst voor pijn je remt.

 • Laat die angst om te verliezen je niet hinderen

  Je herinnert je misschien nog wel de kreten van je ouders in je kindertijd: ‘Pas op voor ...!’ Het was oppassen geblazen in het leven of je kon iets verliezen. Je kon de kans op voeding, liefde, aandacht ... mislopen. Je raakte het vertrouwen en geloof kwijt in jezelf en in het leven. Volgens healingcoach Isabelle Lambrecht is het hoog tijd om dat verliesdenken los te laten!

Unieke 15-daagse rondreis Canada om nooit meer te vergeten!

Voel je het kriebelen om het adembenemende landschap van Canada te doorkruisen en ook de bruisende steden te ontdekken? Geniet 15 dagen van een geweldig gevarieerde rondreis door de indrukwekkende natuur met uitgestrekte wouden en schitterende watervallen, maar ook door hippe steden met hoge wolkenkrabbers en authentieke stadsdelen! Meer info?

 • De taal van je lichaam spreken: de atlas

  Alles op aarde is zinvol en heeft een reden van bestaan. Heel veel mensen begrijpen niet en/of wijzen af dat het lichaam de drager van de ziel is en met de persoonlijkheid (het ik) communiceert via het lichaam. Volgens healing coach Isabelle Lambrecht zal de bestaansreden van je lichaam begrijpen je leven veel gemakkelijker maken.

 • Waarom zitten alle antwoorden in jou?

  In het vorige artikel van healing coach Isabelle Lambrecht kon je lezen hoe gevoel en emotie beide noodzakelijk zijn om je leven vorm te geven. Deze week gaat ze dieper in op onbewuste thema's die in jou leven, innerlijke waakhonden die bepalen hoe je reageert op bepaalde situaties. Als je wil begrijpen waarom zus of zo reageert, moet je op zoek gaan naar het antwoord binnenin jezelf.

 • Wat hebben gevoel en zelfbeeld gemeen met elkaar?

  Healing coach Isabelle Lambrecht hoorde onlangs de volgende uitspraak: ‘Wat hier wordt beschreven, begin ik nu te ervaren. Mijn gevoel is de drager van mijn zelfbeeld.’ Die opmerking druiste in tegen haar ‘gevoel’ en het zette haar aan het denken. Zo merkt ze dat er nog heel wat verwarring is bij veel mensen rond voelen en emoties. Ze legt uit dat een zelfbeeld wordt gevormd en is gedragen door emoties totdat jij je gevoel volgt en vreugde ervaart in je leven.

Dankzij de BrilClip verlies je nooit meer jouw bril!

Ben jij ook een van die mensen die steeds loopt te zoeken naar z'n leesbril of zonnebril? Vanaf vandaag niet meer. Met een BrilClip heb je je bril altijd direct bij de hand. Het brilclipje werkt met een paar kleine magneetjes die de clip op zijn plaats houden. In een paar seconden heb je dat eenvoudig aangebracht en verwijderd. Je hoeft dus geen speld meer te gebruiken, waardoor je geen gaatjes meer in jouw kledij krijgt! Vergeet die lelijke koordjes rond je bril, maar kies voor deze moderne en onopvallende oplossing. Bovendien is dit geschikt voor elk type bril. Koop vanaf nu jouw BrilClip op onze webshop! Bestellen kan hier.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.