SenNetRedactie

Fiscaal sparen: is dat ook mogelijk tijdens het pensioen?

Langetermijnsparen is veruit de belangrijkste belastingvermindering waarvan je nog kan genieten tijdens je pensioen als je dan nog belastingen betaalt. Combineer pensioensparen met langetermijnsparen. Beide zorgen niet alleen voor een aanvullend vermogen maar bieden tegelijk fiscaal voordeel tot 30% op de stortingen. Klik hier voor meer info.

 • Zet jezelf niet steeds in de wacht: laat je verwachtingen los

  Verwachtingen. De meeste mensen gebruiken dat woord zelden tot nooit, maar laten er toch hun hele leven door bepalen. Je weet wel wat het betekent, maar eigenlijk snap je de echte lading niet. De verwachtingen die je projecteert op iemand anders, kunnen nooit volledig ingevuld worden. Dat kan enkel jijzelf. Healingcoach Isabelle Lambrecht roept je op om niet meer te wachten, maar om spontaan vanuit jezelf te leven.

 • Waarom je net niét hard moet werken aan jezelf

  Healingcoach Isabelle Lambrecht houdt ervan om de aha-zo-zit-het-in-elkaar-blik te zien verschijnen bij haar klanten. De tools en inzichten die ze hen aanreikt, zorgen voor opluchting en enthousiasme. Heel spontaan krijgt zij dan als antwoord: ‘Ik heb nog veel werk aan mezelf’ of ‘Ik weet nu wat ik moet doen’. Maar je hoeft helemaal niet hard te werken aan jezelf, je mag alles wat al vanbinnen in jou aanwezig is ontdekken en aan de oppervlakte laten komen.

 • Overgewicht? Emotionele kilo's wegen zwaar door

  Nu de lente in het land is, wordt de koude wind langzaam maar zeker ingeruild voor een streepje zon. De brede slobbertrui verdwijnt weer in de kast, en je trekt lichtere kledij aan. Bij veel mensen komt de focus weer te liggen op beweging, voeding en hun gewicht. Volgens healingcoach Isabelle Lambrecht is het echter niet alleen een gebrek aan beweging en gezonde voeding dat zorgt voor overtollige kilo’s.

Maak de gratis Loua-trui voor je oogappel

Heb je hier ook zin in? Voeg je dan bij de andere Sewista’s van Fibre Mood! Met deze miniversie van een oversized trui steelt jouw ‘benjamin’ binnenkort nog meer de show. Met een even opvallende als eenvoudige steek is dit projectje in geen tijd klaar. Laat jouw versie zien op Fibremood.com en inspireer er mama’s en oma’s mee. Download hier het patroon, helemaal gratis!

 • Liefdevol zijn; de meesten doen net het omgekeerde

  Wie rechttoe rechtaan in het leven staat, krijgt al eens het label ‘liefdeloos’ opgeplakt. Als je bijvoorbeeld geen medelijden toont of bewust uit de ander zijn of haar emotionele speelveld (lees: het drama) blijft, kan er getwijfeld worden aan je liefde. Volgens healingcoach Isabelle Lambrecht is dat echter net de manier om vol liefde te handelen.

 • Richt je focus niet op pijn, maar op bewustzijn

  We zijn allemaal biologisch geprogrammeerd om onszelf veilig te stellen. Dat is ons instinct. Ons lichaam is namelijk erg sterk, maar ook heel kwetsbaar tegelijkertijd. Vandaar dat angsten onze grootste obstakels zijn. Hoe bewuster jij in het leven staat, hoe minder je focus op bescherming zal liggen en hoe meer je ten volle kan leven. Healingcoach Isabelle Lambrecht over pijn en hoe de angst voor pijn je remt.

 • Laat die angst om te verliezen je niet hinderen

  Je herinnert je misschien nog wel de kreten van je ouders in je kindertijd: ‘Pas op voor ...!’ Het was oppassen geblazen in het leven of je kon iets verliezen. Je kon de kans op voeding, liefde, aandacht ... mislopen. Je raakte het vertrouwen en geloof kwijt in jezelf en in het leven. Volgens healingcoach Isabelle Lambrecht is het hoog tijd om dat verliesdenken los te laten!

Oproep: Wat is jouw favoriete website of blog?

Naar welke websites of blogs surf jij regelmatig? Waarom vind je dat zo’n leuke website(s)? Kortom, waar laat jij je inspireren? Zijn er bepaalde onderwerpen die je op SeniorenNet onderbelicht vindt, maar die op andere websites wel aan bod komen? We zijn benieuwd naar jullie favoriete website of blog. Vertel er ons hier over of stuur een mailtje naar de redactie!

Abonneer je gratis op SenNetMagazine!

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, leuke evenementen, interessante aanbiedingen, weetjes en tips. Lees boeiende artikels over lifestyle, gezondheid, geluk, psychologie, reizen, financiën, pensioenen, en veel meer! Kortom, alles waar jij van wakker ligt, komt aan bod!

Het kost je ... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Inschrijven

Zo eenvoudig is het!

Je e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken?

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je snuisteren in de artikels die eerder verschenen zijn in SenNetMagazine? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Als je hieronder je e-mailadres invult, zal je SenNetMagazine niet meer in je mailbox ontvangen.