SenNetRedactie

Uitzonderlijk: zeezicht aan de prijs van 10 jaar geleden.

Een eigen vakantieverblijf met zicht op zee is een droom van veel Belgen. Jammer genoeg was dat tot voor kort voor velen niet mogelijk. De prijzen van een vakantieverblijf met zicht op zee rijzen al enkele jaren de pan uit. Dankzij het nieuwste project van Holiday Suites kan dit terug in Blankenberge. Bijkomend: je appartement wordt verhuurd als je er zelf niet bent. Zo krijg je nog een extra opbrengst uit je vakantieverblijf.
 • ‘Niet’ jij je leven aan elkaar? Dan kan je niet genieten!

  Hoe vaak per dag gebruik jij de woorden 'niet' en 'moeten'? Het zijn woorden die op het eerste gezicht onschuldig lijken, maar die jou en anderen kunnen belemmeren te zijn wie jullie echt zijn. Healingcoach Isabelle Lambrecht hecht belang aan positieve communicatie zodat ze ten volle van het leven kan genieten.

 • Je gezicht spreekt boekdelen

  Wist jij al dat je onbewust je gezicht kan lezen? Ook al kan je zoals geen ander poker faces opzetten, toch zullen rimpeltjes en verkleuringen je ‘verraden’. Je gezicht toont namelijk ongewild aan de buitenwereld hoe het gesteld is met je fysieke en emotionele toestand. Healingcoach Isabelle Lambrecht somt enkele voorbeelden op van kwalen die van je gezicht af te lezen zouden zijn.

 • Verleg je focus van nemen naar geven

  De meeste mensen kijken naar iets of iemand en denken ‘wat kan ik hieruit halen?’. Meer nog, sommigen proberen steeds het onderste uit de kan te halen. Zij doen dat omdat ze geloven dat de wereld een plaats is van gebrek. Healingcoach Isabelle Lambrecht focust liever op overvloed en een mentaliteit van geven.

Het is weer zalig barbecueweer: zo maak je de perfecte hamburger!

Niets geeft je sneller dat heerlijke zomergevoel dan een gezellige barbecue. Veel mensen kiezen steevast voor een stevige portie vlees met aardappelen in de schil, maar met een barbecue kan je eigenlijk alle kanten uit! Dankzij deze tips van foodblogger Judith Pagrach word jij de koning(in) achter de grill! Bovendien leert ze je 7 geheimen voor de perfecte hamburger. Het water loopt ons al in de mond!
 • Wat zit er achter de reactie 'Ben je op je hoofd gevallen?!'?

  Je hebt het vast al eens meegemaakt dat iemand ietwat verbijsterd en geïrriteerd reageert op jouw boodschap met de woorden: ‘Ben je op je hoofd gevallen? Gebruik eens je verstand!’ Wat moet je daar nu mee aanvangen? Volgens healing coach Isabelle Lambrecht is zo’n reactie een afweermechanisme voor een diep verscholen innerlijke pijn omdat jij de nagel op de kop slaat. Niet op je hoofd gevallen dus.

 • Is ziekte een vorm van bewustwording?

  In haar vorige artikel schetste healing coach Isabelle Lambrecht waarom het zo belangrijk is om vriendschap te sluiten met je lichaam. Deze keer focust ze op de diepere oorzaak van ziekte en sommige kwaaltjes. Als je je bewust bent van wat je lichaam je wilt zeggen, is genezing nabij!

 • Sluit vriendschap met je leven en je lichaam

  Hoe vaak heb je al niet gezucht wat een lastpak je lichaam is? Je de haren uit je hoofd willen trekken omdat je lichaam pijn doet? Die verzuchtingen waren ook voor healingcoach Isabelle Lambrecht heel herkenbaar, totdat ze besloot vriendschap te sluiten met haar lichaam en haar leven.

In nood of ziek op reis?

Als je je vakantie aan het plannen bent, denk je in de eerste plaats allicht aan ontspanning en leuke uitstapjes. Gelijk heb je! Maar het loont ook de moeite om even stil te staan bij onvoorziene problemen, zodat je weet wat je te doen staat als je toch zoveel pech zou hebben eenmaal je in het buitenland bent.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.